Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Selena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=201)
-   -   Wydarzenia z Seleny. (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=94254)

sellemon 02-03-2007 23:15

Ultima~
czemu wszystkich Polakow ktorzy niechca byc z wami wyzywacie ?
Zaczolem ta wojne z wami ale to byl blad i rozwiewajac wszystkie zludzenia napisze to na forum bo mam odwage ~Wole Pomoc Swe Niz Pl~

Po tym hacku mysleliscie ze dam spokoj ? teraz mam jeszcze wieksza ochote do gry mniejsza z tymi 11lvlami da sie odrobic...robcie co chcecie wyzywajcie itp itd...ale prawda jest taka ze to swe + slo mi pomogli nie wy ...nawed nie potrzebuje waszej pomocy juz mi pomogliscie tym hackiem...spoko piszcie sobie ze lize dupe swe itp nazywajcie to jak chcecie ja juz swoje wiem

@Schnapie daj spokoj nie kluc sie z nimi nie ma sensu

KthxBYE !

Orius 02-03-2007 23:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sellemon (Post 1297571)
Ultima~
czemu wszystkich Polakow ktorzy niechca byc z wami wyzywacie ?
Zaczolem ta wojne z wami ale to byl blad i rozwiewajac wszystkie zludzenia napisze to na forum bo mam odwage ~Wole Pomoc Swe Niz Pl~

Po tym hacku mysleliscie ze dam spokoj ? teraz mam jeszcze wieksza ochote do gry mniejsza z tymi 11lvlami da sie odrobic...robcie co chcecie wyzywajcie itp itd...ale prawda jest taka ze to swe + slo mi pomogli nie wy ...nawed nie potrzebuje waszej pomocy juz mi pomogliscie tym hackiem...spoko piszcie sobie ze lize dupe swe itp nazywajcie to jak chcecie ja juz swoje wiem

@Schnapie daj spokoj nie kluc sie z nimi nie ma sensu

KthxBYE !

<ogromny> + </orgomony> Jesteś drugą osobą na tym forum co tak napisała o0

zalfik 03-03-2007 01:44

@sellemon
Konkrety poprosze. Szczerze mowiac nie naleze do wtajemniczonych i chcialbym sie dowiedziec cos wiecej min. o tej "pomocy", o ktorej wspominasz.

@Ktos tam
Absolutnie racja, ze powinnismy zostawic indywidualne wasnie na priv, albo gg. I tu zobowiazuje sie do zaprzestania takowych ;)

Van Rebeliant 03-03-2007 01:56

Ja ostatnio też zaczynam woleć se pogadać po angielsku z Kyo (Którego anyway poznałem przez Scroopa), Wrathem, czy innym swe niż słuchać mojego języka polskiego który kaleczycie i którego nadużywacie, to nie jest do was wszystkich ale do 85% was.

PS: Nie pójde w ślady Sznapiego i nie będe wrzeszczał "TERA JA KUWA MAM RACYJE!!!!!1111", jednak mało mi do tego brakuje ;>
xD
PS2: BEHI JA CIE KUPIE, DU JU ŁANA BI MAJ BICZ?

Takie info do Kometołora i Marónka: JAAAA NOSZE DRES!!!!!, DREEEEEES SPOKO JEST!!!!! JAAAAA ZJEBEM JEST!!!!!!!!!!!!!!
TO WSZYSTKO WASZA WINA!!!! STAŁEM SIĘ ZJEBEM, TO ZARAŹLIWE JEST!!!!!!!!!
<żal mi mnie samego, ale zobaczcie o jakiej godzinie to pisze :P>
OU LET THE DOGS OUT!!!!! HOW HOW HOW HOW!!!!!

Iomer Thunderblade 03-03-2007 02:08

AITENS?~!?!?!?!????

HE HE HE !!!!!!!! SELLLLEMOOOOON ALE ZES DOJEBOŁ !

@SZNAPJI

ALESZ NIE MOSZ RACJI ;\ FSZYSCY WIEDZOM RZE FABREQAS NIEMA TEGO CHARA!!!!!! Ja wiem bardzo dobrze bo chlop w*****ony w rl jest :P

Schnapie 03-03-2007 09:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Iomer Thunderblade (Post 1297847)
@SZNAPJI

ALESZ NIE MOSZ RACJI ;\ FSZYSCY WIEDZOM RZE FABREQAS NIEMA TEGO CHARA!!!!!! Ja wiem bardzo dobrze bo chlop w*****ony w rl jest :P

Ae.. ok to PRZYZNAJE sie do bledu.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van Rebeliant (Post 1297843)
PS: Nie pójde w ślady Sznapiego i nie będe wrzeszczał "TERA JA KUWA MAM RACYJE!!!!!1111", jednak mało mi do tego brakuje ;>

Czemu porównujesz to do mnie? :eek:

sellemon 03-03-2007 09:55

@Iomer

Wiem co mowie...a te teksty od nie ktorych z was i wyzwiska naprawde mnie nie ruszaja .

@Zelfik

Mam Ci rozpisac dokladnie co od kogo i kiedy ?

@All

Z kazdym sie da dogadac niewazne czy to swe czy br...no moze z niektorymi PL nie ale to norma tyle odemnie Pozdro

behi 03-03-2007 10:14

Ja soldat!

sellemon 03-03-2007 10:25

Btw wy chyba zapomnieliscie z kim walczycie . Chcieliscie mnie ujebac ...Zu padl szkoda...ale gratz fraga tylko do ktorej wojny go liczycie ?

zalfik 03-03-2007 10:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Van Rebeliant (Post 1297843)
Ja ostatnio też zaczynam woleć se pogadać po angielsku z Kyo (Którego anyway poznałem przez Scroopa), Wrathem, czy innym swe niż słuchać mojego języka polskiego który kaleczycie i którego nadużywacie, to nie jest do was wszystkich ale do 85% was.

PL?

@sellemon
Moze byc na priv ;)

Iomer Thunderblade 03-03-2007 13:44

Ale Selemonq CzemÓ Ty Sje Taq Irytujesh!!?!?@!??!?@?!?@?!?@12!@!@!@!?@?!/2#@!!@!21

A To Rze Cie KtÓs S Ultimejtijon Wyzywau A Ty Mu Otpowiedziales To Cie Teras Bendom ZabijoĆ!

sellemon 03-03-2007 14:50

Puki co nikt z ultima~ mnie nie zabil...ale ok ..zadam jedno pytanie z kim walczycie ? z cru~ , z tymi co wyszli z wojny , z tymi co niechca byc w wojnie z tymi co maja cos wspolnego z tymi co sa w wojnie , z tymi co was wyzywali , z tymi co nie mieli do was respectu ..kogo pominolem ? czyli walczycie ze wszystkimi co nie sa w ultima~ ? Fajnie Macie :) Powodzenia:baby:

Iomer Thunderblade 03-03-2007 16:43

Ultimation Vs Whole Selena _/////////////// !

KubaGuzikkk 03-03-2007 21:10

@Iomer
AWW TO MJE TERZ BENDZIECIE ZABIJAC;\? NAO PLIKS NO KEAL MI :(

Orius 03-03-2007 21:50

A mjie?!?!?!?! ;<

Lenrock 03-03-2007 22:04

jestescie ciemniakami, bo nie stac was na to zeby normalnie podyskutowac z sellemonem na ten temat. nastawiacie sie tak ze wszycsy widzą w was wroga i wy tylko prowokujecie do tego. teraz ciekawe kto po wojnie najbardziej bedzie lizal dupala szwedom, bo chyba nie sądzicie ze wygracie? w ogole jak juz ta wojna ma trwac dlugo to zaraz wszyscy posprzedajecie konta

Iomer Thunderblade 03-03-2007 23:07

Lenrock, a zoboczysz rze wygromy !!!!!

Legiren 03-03-2007 23:07

Master Macvali czy jakos tak ... kurwa mac krew mnie zalewa i wy sie dziwicie czemu polacy trzymaja ze szwedami teraz wiecie gratulacje kurwa zabiliscie 80 rp mojego kolege dobrego Thorval name jak go zabijaja na tibiacam jest film kurwa i co cieszysz sie z tego ? kurwa teraz juz wiecie ze lepiej trzymac ze swe bo polak polaka zabije za nic kurwa gratuluje obyscie dostali w tej wojnie ja jak gralem na selenie puge mnie bronil a takie ****ki jak mistic pal huntowali mnie za to ze wbilem sie na respa super obyscie dostali w tej wojnie i bede noob charem pomagal szwedom wszystkim wybijac bede polaczkow co liza dupe polakom a na prawde sa za swe i bardzo dobrze!

Iomer wygracie ... ale CHUJA W ZĘBY ! jak ebdziecie nadal zabijac swoich rodakow za free to Ci powodzenia zycze ;]

AxenRemo 03-03-2007 23:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Legiren (Post 1299451)
Master Macvali czy jakos tak ... kurwa mac krew mnie zalewa i wy sie dziwicie czemu polacy trzymaja ze szwedami teraz wiecie gratulacje kurwa zabiliscie 80 rp mojego kolege dobrego Thorval name jak go zabijaja na tibiacam jest film kurwa i co cieszysz sie z tego ? kurwa teraz juz wiecie ze lepiej trzymac ze swe bo polak polaka zabije za nic kurwa gratuluje obyscie dostali w tej wojnie ja jak gralem na selenie puge mnie bronil a takie ****ki jak mistic pal huntowali mnie za to ze wbilem sie na respa super obyscie dostali w tej wojnie i bede noob charem pomagal szwedom wszystkim wybijac bede polaczkow co liza dupe polakom a na prawde sa za swe i bardzo dobrze!

Iomer wygracie ... ale CHUJA W ZĘBY ! jak ebdziecie nadal zabijac swoich rodakow za free to Ci powodzenia zycze ;]

zdarza się że padnie ktoś z Polski a jeśli byłeś hunted to ktoś widocznie miał powód do ujebania cię.
Nisetety bywa...
A co do lizania dupy to myślę że ty będziesz pierwszy w kolejece

~~~~~~~~Axen~~~~~~~~~~

Orius 03-03-2007 23:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AxenRemo (Post 1299573)
zdarza się że padnie ktoś z Polski a jeśli byłeś hunted to ktoś widocznie miał powód do ujebania cię.
Nisetety bywa...
A co do lizania dupy to myślę że ty będziesz pierwszy w kolejece

~~~~~~~~Axen~~~~~~~~~~

A ja?? Ja jestem czołowym lizaczem!

Wg. was ofc

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:22.