![]() |
Najlepiej zmienić serva tu gra nie ma sensu poczeka sie na nowe servery i przechodzcie zobaczymy co wanted zrobi jak nie bedzie ludzi na których mozna pa robic ;] :cup:
|
smierc Jacyny to nieporozumienie, reszcie kij w oko
btw : shanoz & sathan May 26 2006, 08:14:27 CET Killed at Level 100 by Minavand and by fire May 26 2006, 08:13:55 CET Killed at Level 97 by Minavand |
Skonczyly nam sie manasy stone skiny itd. i konczyly sie runy nie mielismy szans, on mogl nas bic a my jego nie bo uderzyl hita i sie chowal za sciane a jakbysmy wybiegli do niego to moglby ropnac reszte ;p
Jak Sathan padl to ja spalilem sie na fbombie zeby nie dac minavandowi fraga, ale cos nie poszlo myslalem ze to nie jego fbomba :D May 26 2006, 08:13:12 CET Killed Maxlor at Level 31 ok May 26 2006, 08:02:27 CET Killed Maxlor at Level 31 ok May 26 2006, 07:47:58 CET Killed Maxlor at Level 32 ok May 26 2006, 07:24:28 CET Killed Miter Furax at Level 68 unjustified Wanted meczylo sie prawie godzine. Chlopaki nie placza ;) |
Cytuj:
wanted sie nie meczylo tylko ci trzymalo locka bo tylko sorcerer mogl do was wejsc w tp Cytuj:
|
Cytuj:
Akcja typu: nie daj sie a zesraj sie ;o |
:(
Cytuj:
Pozdrawiam Nicola |
Cytuj:
hehe dla nich to normalka bo to glupie..... |
Cytuj:
|
drazharm
a co do mojego pvp to czemu nie padlem w venore jak zabilem mitera tylko na desercie po prawie godzinie :) ? a co do deatha to wiem ze teraz full cap manasow trzeba :) a nie miejsce na loota
a jak wpadles |
12:21 Snork of Knight: 12:17 Shanoz: rope or die
Ale nasi chlopcy sa zdesperowani :( Shanoz nie ma problemu moge wyslac ci ta line, tylko powiedz gdzie :)B) |
@Citek
Lina nie byla dla mnie, ale poprosze Dark Armor i Beholder Shielda plx. |
Cytuj:
nie daj sie :P wes dednij ich a nie :P hehe :P |
Cytuj:
Pozdrawiam Nicola |
Cytuj:
|
Czyżby wojna się skończyła? Ostatnio nic nie słychać o walkach.
Pozdrawiam Nicola |
Cytuj:
|
Cytuj:
No comment. Ps. Rozumiem te nerwy związane z wojną.:P Pozdrawiam Jacyna |
@Drazharm
BUHAHAHAHAHAHAHA sulechow to jednak ma to pvp nieprzecietne :D[/quote] Odezwal sie ten co na botach jedzie -.- |
:PPPPPPP Boom Fight:ppppppppp
:evul: Hallllooooo Hallllooooooo Echooooooo kto pojdze zemna do piekła ?:evul: |
i na trascharma jest sposob, tylko ze on nie chodzi nigdy sam i ma szczescie, bo inaczej hahahaha, wogole wydaje mi sie, ze wojna z wanted, jest hu*nia, bo wiekszosc high lvl jest w tej gildii, ale...
wogole to mnie dziwi, dlaczego Urbexx i reszta polakow trzyma z trascharmem, czy oni sa slepi, jemu sie po prostu tutaj nudzi, a musi miec kogos, kto go wesprze i pomoze w razie czego; wczesniej zwalal na szwedow, a teraz swoich bije, ale jakby urbexx i minavand odeszli z Łanted, no i jeszcze kilka innych "waznych" playerow, to pewnie by sral po gaciach i szukal wsparcia u szwedow wszystkie bledy zrobione celowo |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:10. |