![]() |
Zgadza się - czekam na steele ew. piratki :]
Bohy śmierdzą :P EDIT: FAX PAŁA!!!! |
@up
o co ci chodzi?? może o mój kolejny hunt na demon hellu??: http://winogrono.net/pliki/f23eebfcd...9c929dac17.jpg |
Przynajmniej sobie hacka odbija :PP co niezmienia faktu ze to juz jest zboczenie nie fart... powinni to ocenzurowac
Gratz Zią |
@ fax nie uczyli Cie, ze co za duzo to nie zdrowo?:)
ale i tak gratzz menelu, pijemy:D |
|
02:09 Potocky [87]: comment :p----->Comment:P.Gz xD.
Ludziska ja ide do szpitala i będą mi mózg wycinać:/.Nie no żart-zelastwo z nogi wyjmują więc dozobaczenia za tydzień.Pewnie jak wróce aba mnie dogoni i w ogóle,ale co tam,postaram sie podgonić.Nara all. |
|
grrrrraty
@up dremu gz
@ szkoda ze do szpitala jedziesz mojrzesz @ kilka up wyrzej gz fax zacytuje tu spirolla " ale i tak gratzz menelu, pijemy " farty sie nie licza :PP @potocky gogo 100 |
Faxes ssie? :| niech to głupi ma zawsze szczęście :P Przynajmniej jakos hacka odrobi sobie :') Gz
|
No co jest? prawie 2 dni ss nie ma :/ Jak nie dacie ss to temat padnie a szkoda by bylo bo fajny
|
no własnie gdzie ssy?
ja tu czekam w kolejce zeby sie ZALogowac i mi sie nudzi :P |
hehe bo ja wiem czy temat padnie zawsze znajdzie się jakiś Nabito co odświeży :] pozdrawiam RoD :)
|
@ Jak maja byc ssy skoro nikomu sie nie chce grac;p
|
Witajcie, świetne zdjęcia. Wspaniałe akcje, z niecierpliwością czekam na more B)
|
@ up wszystko ok ale zmien ten "smieszny"podpis...
Edit: moich sskow juz nie bedzie niestety albo stety:) milo bylo, narazie wam i powodzenia w grze... You have left the guild. |
...
Zle sie stalo :< no trudno nic nie trwa wiecznie, tylko szkoda ze akurat w tym momencie nastąpił koniec... a moze jednak początek? :>
|
To co było powodem opuszczenia gildii?
|
zalozenie nowej? -,- ale ludzie sa bezmyslini
|
Cytuj:
Nie zakladam zadnej gildi itp. Zrezygnowalem i tyle... |
@up
juz ci od tej wódy szare koórki wyparowały i jakieś maniany od*******asz...ogarniaj sie i wracaj a nie głupoty pierdolisz....Chcesz wciskać kit to se okna kurwa kup anie -_- |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:49. |