Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Thomisson 27-10-2007 19:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1714838)
Z mojej strony koniec tematu rozgrywajacy,dla mnie najlepszy bedzie Pirlo,dla ciebie Cesc.

A Dla mnie najlepszy będzie Scholes. Masz rację zakończmy ten temat.

MU-Middlesbrough 4:1

Piękne bramki, a już pierwsza bramka Naniego to cud, miód i orzeszki, zaś trzecia bramka to ideał zgrania Teveza i Roo ;D. Tevez walnął 2 bramki, ale on oczywiście jest 10 razy gorszy od supermena z Chorwacji, który wg Yoha musi się przyzwyczaić do publiczności.

Calen Futh 27-10-2007 19:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1714838)
Z mojej strony koniec tematu rozgrywajacy,dla mnie najlepszy bedzie Pirlo,dla ciebie Cesc.

Święte słowa. Dla mnie też koniec tematu.
Cytuj:

Tevez walnął 2 bramki, ale on oczywiście jest 10 razy gorszy od supermena z Chorwacji, który wg Yoha musi się przyzwyczaić do publiczności.
Śmiej się. Ale zobaczymy gdy Eduardo już się zaaklimatyzuje. Gdy teraz gra widać, że jest bardzo spięty i to go blokuje, ale gdy się rozkręci to biada wam.

Yoh
@Edit:
ManYoo gratuluje lidera, szkoda, że nie utrzyma go zbyt długo ;)

Rukahs 27-10-2007 19:50

Zamknijcie się już wreszcie...

Thomisson 27-10-2007 20:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rukahs (Post 1714890)
Zamknijcie się już wreszcie...

No napisałeś na temat, gratulacje. jak nie masz co napisać, to nie pisz.

Articuno 27-10-2007 20:21

o w picz, Chelsea 6-0 Man City. Pomyśleć, że goście przed tą kolejką byli wyżej w tabeli od The Blues...

Hellraiser 27-10-2007 20:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thomisson (Post 1714911)
No napisałeś na temat, gratulacje. jak nie masz co napisać, to nie pisz.

Dobrze napisał, niektóre osoby są śmieszne, bawiąc się w analizator piłkarski. Porównując innych do jeszcze innych ;s. Niech "wiemy kto" ma własny piłkarski świat i niech żyje w nim.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 1714940)
o w picz, Chelsea 6-0 Man City. Pomyśleć, że goście przed tą kolejką byli wyżej w tabeli od The Blues...

Fajnie oglądać jak Helzeja wraca do formy. Tak szczeże bałem się o ten mecz, ale Helzeja mnie cholernie pozytywnie zaskoczyła. Ich liebe es :I

*EDIT*

Btw, Lamps jak narazie u mnie 22 pkt w FPL-u i wiem że będzie więcej ; o, dobrze że zmieniłem kapitana z Fabregasa na Lampa. : D

Scartex 27-10-2007 20:30

Koniec 1szej polowy

Korona Kielce 0 : 0 Gornik Zabrze

Straznik Monopolowego 27-10-2007 21:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Doom Terror (Post 1714608)
Nie osmieszaj sie,Pirlo w kazdym meczu jest tym ktory zagrywa kluczowe podanie po ktorym pada bramka.A jak Cesc strzela to widzialem gdy z 5 metrow przestrzelil 5 metrow nad bramka...Moze to wyszczgolnilem zbytnio bo strzela duzo bramek ale rola rozgrywajacego jest umozliwienie zdobycia bramki a Pirlo to role spelnia najlepiej.Nie udowodnie ci tego w zaden sposob bo ty nie ogladasz meczy z udzialem obu zawodnikow,a mi sie to zdarza...pozatym jak ktos wspomnial ciebie sie nie da przekonac.

Teraz to ty pokazales jakim jestes znawca.
Ze nieby Cesc niema kluczowych podan? Zalosne i to pokazuje jaka masz mizerna wiedze na temat anglielskiej ligi, bo to wlasnie ten "slaby" Cesc rzucal porosopadle podania po ktorych bramki zdobywali Henry czy Robin a teraz Manu

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1714696)
Jeżeli tak zachowuję się najlepszy rozgrywający świata:
http://youtube.com/watch?v=oH2kB3t7b3U
to tym nagraniem możemy skończyć temat Fabregasa.

Nie zachowuje sie tak
http://www.youtube.com/watch?v=oK8XD8dTUWM&NR=1

I co do znajdowania filmikow na youtubie to uwierzcie mi ze to zadna sztuka znalesc jakis filmik osmieszajacy pilkarza bo kazdy popelnie bledy (Jojko rlz : D)

A co do tego Cesc > Pirlo to w obecnej formie obu zawodnikow to prawda niewazne czy wam sie to podoba czy nie

Doom Terror 27-10-2007 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Straznik Monopolowego (Post 1715070)
Teraz to ty pokazales jakim jestes znawca.
Ze nieby Cesc niema kluczowych podan? Zalosne i to pokazuje jaka masz mizerna wiedze na temat anglielskiej ligi, bo to wlasnie ten "slaby" Cesc rzucal porosopadle podania po ktorych bramki zdobywali Henry czy Robin a teraz Manu

Ty teraz pokazales ze umiesz czytac!Gdzie napisalem ze niby Cesc nie ma kluczowych podan? Napisalem ze Pirlo takie zagrywa w kazdym meczu.Badz dalej straznikiem monopolowego,bo bycie straznikiem forum ci nie wychodzi.
Cytuj:

A co do tego Cesc > Pirlo to w obecnej formie obu zawodnikow to prawda niewazne czy wam sie to podoba czy nie

Twoim zdaniem i Yoh'a moim NIE czy ci sie to podoba czy nie,a tego kto ma racje nikt nie rozliczy,nawet bezposredni mecz by tego nie udowodnil.

Maggic 27-10-2007 23:47

Cytuj:

Nie zachowuje sie tak
http://www.youtube.com/watch?v=oK8XD8dTUWM&NR=1

I co do znajdowania filmikow na youtubie to uwierzcie mi ze to zadna sztuka znalesc jakis filmik osmieszajacy pilkarza bo kazdy popelnie bledy (Jojko rlz : D)

Poco próbujesz zatrzeć gówniarskie zachowanie wielkim talentem?
Fabregas ma naprawde wielkie umiejętności IMO nie jest najlepszym rozgrywającym.

2 - Rzadko kto jest tak bezczelny żeby splunąć komuś w twarz a potem jeszcze kogoś popychać :)

Colo_2006 27-10-2007 23:50

Napolo 3 - 1 Juventus :) Piękny mecz :>

Articuno 28-10-2007 00:16

Z jankami z Napoli przegrać, ehh ;/ Opss przepraszam z sędziami!

Doom Terror 28-10-2007 00:17

Bez przesady nie sa az takimi jankami,to solidna druzyna,chyba pamietasz ze juz w zeszlym sezonie napsuli wam krwi na poczatku sezonu? Napoli ma wlasnie ta sklonnosc do dobrej gry przeciwko dobrym druzynom.

Articuno 28-10-2007 00:38

Być może, ale przed sezonem raczej nikt ich nie stawial na tak dobre miejsce.
Nie mogę tego przeżyć... kochany sędzia zabrał nam 1, a może i 3 punkty. SUPER. Skończy się na tym, że Colina i spółka zapomną o tym meczu. Graty dla Neapolczyków 60000 kibiców na meczu, to jest miasto piłkarskie, ale sędzia im nie musi pomagać. 2 karne z kapelusza w ciągu 8 minut nie są potrzebne.

Hellraiser 28-10-2007 01:14

@Juventus

Juventus sam sobie na to zasłużył, kiedy strzelili na 0-1, była 100 procentówka którą spartolił Trezeguet, a dobitkę Del Piero którą sam włoski komentator nazwał "Incredible" z powodu nie wbicia jej do bramki, a póżniej był karny, karne a przecież wiemy że włosi najlepiej symulują faule.

Btw, mogę dodać że tydzień temu u bukmachera Roma zjebała mi kupon z Napoli było 4-4, a w ten tydzień Juve z Napoli, jakieś fatum czy co lol ; o?

Maggic 28-10-2007 02:22

Player of the Weekend
Frank Lampard

Lampard has received his fair share of criticism this season, but the Chelsea midfielder turned in an inspiring performance to help Chelsea to their comprehensive 6-0 demolition of Manchester City. Lampard was back to his all action best at Stamford Bridge and his pass with the outside of the boot to set up Didier Drogba's first goal was superb.

a SkySport nigdy nie kłamie :p

Doom Terror 28-10-2007 11:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 1715448)
Być może, ale przed sezonem raczej nikt ich nie stawial na tak dobre miejsce.
Nie mogę tego przeżyć... kochany sędzia zabrał nam 1, a może i 3 punkty. SUPER. Skończy się na tym, że Colina i spółka zapomną o tym meczu. Graty dla Neapolczyków 60000 kibiców na meczu, to jest miasto piłkarskie, ale sędzia im nie musi pomagać. 2 karne z kapelusza w ciągu 8 minut nie są potrzebne.

Ja sie ciesze ze Napoli wkoncu wraca do czolowki.Oprawy na ich meczach sa naprawde dobre no i zawsze lepiej wyglada ten stadion jak jest na nim 60 tysiecy kibicow niz puste trybuny.Przygladam sie ich zespolowi od ponad roku kiedy to w poprzednie wakacje rozegrano turniej towarzyski w Neapolu,zostaly zaproszone druzyny Interu i Juventus'u,pomimo to Napoli wygralo caly turniej.Niby towarzyski ale wtedy zapadli mi w pamieci no i teraz ich wyniki nie sa dla mnie jakims duzym zaskoczeniem.

Dark Sven 28-10-2007 19:05

*załamka*.

Raul 28-10-2007 19:06

Ale cienki ten Milan. Znów porażka. Dziesięć punktów w dziewięciu meczach i 13. miejsce w tabeli. Widać, że Mistrzowie Europy. ;]

Hellraiser 28-10-2007 19:25

W lidze włoskiej to istnie wpadają wyniki jakie tylko mogą być :P

Btw, chciałem was spytać wcześniej czy Tottenham się z nowym trenerem przełamie tak samo Sevilla, no jak narazie nie zawodny Santa Cruz miał asyste przy drugiej bramce, jednak on to ma potencjał.

Teraz to was moge zapytać jedynie czy myślicie że Sevilla pokaże coś z Valencią?

Btw, nawet nice piłkarski weekend tylko szkoda że u bukmacherów było srogo jak dla mnie.

Calen Futh 28-10-2007 20:19

@Calen:
L'pool tylko remisuje z Arsenalem ;s A szkoda. Powinni wygrać wreszcie i utrzeć nosa londyńczykom. No, ale cóż, co sie odwlecze to nie uciecze- Za tydzień hit weekendu: Arsenal (buuuu!;<) vs Manyoo (weeee!xd) Już nie mogę się doczekać :)

@edit:
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh
przewaga Arsenalu nad ManYoo zwiększy się jeszcze bardziej

Chyba Ci sie coś pomyliło, bo w tej kolejce przewaga Arsenalu zmalała ;s
Nubie, mówię, że teraz się zwiększy. I nie zapominaj, że mamy zaległy mecz z NU ;p
___

@Yoh:
Cieszy mnie remis z Liverpoolem, zważywszy na ostatni wynik na Anfield z zeszłego sezonu (4:1). Gdy przyjadą na Emirates dostaną baty. A za tydzień przewaga Arsenalu nad ManYoo zwiększy się jeszcze bardziej ;)

Hellraiser 28-10-2007 22:49

O tak!

Wisła Kraków - Legia Warszawa 1:0 (1:0)
Bramka - Marek Zieńczuk (19).

Mecz na bardzo wysokim poziomie, no i co jak cały czas mówiłem tak i teraz Wisła w tym sezonie idzie na majstra!

Bodziett 29-10-2007 00:48

; )

Ja jestem Kibicem Bytomskiej Polonii !

W Sobote ( wczoraj ) Polonia przegrywa z Ruchem Chorzów 2:0

Szkoda bo juz w 4 minucie Polonia przegrywała ;( 0:1

;(;(;(;(;(

Articuno 29-10-2007 10:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1717511)
O tak!

Wisła Kraków - Legia Warszawa 1:0 (1:0)
Bramka - Marek Zieńczuk (19).

Mecz na bardzo wysokim poziomie, no i co jak cały czas mówiłem tak i teraz Wisła w tym sezonie idzie na majstra!

meczu nie oglądałem, ale sądząc po skrócie to nie było jakoś STRASZNIE dużo strzałów, wysłannicy włoskich klubów ocenili ten mecz na Serie A/Serie B.

EDIT: btw Napoli - Juventus i sędziego: The referee Bergonzi pays all the disregards of Napoli night and has been stopped by Collina for a month. Meanwhile for Zalayeta, is arriving television proof, that could framing the player.

Jest jeszcze sprawiedliwośc ;)

Hellraiser 29-10-2007 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 1718063)
meczu nie oglądałem, ale sądząc po skrócie to nie było jakoś STRASZNIE dużo strzałów, wysłannicy włoskich klubów ocenili ten mecz na Serie A/Serie B.

Skróty nigdy nie przedstawią w całości meczu, który był naprawdę ciekawy as hell. Co do wysłanników mogą sobie porównywać, derby Polski prowadzą się swoim klimatem.

Thomisson 31-10-2007 07:57

No i Jelonek kolejną bramkę walnął, tym razem w Pucharze Francji.

Colo_2006 31-10-2007 10:01

Czarne Koszule 3 - 1 Żółto Czerwoni :>

Hellraiser 31-10-2007 18:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Colo_2006 (Post 1720793)
Czarne Koszule 3 - 1 Żółto Czerwoni :>

Tja, złoto krwiści po Lechu są następnym wojennym łupem Polonii, a niech dojda do finału PP może Wdowczyk wejdzie do grupy P.UEFA

Btw. REMES Puchar Polski, mecz: Cracovia – Arka Gdynia – godz. 18:00 (kanał nSport)

REMES Puchar Polski, mecz: Legia Warszawa – ŁKS Łódź – godz. 20:30 (kanał nSport)

Chyba ocipieli kto to będzie oglądał ;s

BlueMaster 31-10-2007 19:14

Offtop:
Szalik Realu-100 zł
Szalik Arsenalu+piłka+koszulka z autografem-99 zł
;)
Topic:
Wisła pany,wygrała z Legią,traktaz lechią

Capality 31-10-2007 22:00

Arka pokonała Cracovie!

Robee 31-10-2007 23:03

Rofl, 40 min meczu Valencia-Real i 4-0 dla Realu. ;)

Kileros fire'son 31-10-2007 23:31

Hala Madrid :)

jeszcze ze 2 mogły by wpaść :d
nie obraził bym się :)

Hala Madrid ;-)

@edit
jedna juz wpadla...... ale nie tam gdzie miala :S

4-1 Angulo

@edit2
2 Wpadła :D juz tam gdzie miala xD
5-1 Robinho xD

Dark Sven 31-10-2007 23:49

Milan, Milan solo con te
Milan, Milan sempre per te...

Sampdoria 0 vs 5 Milan

Kaka!
Gilardino!
Gilardino!
Seedorf!
Gourcuff!

Wreszcie coś... Czekam na dobrą gre na GS stadium.

Maggic 01-11-2007 00:46

Chelsea Londyn - Leicester City 4:3 (2:1)
0:1 McAuley (6)
1:1 Lampard (20)
2:1 Lampard (29)
2:2 Campbell (69)
2:3 Cort (74)
3:3 Szewczenko (87)
4:3 Szewczenko (90)

Oj twierdza Stamford Bridge cięgla nie podbita :)

@Sven powiedz mi czemu jak typuje na Milan to oni zawsze remisują albo przegrywają...a jak nie obstawiam to wygrywają X( grrrr

Capality 01-11-2007 00:48

Sheva i Lampard się rozkręcają!!

Doom Terror 01-11-2007 00:56

Inter-Genua 4;1

1;0 Cordoba (8)
2;0 Cambiasso (50)
2;1 Konko (73)
3;1 Suazo (74)
4;1 Cruz (89) - karny

Sven - wkoncu sie obudziliscie! Pierwsze dwa miejsca zarezerwowane dla Mediolanu,wiec ciagnijcie do tego...drugiego :p

Hellraiser 01-11-2007 01:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 1722161)
@Sven powiedz mi czemu jak typuje na Milan to oni zawsze remisują albo przegrywają...a jak nie obstawiam to wygrywają X( grrrr

Dokładnie mam tak samo.

Dark Sven 01-11-2007 01:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1722196)
Dokładnie mam tak samo.

To przeleje wam po dwie dyszki na konta, i zawsze stawiajcie na porażkę Milanu.

@Doom
Kiedy wygramy na San Syro, to już pójdzie z górki.

Articuno 01-11-2007 09:42

3 najlepsze ligi Europy będą w tym sezonie wyjątkowo pasjonujące :)

Calen Futh 01-11-2007 10:52

Sheffield - Arsenal 0:3

Eduardo !
Eduardo !
Denilson !

No i mamy awans do kolejnej rundy. Fajnie, bo rezerwy będą mogły się ogrywać ;)

Yoh

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:16.