![]() |
Arcy o chuj Ci chodzi?
|
Poprostu jestes w chuj w*****ający z tymi "KAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAA"MYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYY HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA OWNEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEED XXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddd dddDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddddddXDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD"
|
Ale powiedz mi co jest w tym wqrwiajacego? To ze sprawia mi radosc jak ktos traci lvl na ktory za*******a pol dnia? No coz taki juz jestem co ja Ci poradze? Wy wolicie popisac pierdoly ja wole cieszyc sie z fragow tyle :) :evul:
|
Cytuj:
|
Arcy o chuj ci chodzi smietniku jebany? nie musisz tutaj wchodzic i czytac wiec jak sie nie podoba to wyjdz ;)
|
Cytuj:
|
Doszło do tego, że forumowe dzieci celowe robienie błędów nazywają ironią. Problem w tym, że ironia to wyśmiewanie, kpina, a nie robienie błędów.
|
Kolego Ciebie jara osiagniecie typu Done desert qest mnie jara mordowanie cos wiecej? :evul:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
mnei podnieca twoja brudna wagina JOŁ!
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sry ale na brak dziewczyn nie narzekam :) To powiedz mi o co Ci chodzi ze zdaje relacje na zywo a to ze przy tym emocje mi sie udzielaja jebal pies tak szczerze :P :evul:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. NINTENDOOOOOOOOO SIXTY-FOURRRRRRRRRRRRRRR !! xxxxdddd @HardClan Prawda. |
Cytuj:
@Up. Zniżasz się do tego co krytykowałeś u mnie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
heheehheeehehe poryte banie :D
|
nintendo 64 techno remix lepszy..
http://youtube.com/watch?v=DpJyG7B6tAI&feature=related PS: Jestem z Rise, wchodzisz w link powyzej na wlasna odpowiedzialnosc !!! .. .. .. . -.-'....... |
Cytuj:
CO TO NIBY JEST YOUTUBE!? HAX NA 100%! A JEŚLI NIE TO PÓŹNIEJ PODMIENI LINK!!! UWAŻAĆ NA HAKERÓW Z RISE! |
Bez kitu, nie chciałbym takiego chłopaczka od Nintendo posłać do świątyni. Byłbym odpowiedzialny za późniejsze zbrodnie ludzkości. .... przecież on by matkę krzesłem to na dobry początek machnął.
Swoją drogą Macjei przyznasz że Ci Gogar ładnie pojechał :P |
Taaa chyba bede musial go przeprosic za moje szczeniackie zachowanie na forum i zgodzic sie jego wypowiedziami :/
Srry Gogar ta gra mnie tak pochlonela, ze zapomnialem o przyjaciolach i rodzinie. Dziewczyna to pewnie juz zapomniala jak wygladam :( Postaram sie to zmienic w niedalekiej przyszlosci! :evul: Dedykuje Ci piosenke DKA - Wybacz :evul: |
Cytuj:
Ja tak robie jak wracam z uczelni, tylko dre sie "TIBIAAAAAA", jak zobacze włączony komputer. |
|
CZE Xddddddd
Gogar czy jak ci tam nie wiem o chuj ci chodzi , wogóle na chuj tu siedisz na tym forum i podsycasz wszystko Xddd? : > weź se z 10 stron wstecz i poczytaj twoje posty jak sie zachowywałeś. CZEEE Xddd Kto poklika? Szukam nowych kolegów bo zbliza sie wiosna... Xddd może ty... !? POKLIKASZ? btw. THX CHŁOPAKI WSZEDłEM NA TE FORUM PRZECZYTAłEM 2 STRONY I JUZ MI SIE W CHUJ CHUMOR POPRAWIł BUAHAHAHAHHAHAHAHA DOBRZEEEEEEEEEE :evul: HAHAHHAHA THX :* |
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
KAAAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA'MYYYYYYYYYYYY YYYYYYYYY HAHAHAHAHAHA KARA'MY XdDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDddddD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Xddddddddddddddddddddd?dddddddddddddddddddddddddd/D/D/D/D KAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARA'MYYYYYYYYYYYYYY LEZEC PSY XDDDDDDDDDDDDDD? |
@up
Masz z tym jakiś problem? Nie bawi cię zabijanie? A może EXXPIMYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYEXPIMYYYYYYYYYYYYYYYYYYY YYYYY XZXDXDXDXDDXxDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDIIIIIIIKKKKKKK KSDDDDDDE! EXPIMY ! |
@up
mylisz sie KAAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAA'MYYYYYYYYYYYYYYYYYYY XdddddddddddddddDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KAAARAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYY XDDDDDDD XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX KKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARAMY'MYYYYY YYYYY'MY'MY KARAMY XDDDDDD |
Co przeszło ci już wypłacenie się Savalasem? :p
btw. żeby tak pisać to trzeba najpierw umieć karać :baby: |
MatiStw, Ty to masz tutaj najwięcej do powiedzenia, rotfl.
KAAAAAAAAAAARAAAAAAAAAAAAAAA'MYYYYYYYYYYYYYYYYYYY XdddddddddddddddDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD KAAARAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMYYYYY YYYYYYYYYYYYYYYYYYY XDDDDDDD XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX KKKKKKKKKKKKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAARAMY'MYYYYY YYYYY'MY'MY KARAMY XDDDDDD |
nie mozna tego zwyczajnie napisac tylko jak dzieciak 13lat?
|
Cytuj:
KARAMY? |
Cytuj:
Czy ja kiedykolwiek chcialem sie wyplacic Savalasem badz jakams inna postacia? NIE, bo to ja, od dlugiego czasu jestem tym komu sie placi :) |
Cytuj:
a tak wogole, to ide spać ;D zróbcie jakieś fajne akcje, dzięki cześć XD Torpeter, no ja tez szukam kumpli na wiosne ;S buhahah |
Cytuj:
@Maciuś Przecież ja jestem Twoim kolegą na wiosnę :< Co z nocowaniem w namiocie? :< |
Cytuj:
@Noname~ (Czy jak tam) Tak jesteś od dłuższego czasu tym do którego sie płaci ;) Ale pamiętaj do póki będę bawił się w te gre to będziesz expil z otwartą vip listą i dreszczyku ze pójdzie sie jebać cały dzień botowania :baby: btw. Co da avatara, hymm to jest russel? Myślałem ze asfalt ;/ |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:41. |