![]() |
Cytuj:
MU-Middlesbrough 4:1 Piękne bramki, a już pierwsza bramka Naniego to cud, miód i orzeszki, zaś trzecia bramka to ideał zgrania Teveza i Roo ;D. Tevez walnął 2 bramki, ale on oczywiście jest 10 razy gorszy od supermena z Chorwacji, który wg Yoha musi się przyzwyczaić do publiczności. |
Cytuj:
Cytuj:
Yoh @Edit: ManYoo gratuluje lidera, szkoda, że nie utrzyma go zbyt długo ;) |
Zamknijcie się już wreszcie...
|
Cytuj:
|
o w picz, Chelsea 6-0 Man City. Pomyśleć, że goście przed tą kolejką byli wyżej w tabeli od The Blues...
|
Cytuj:
Cytuj:
*EDIT* Btw, Lamps jak narazie u mnie 22 pkt w FPL-u i wiem że będzie więcej ; o, dobrze że zmieniłem kapitana z Fabregasa na Lampa. : D |
Koniec 1szej polowy
Korona Kielce 0 : 0 Gornik Zabrze |
Cytuj:
Ze nieby Cesc niema kluczowych podan? Zalosne i to pokazuje jaka masz mizerna wiedze na temat anglielskiej ligi, bo to wlasnie ten "slaby" Cesc rzucal porosopadle podania po ktorych bramki zdobywali Henry czy Robin a teraz Manu Cytuj:
Nie zachowuje sie tak http://www.youtube.com/watch?v=oK8XD8dTUWM&NR=1 I co do znajdowania filmikow na youtubie to uwierzcie mi ze to zadna sztuka znalesc jakis filmik osmieszajacy pilkarza bo kazdy popelnie bledy (Jojko rlz : D) A co do tego Cesc > Pirlo to w obecnej formie obu zawodnikow to prawda niewazne czy wam sie to podoba czy nie |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Fabregas ma naprawde wielkie umiejętności IMO nie jest najlepszym rozgrywającym. 2 - Rzadko kto jest tak bezczelny żeby splunąć komuś w twarz a potem jeszcze kogoś popychać :) |
Napolo 3 - 1 Juventus :) Piękny mecz :>
|
Z jankami z Napoli przegrać, ehh ;/ Opss przepraszam z sędziami!
|
Bez przesady nie sa az takimi jankami,to solidna druzyna,chyba pamietasz ze juz w zeszlym sezonie napsuli wam krwi na poczatku sezonu? Napoli ma wlasnie ta sklonnosc do dobrej gry przeciwko dobrym druzynom.
|
Być może, ale przed sezonem raczej nikt ich nie stawial na tak dobre miejsce.
Nie mogę tego przeżyć... kochany sędzia zabrał nam 1, a może i 3 punkty. SUPER. Skończy się na tym, że Colina i spółka zapomną o tym meczu. Graty dla Neapolczyków 60000 kibiców na meczu, to jest miasto piłkarskie, ale sędzia im nie musi pomagać. 2 karne z kapelusza w ciągu 8 minut nie są potrzebne. |
@Juventus
Juventus sam sobie na to zasłużył, kiedy strzelili na 0-1, była 100 procentówka którą spartolił Trezeguet, a dobitkę Del Piero którą sam włoski komentator nazwał "Incredible" z powodu nie wbicia jej do bramki, a póżniej był karny, karne a przecież wiemy że włosi najlepiej symulują faule. Btw, mogę dodać że tydzień temu u bukmachera Roma zjebała mi kupon z Napoli było 4-4, a w ten tydzień Juve z Napoli, jakieś fatum czy co lol ; o? |
Player of the Weekend
Frank Lampard Lampard has received his fair share of criticism this season, but the Chelsea midfielder turned in an inspiring performance to help Chelsea to their comprehensive 6-0 demolition of Manchester City. Lampard was back to his all action best at Stamford Bridge and his pass with the outside of the boot to set up Didier Drogba's first goal was superb. a SkySport nigdy nie kłamie :p |
Cytuj:
|
*załamka*.
|
Ale cienki ten Milan. Znów porażka. Dziesięć punktów w dziewięciu meczach i 13. miejsce w tabeli. Widać, że Mistrzowie Europy. ;]
|
W lidze włoskiej to istnie wpadają wyniki jakie tylko mogą być :P
Btw, chciałem was spytać wcześniej czy Tottenham się z nowym trenerem przełamie tak samo Sevilla, no jak narazie nie zawodny Santa Cruz miał asyste przy drugiej bramce, jednak on to ma potencjał. Teraz to was moge zapytać jedynie czy myślicie że Sevilla pokaże coś z Valencią? Btw, nawet nice piłkarski weekend tylko szkoda że u bukmacherów było srogo jak dla mnie. |
@Calen:
L'pool tylko remisuje z Arsenalem ;s A szkoda. Powinni wygrać wreszcie i utrzeć nosa londyńczykom. No, ale cóż, co sie odwlecze to nie uciecze- Za tydzień hit weekendu: Arsenal (buuuu!;<) vs Manyoo (weeee!xd) Już nie mogę się doczekać :) @edit: Cytuj:
Nubie, mówię, że teraz się zwiększy. I nie zapominaj, że mamy zaległy mecz z NU ;p ___ @Yoh: Cieszy mnie remis z Liverpoolem, zważywszy na ostatni wynik na Anfield z zeszłego sezonu (4:1). Gdy przyjadą na Emirates dostaną baty. A za tydzień przewaga Arsenalu nad ManYoo zwiększy się jeszcze bardziej ;) |
O tak!
Wisła Kraków - Legia Warszawa 1:0 (1:0) Bramka - Marek Zieńczuk (19). Mecz na bardzo wysokim poziomie, no i co jak cały czas mówiłem tak i teraz Wisła w tym sezonie idzie na majstra! |
; )
Ja jestem Kibicem Bytomskiej Polonii ! W Sobote ( wczoraj ) Polonia przegrywa z Ruchem Chorzów 2:0 Szkoda bo juz w 4 minucie Polonia przegrywała ;( 0:1 ;(;(;(;(;( |
Cytuj:
EDIT: btw Napoli - Juventus i sędziego: The referee Bergonzi pays all the disregards of Napoli night and has been stopped by Collina for a month. Meanwhile for Zalayeta, is arriving television proof, that could framing the player. Jest jeszcze sprawiedliwośc ;) |
Cytuj:
|
No i Jelonek kolejną bramkę walnął, tym razem w Pucharze Francji.
|
Czarne Koszule 3 - 1 Żółto Czerwoni :>
|
Cytuj:
Btw. REMES Puchar Polski, mecz: Cracovia – Arka Gdynia – godz. 18:00 (kanał nSport) REMES Puchar Polski, mecz: Legia Warszawa – ŁKS Łódź – godz. 20:30 (kanał nSport) Chyba ocipieli kto to będzie oglądał ;s |
Offtop:
Szalik Realu-100 zł Szalik Arsenalu+piłka+koszulka z autografem-99 zł ;) Topic: Wisła pany,wygrała z Legią,traktaz lechią |
Arka pokonała Cracovie!
|
Rofl, 40 min meczu Valencia-Real i 4-0 dla Realu. ;)
|
Hala Madrid :)
jeszcze ze 2 mogły by wpaść :d nie obraził bym się :) Hala Madrid ;-) @edit jedna juz wpadla...... ale nie tam gdzie miala :S 4-1 Angulo @edit2 2 Wpadła :D juz tam gdzie miala xD 5-1 Robinho xD |
Milan, Milan solo con te
Milan, Milan sempre per te... Sampdoria 0 vs 5 Milan Kaka! Gilardino! Gilardino! Seedorf! Gourcuff! Wreszcie coś... Czekam na dobrą gre na GS stadium. |
Chelsea Londyn - Leicester City 4:3 (2:1)
0:1 McAuley (6) 1:1 Lampard (20) 2:1 Lampard (29) 2:2 Campbell (69) 2:3 Cort (74) 3:3 Szewczenko (87) 4:3 Szewczenko (90) Oj twierdza Stamford Bridge cięgla nie podbita :) @Sven powiedz mi czemu jak typuje na Milan to oni zawsze remisują albo przegrywają...a jak nie obstawiam to wygrywają X( grrrr |
Sheva i Lampard się rozkręcają!!
|
Inter-Genua 4;1
1;0 Cordoba (8) 2;0 Cambiasso (50) 2;1 Konko (73) 3;1 Suazo (74) 4;1 Cruz (89) - karny Sven - wkoncu sie obudziliscie! Pierwsze dwa miejsca zarezerwowane dla Mediolanu,wiec ciagnijcie do tego...drugiego :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
@Doom Kiedy wygramy na San Syro, to już pójdzie z górki. |
3 najlepsze ligi Europy będą w tym sezonie wyjątkowo pasjonujące :)
|
Sheffield - Arsenal 0:3
Eduardo ! Eduardo ! Denilson ! No i mamy awans do kolejnej rundy. Fajnie, bo rezerwy będą mogły się ogrywać ;) Yoh |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:16. |