![]() |
:)
Jestem pełen podziwu Raynold. Bardzo szczegółowo wszystko opisane :) Chyba tu nic nie jest opuszczone... Podoba mi sie! :)
|
Witam, mam pytanie co do tego poradnika, mianowicie : 1 Skilluje 13 lvl knight i z tymi blood hitami jest tak ze licze 30 atakow i na te 30 atakow(wszystkich : chmurki i te na zbroje) musi byc 1 blood hit ? Czy na same 30 chmurek ? 2 Czas awansu jezeli mam skille 60/60 i czas awansu na 61 jest 5h(zmyslone) to 5h musze skillowac czy to jakos inaczej sie liczy ? :)
______________________________________________ Sry za bledy i za nieczytelna tresc, czasem tak mam :P |
Cytuj:
|
Wydaje mi sie ze co minute jeden blood hit poniewaz 30 sec = 15 hitow :)
|
A i jeszcze 1 ,wiec licze te ataki : 1,2,3,4,5,6,7...23 < (blood hit) i co teraz ? czy licze 24,25...30 i zaczynam od 1 i czekam na blood hita czy juz zamiast 24 zaczynam liczyc 1,2,3,4 ... i czekam na blood hita ? jesli mnie rozumiecie prosze o odpowiedz :P
|
Po 30 hitach bez blooda włącza się blokada, więc jeżeli przy 24 hicie będzie blood, będziesz liczyć dalej do 30, potem od 1, to przy kolejnym 24 włączy się blokada. Jeżeli dobrze cię zrozumiałem, to od blood hita powinieneś liczyć od początku.
|
Cytuj:
|
spoko poradnik
bardzo dokladnie zrobiony B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B)B) wreszcie sie ktos postaral i dodal cos porzadnego:cup::cup::cup: |
Poradnik dobry, przyda się początkującymy rycerzą i paladyną .
|
No bardzo dobry poradnik ;p Dokładnie i dobrze wszystko opisane... :-) Myślę, że każdy rozumie ocb xD Bardzo pomógł ;p Thx !
|
Dobra robota raynold:evul:Oby tak dalej:]
|
Cytuj:
możesz spróbować na monki :) |
Cytuj:
Mozesz wskazac mi miejsce gdzie jest monk>?? widzialem jak wyzsze lev skiluja na 1 monku i 1 dwarfie |
fajny poradnik pozdrawiam
|
Wiecie co??
Mam narazie skille 35 i ze skila 36 robie około 20-30 minut. Dobra niby mało, ale te 20 minut trawa jak 1h :) Nie nawidze skillować nie wiem jak ja wbije 60\60 |
Hmm, wszystko ok, prócz treningu na światach no-pvp bo owego u Ciebie w ogóle niema ;p
|
Fajny Poradnik
Moim Zdaniem ten poradnik jest dobry i dla poczatkujacych graczy morze sie bardzo pszydac.
|
Poradnik przydatny, ale nie ma przedstawionych najlepszych sposobow na trening na non-pvp, np. na geo
|
Cytuj:
|
O.o Nie wiedziałem,że tyle godzin trzeba poświęcić na skillowanie :D Grałem palem miałem 63 sworda i 64 shield...Teraz gram Sorcerem i nie narzekam na skillowanie-mlvl leci [CHAR]Stray Master[/CHAR]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:38. |