![]() |
OMG CZYTAĆ CAŁE TEMATY!!! TE KSIĄŻKI BYŁE TŁUMACZONE 100000000000000000000 RAZY!!!! Pierwsza jest o portalu z Rooka do Mintwalin, druga to zamówienie od minosów dla orców trzecia to coś orci się skarżą na minosów (chyba) a czwarta coś o łuku (łuk-batuk).
|
Dobra rozumiem ze moj post jest nudny i nikt na niego nie odpowiada??X(
|
TRANSLATOR NooB!!! (NB v 1.0)
Wpisz text (jęz. noob): Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Jeśli tak i to pytanie z tym powyżej to pierw przeczytaj temat bo to już było. Pozdrawiam |
siedze wlasnie w bibliotece (w tibi oczywiscie) i czytam ze orki nie sa wcale glupie ze istnieja inteligente orki ktore opanowaly i mowe i pismo ludzkie i ze gdzies istnieje miejsce gdzie kultura orkow jest wspaniale rozwinieta i gdzie kazdy ork mowi po ludzku.
Czyzby jakas wskazowka?...... |
Tez o tym czytalem lecz to nic nie daje chociaz moze jest jakis npc Ork??
|
Wracam na forum po kilku miesiacach, zagladam do tego tematu jak to zwyklem robic a tu co widze??? Ciagle gadacie o tym samym! Rejestruja sie nowi uzytkownicy i peplaja to samo, to co juz omawialismy 50 stron temu. Nikomu sie nie chce czytac tego w calosci dlatego ten temat zaczyna wygladac jak zapetlony program w pascalu ktory wypisuje ciagle to samo.
Przydaloby sie zeby ktos wcisnal ctrl+break. Drodzy nowi na tym forum, prosze czytajcie to co bylo pisane wczesniej przez strszych forumowiczow, te pierdoly, brednie, glupoty i badziewia byly juz omawiane 100 razy. Otworzcie oczeta i zobaczcie ze mamy taka funkcje jak "szukaj" o zaiste swieta i wspaniala to funkcja! Jest Boska, ale mozecie mi wierzyc, nie odrzuci was jesli bedziecie jej uzywac. Rece i biust opada jak to sie czyta.......... |
Ja uważam że ukryto wejście na wyspe. Trzeba rozkopać któreś miejsce kilofem i znaleźć ten pieprzony tunel!!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Pan Klocek
Pisałem już bodajże parę razy i Ty to teraz napisałeś, ale jak widać: Cytuj:
|
Zastanówmy się jak Cip-y
Wcielmy sie w nich jak dawali questy co Wy byście zrobili. Czasami pomaga ja też czasami tak myślę jak mój kolega coś zrobił albo brat.
(czytałem całe forum)(stonoga nie obrazaj mnie xD) |
Eh ...
Cytuj:
Cytuj:
PS2. Gdzie się podział Stonoga ?! |
Cytuj:
A dziwisz sie? ma przewalać kilkadziesiąt stron offtopa itd? do jakiejś 50 czy 60 strony było jako tako a teraz to 1 wielki spam. Co do stonogi, chyba zapomniał o swoim temacie bo w innych sie wypowiada... |
Cytuj:
|
A na co wam ten Stonoga??? koles pojawil sie na forum, zasypal was wyssanymi z palca informacjami, "faktami" i pseudonaukowymi wywodami, a jak ludzie ktorzy znaja rooka zaczeli zadawac klopotliwe pytania to sie zmyl.
Teraz slysze ze wrocil pod innym nickiem. Ciekawe czy jest z siebie zadowolony, rozsial tyle plotek ze sie w glowie nie miesci. Nadal chcialbym uslyszec skad on wzial ta ksiazke o Vendorze ktory w gruncie rzeczy jest zwyklym okresleniem sprzedawcy (a vendor = sprzedawca z angielskiego).... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. Modek zajrzał do tematu :cup: :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:38. |