![]() |
@ UP Jesli bezplatny srv WoWa no to priv wiec penie se dlugo niepograsz, bo czeste resy itp.
Poreda zmienia chary jak ja skarpetki czy gacie :D (no nie czesciej zmieniam, ale nieduzo :D) ale to on gra nie ja.... No i dzisiaj moj maly advik na 14 mlev i 76 dist :] |
Up@
Na tym servie gra ponad 3 tysiace graczy i wywala z gry miej wiecej co 3 godziny i nawet nie ma lagow jak jest wiecej graczy w jednym miejscu i wszyscy wala jakies czary czy cos innego ;p Pozdro all |
Poprostu traktuje tibie jak zabawe, jezeli chce grac sorkiem to robie sorka i nim gram a jezeli pala to robie pala i gram palem, gdybym do tej pory nikt mi nie zhakowal qweza to mailbym moze juz 50+, i tylko jednego chara, a gdyby mi nie hakneli Master Pordzio (79 ms astera-teraz 1 lv rook, o ile jeszcze jets ten acc), to mialbym teraz jakis 150 lv, wszystko przez tych hakerow...
|
a mnie do choja zabil jakis koles (19 lvl sorcererer)
polecialy mi tak p set 300 arrows 2 uhy ech zycie live is brutal, full oof zasadzkas and kopas w dupas |
Cytuj:
|
Powracam na Qweza, a owner ktory gral do tej pory qwezem (i nic nie robil :/) bedzie gral Neoxerem. Juz dzisiaj wysylam pieniadze na konto ziomka ktory zalatwia pacca, i w ciagu 3 dni powinienem go juz meic. :>
Jak cos pisac do Qweza |
14:54 You advanced in distance fighting. / 80 =)
|
Gz, i mozesz oglosic mon~ ze nie jestem zadnym hakerem, an i ta postac tez nie jest! >.<
|
|
Gratz awansu :) i Gratz cierpliwosci :)
Pozdrawiam ps. Czy widzieliscie, ze "rosnie" nam silny rycerz na servie :) Zasowa z lvl jak nikt inny :) Oby tak dalej |
o kim mowisz?
|
Cytuj:
Przeciez nie jestes :baby: aby Ci wszystko podawac do "luzeczka" :D Pozdrawiam |
@leo
Mowisz o Fantomie? Jezel itak to fantom kupil kompletnie wytrenowanego chara, 35 lv ze skillami 85 sworda i 80 shielda bodajze.. |
Nie istotne... wielu ludzi kupuje postacie (hehe wiesz cos o tym) i gra :)
Kazdy robi co lubi :) i gra jak lubi :) Pozdrawiam |
Do tej pory kupilem lacznie 2 chary, Qwez (25 lv i 77 dista), i sorc jedusinski 20 lev i 27 mlv, wiec to nei jets knajt z 35 lv w 85 skillu i k setem + bs i medusa.
|
Poreda mu chodzi o pelaga, bo wbil wczoraj/przedwczoraj 860k expa :]
Fanotm kupil chara z 82/77(albo 83). Dzisiaj maly adwansik na 77 dist i 40 lev :] Cya |
Kupilem postać na 33 lvl, 80 sword, 76 shield tak na marginesie.
Qwez, to że Ci nie pomogłem kiedy prosiłes o pomoc w zabiciu Legolasa/Boromira jaki¶ czas temu to nie znaczy, że musisz odrazu mówić jakiego to ja super wytrenowanego najta kupilem, bo 85 sworda nie mam nawet teraz. |
Nie dlatego mowie, ale jezeli uwazasz ze 30lv+ skillach 80+, jednych z najlepszych na silvie nie jest wytrenowany to twoja sprawa.
|
Wiem, że te skille s± dobre, ale je¶li nie wiesz na jakim poziomie i skillach kupilem postac to się nie udzielaj.
|
Bede sie udzielal kiedy mi sie to spodoba.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:51. |