Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Galana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=183)
-   -   Wydarzenia z Galany (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80742)

Rumcio 01-09-2006 23:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AndreaPyrlo (Post 968628)
niedlugo szkola wiec moze rómcio pozna slowo "szpieg" i podszkoli sie "troHe" z ortografii, choc opanowal ja prawie do perfekcji
jezeli pisal to 10-letni owner to nie jest zle ;)

Hmm Widzisz wazne ze przekazlem to co chcialem a ze sa błędy to mnie to wali. Jak Ciebie to Tak bulwersuje To moze upominaj wszytkich a nir tylko mnie. widac ze tylko mozesz sie czepiac innych bo swoja wiedza nic niewniesziesz do tego tematu bo jej niemasz...

Wald_Kerius Edytuj posty

[quote=Colorion;968633]Typowy jestes, pastowac buty jezykiem tym , przeciw ktorym walczyles tylko po to zeby cos udowodnic bylym sojusznikom a potem pewnie zaplacic obu stronom

Nikomu niebede płącic bo niegram juz w na Galanie...

pawlon 01-09-2006 23:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rumcio (Post 968637)
Hmm Widzisz wazne ze przekazlem to co chcialem a ze sa błędy to mnie to wali. Jak Ciebie to Tak bulwersuje To moze upominaj wszytkich a nir tylko mnie. widac ze tylko mozesz sie czepiac innych bo swoja wiedza nic niewniesziesz do tego tematu bo jej niemasz...

ale zna zasady pisowni "nie z rzeczownikami i z czasownikami" polecam slownik ort pod redakcja Skorupki :D

widzisz tu chodzi o to ze polacy spedzaja bardoz duzo czasu na tibii i zaniedbuja przez to podstawowa nauke, i to bardzo podstawowa. to raczej do ogoly niz tylko do ciebie ;)

nie jest mi glupio bo uwazam ze decyzja byla sluszna,sprawa wyjasniona, hybrid wrocil do nas, co tu wiecej mowic? jesli hybrid ma do mnie o to zal to trudno, mozna to zorzumiec, ale obecnie mamy wazniejsze sprawy na glowie niz takie pierodly i obaj to wiemy a wewnetrze konflikty nam niepotrzebne :)

Colorion 01-09-2006 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 968650)
polecam slownik ort pod redakcja Skorupki :D

wystarczy przez worda przepuscic, wam obu by nie zaszkodzilo :)
ale rumcio skad ty takie slowo jak "bulwersuje" wziales
Jak chciales komus zaimponic to sie udalo

pawlon 01-09-2006 23:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colorion (Post 968657)
wystarczy przez worda przepuscic, wam obu by nie zaszkodzilo :)
ale rumcio skad ty takie slowo jak "bulwersuje" wziales
Jak chciales komus zaimponic to sie udalo

zaimponowac* :D

ja ide robic kolacje bo zglodnialem :p

color ja nawet jak widze swoje bledy to przewaznie ich nie poprawiam bo mi sie nie chce :D no ale zdarza sie tez czasem ze zrobie blad i nie zauwaze :P

Nastir 01-09-2006 23:56

teraz moge wam zdradzic wielka tajemnice !

to ja kazałek Tharrinowi rzycuci Hybrida z Relictus B)

i nadal nie wiem o co chodzi...

thewojtek 02-09-2006 00:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Harry Xin (Post 968590)
Nie wie ktoś może jak stoi Konda, Demi~, Corlic, Rivenn, Gran Deah, Lovize, Ayitha (chyba dobrze napisałem :p) i Lord Hybrid (tu może odpowiedzieć sam zainteresowany) z unjastified murderami? I czy dla kogoś z nich ban oznacza deleta?

JEstem slawny czy my sie poprostu znamy?

100% do wykorzystania xDD

pawlon 02-09-2006 00:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nastir (Post 968719)
teraz moge wam zdradzic wielka tajemnice !

to ja kazałek Tharrinowi rzycuci Hybrida z Relictus B)

i nadal nie wiem o co chodzi...

lol "kazales"...
rozczaruej cie, wyrzucilem go zanim napisale, przecierz ci to mowilem, i byles jakas 3 osoba piszaca w jego sprawie ;)

dobra koniec z tym hybridem bo za popularny sie robi ;)

Nastir 02-09-2006 00:09

no juz sie nie spinaj tharinek B) specjalnie tak napisalem B)

i moglbys wyjasnic o co chodzilo z hybridem. bo ja jakos doczegac konkretnej wersji zadarzen sie nie moge. nie wiem moze poprostu "nie zasługuje"...

Zimpa 02-09-2006 01:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez pawlon (Post 968731)
lol "kazales"...
rozczaruej cie, wyrzucilem go zanim napisale, przecierz ci to mowilem, i byles jakas 3 osoba piszaca w jego sprawie ;)

dobra koniec z tym hybridem bo za popularny sie robi ;)

ja go naucze pisac to slowo

wyszly 4 posty z 6 stron chyba sie opuszczam

Btw colorion ban jest do 8 potem zobaczy sie jego dp co tam wlasciwie jest<niestety nie mam rec keya wiem nie wiem czy bede 1

a tak zupelnie dla rozbawienia... tibia.pl organizuje pacc za sms i znam goscia ktory wyslal 59 sms<3 zl each> i nie wygral- to jest szczescie opatrznosc nie chce zeby zaczal grac w te "szatanska" gre... jak kto jest to niesz napisze bo nudno........

Lord Hybrid 02-09-2006 01:04

O lol 1 raz widze takiego noob fraga.

Nie było nikogo z HWL online a Little Pibby wyszła sobie za temple POH i (zmieniała outfit podobno ale może wymówka) gdy nagle 10 osób z HWL sie logneło i złapali fraga zaledwie po kilku sekundach (+/- 8 sec) od mass loga. o LOL

To chyba najszybciej zdobyty frag po mass logu. :)

Sep 02 2006, 00:52:03 CEST Killed at Level 70 by Keekz'Lorenzo

gz frago daju :P

Zimpa 02-09-2006 01:17

no wiesz little pibby chyba nie gra najlepiej i jak sam powiedzial wszystko mu wisi... ale przyznac trzeba frag imponujacy to jakis sprinterski czas jaki rekord guinessa albo cos

Zimpa 02-09-2006 02:41

Dubo i bobelek zna ktos main chary??

Colorion 02-09-2006 09:13

omg zimp nie chce widziec ani slowa od ciebie na temat czytelnosci, 4 posty pod rzad!!!

A po co ci dubo i bobelek, zabili cie?

Ceapoznan 02-09-2006 10:36

Temat wzbogacił się o pare stron waszych dewagacji na temat Adama...
A może przyszła pora skonkretyzować plany co do pokonania HWl... Szwedzi cwaniaki skupuja polskie postacie, gdyż jak wiadomo Euro do złotówki ma się jak kij do parówki<lol>...

Nie wiem ale może jakiś Wspólny Ots byście zmontowali do trenowania pvp i taktyki... JEst paru graczy, ktorych pvp jest ładne...<ostanio xax mnie zaskoczył jak podskoczył z pvp od pierwszej swojej wojny na Galanie :p>

Ale badż co badz Galana sporo się ociaga z lvl chyba to wszytko przez te wojny jakis 200 by sie przydal. Moze Hybrid przywalisz jakies PG w tym semestrze pozniej nadgonisz materiał :D

No ale Ja bynajmniej nie chciałbym by jakies Bląd włose lolki <szwedzi:/.. Szwedki sa nawet apetyczne :*> opanowały Galane i nie pozwalały grac nawet nupkom..

Aaa własnie a co do sherowania jak dla mnie to nic złego... Jesteśmy ludzmi po co siedizec przy grze 10h dziennie... Zreszta Konda z Oenem tez sie dzielili swoim postaciami<odniołem wrazenie, ze kiedy Kondz padał to grał Oen na nim>

Harry Xin 02-09-2006 10:38

Za dużo się nie dowiedziałem ale...

Liczyłem na większą ilość odpowiedzi...
@Gran Deah
To skomplikowana sprawa... Huntuje mnie char A, który jest huntowany przez chara B, którego Ty "niby" huntujesz co oczywiście nie jest mi na rękę. :p
Podobnie rzecz się ma co do innych charów, o które pytałem (poza Konda, o którego pytam z ciekawości ;)).

Colorion 02-09-2006 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ceapoznan (Post 969072)
Temat wzbogacił się o pare stron waszych dewagacji na temat Adama...
A może przyszła pora skonkretyzować plany co do pokonania HWl... Szwedzi cwaniaki skupuja polskie postacie, gdyż jak wiadomo Euro do złotówki ma się jak kij do parówki<lol>...

Nie wiem ale może jakiś Wspólny Ots byście zmontowali do trenowania pvp i taktyki... JEst paru graczy, ktorych pvp jest ładne...<ostanio xax mnie zaskoczył jak podskoczył z pvp od pierwszej swojej wojny na Galanie :p>

Ale badż co badz Galana sporo się ociaga z lvl chyba to wszytko przez te wojny jakis 200 by sie przydal. Moze Hybrid przywalisz jakies PG w tym semestrze pozniej nadgonisz materiał :D

No ale Ja bynajmniej nie chciałbym by jakies Bląd włose lolki <szwedzi:/.. Szwedki sa nawet apetyczne :*> opanowały Galane i nie pozwalały grac nawet nupkom..

Aaa własnie a co do sherowania jak dla mnie to nic złego... Jesteśmy ludzmi po co siedizec przy grze 10h dziennie... Zreszta Konda z Oenem tez sie dzielili swoim postaciami<odniołem wrazenie, ze kiedy Kondz padał to grał Oen na nim>

Relictus z tego co wiem twierdza ze wygraja, wiec nie trzeba im sharowania i otsow
Jesli ci char nie potrzebny to mozesz sharowac, na szczescie niektorzy sa madrzejsi.

Kurier 02-09-2006 11:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colorion (Post 969117)
Relictus z tego co wiem twierdza ze wygraja, wiec nie trzeba im sharowania i otsow
Jesli ci char nie potrzebny to mozesz sharowac, na szczescie niektorzy sa madrzejsi.

Otsy sa..
Sharowania nie ma i nie bedzie...
A Hwl jak widzicie zaczynaja sie bac i straszyc nas mass logami od wczoraj.. niech siedza online 24/7i sie mecza.. my idziemy na impreze:D

Catrishia 02-09-2006 12:15

najlepiej olac tibie wogole i korzystac z zycia :D pamietajcie ze was ostrzegalem... ;) ja tam 3 lata grania w tibie uwazam za kompletnie stracony czas...

Qreew 02-09-2006 12:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Catrishia (Post 969307)
najlepiej olac tibie wogole i korzystac z zycia :D pamietajcie ze was ostrzegalem... ;) ja tam 3 lata grania w tibie uwazam za kompletnie stracony czas...

Ja gram niecaly rok i nie zmienilem mojego trybu zycia ;) Chodze na imprezy, a wolny czas ktory posiadam przeznaczam na tibie ;) Prawda jest, ze mozna sie wciagnac, ale nie kazdy musi tego doswiadczyc.

pawlon 02-09-2006 13:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Catrishia (Post 969307)

da sie grac i miec czas na wszsytko inne.. problem w tym ze trzeba umiec sie kontrolowac. jeszcze nie bylo tak zebym przepuscil jakies wyjscie czy impreze, albo meczyk w pile ze wzgledu na tibie :P i raczej tak sie nie stanie :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:18.