![]() |
Gz Cromak :P
a to moj maly advance : 20:01 You advanced from Level 79 to Level 80. |
Gratz, Cromak i Gam~ :D
/Jojo |
Cytuj:
Doneq dla twojej informacji zapłacił 100k. |
Fajnych ma rl kumpli:D
|
GZ advance'ów.
|
Theru i Lagurus dziś padli.
|
Ale Theruviel nie liczy sie jako frag bo jego gildia była neutralna.
|
To policz Theruviel jako FolariegoxD.
|
Justys Druidka wypłaciła się z wojny.
|
I Nikolinka
|
Nie ma co, bardzo lojalni.
Mniej sorcy, mniej możliwości do sneakowania. /Kosher Pig |
No i tak to się skończy. Zostanie tylko paru tych "lojanych", którzy nie będą mogli się wypłacić, bo nie będą mieli za co lub FoR im nie pozwoli ^^
|
To nie skończy się nigdy. Ile osób wróżyło koniec Zorros, MI, FAGu? A jednak... Może RoM sie ppodniesie.
edit: A jak się skończy, to dopiero będzie PA! Hehehehe. /Kosher |
Ta wojna nigdy sie nie skonczy dlatego ze teraz napewno RoM robi sobie jakies nowe chary do gildii nie mowie ze membersi ale napewno kogos naklonili zeby wbil zalozmy 100+ i juz... to sie nigdy nie skonczy :D:D
|
Dobra chlopaki, cieszcie sie - hacked. ;)
Mozecie mnie teraz pojechac, wysmiac, czy jak kto woli. Ja chcialem jedynie podziekowac za wspolne czasem i wylgarne dyskusje, za to ze moglem z wami powalczyc, a nie ktorymi niegdys sie kolegowac. Ja bede was wspominac mile. ;) Retired, do zobaczenia w piekle. _./ Hail |
What a blessed day !!! :D!
|
Kidler, nie zamierzam cię wyśmiewać za hack. Oczywiście był to pokaz nieostrożności, ale łapie się na to tak dużo osób że wyśmiewanie się z 1 byłoby głupotą. Ja też dziękuje za walkę - na forum!
@topic: ostatnio wszyscy zaliczają hack, a PA by FoR się cieszy. Efekt zapraszania wypłacających się dupków RoM. /Kosher Pig |
Nie ma co ukrywac, ze sie nie lubilismy.
Jednak mimo tego, bedzie mi brak Twojej cietej reposty lol :o GL i wpadnij czasami :p @Shadows To nawet nie gra - to forum :/ |
Wisiało mi to, co robiłeś in Tibia, na forum tylko gadałeś, zawsze było z kim się pokłócić ; ) Anyway, mam nadzieje że chociaż hack nie ze względu jak większości w wojnie - sharing ;P
/Jojo |
....
Zobaczymy za miesiac ...
Zmienia sie squady i znowy war... Hail Aurea _/ Chory jestem :< |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:06. |