![]() |
Cytuj:
|
Up@
ja widziałem tylko filmik z tej wojny :) ale nie orjentuje sie przez co ta wojna itd ;] kiedys grałem na julerze, ale to był mój pierwszy świat i osiągłem tam jakos 30lvl ;] |
Cytuj:
Zgadzam sie z tobą może zrobilibyśmy jeszcze pare akcji podobnych do tej jak padła aradna czy kloed... ale reszta twojej wypowiedzi to stek bzdur. Dla mnie najwarzniejsza jest lojalność a nie taki syf w postaci paru polskich cwaniaczków ktorzy w trakcje wojny poszli na inne światy i nic niezrobili dla dobra gildi a teraz wrócili i kozaczą pod dp. X( |
hmm... widze ze dochodzi do orzejmu.. iwec postanawiam wrocic... Mama nadzieje ze ta postacia bedzie mi sie gralo lepiej niz poprzednia:)
See you in Berylia:) |
Cytuj:
|
A mną się ofc nikt nie przejął ...
Żegnaj Berylio, dzięki wszystkim kumplom za wspólne granie ;) See you on Morgana ;] |
Cytuj:
|
1. To jest temat o Berylii, a nie o wojnie ;]
2. Masz dowody ze sharowalem acc? |
Cytuj:
|
Wiesz, ja nie kupuje charów, a Qbe dostalem jak mial 41 lvl wiec nie wiem co sie z nim wczesniej dzialo :)
|
Cytuj:
|
Tak z innej beczki
04 Jan 2007 : Strycnine got 10,000,000 XP |
Cytuj:
|
Cytuj:
jak wiesz cos na temat tych co niewyplacili sie z ls i co zamierzają napisz :P ciekawy jestem.:evul: :evul: |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Oj, bedzie sie dzialo, tylko niepotrzebne te paymenty sa. Ale beda jaja. Corso nie bedzie wiedzial co zrobic. Zobaczycie. Szczegolow nie zdradze. ;)
Berylia bez wojny?? HAHAHAHA Musiala by sie Berylia nie nazywac. rofl |
Cytuj:
|
Cytuj:
To sa pieniądze m.in. Raffu , Clodachu , Glimma Avarus, Clime Avarus, Jaeff , Shala Nodror, Wojownicz Druid, Rior'dian, Medican, Medicanka :) i chyba jeszcze o kimś zaopmniałem |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:25. |