![]() |
Banah na prezydeta! :D
|
Czym się szczycić, że wygrali¶cie bez ventrilo skoro to elfbot wybiera target a nie luki/thoria. Nie macie wrażenia, że luki dowodzi na ob(?) tylko po to, żeby głucho na ventrilo nie było ?
..do tego serwer nawigacji, lol. Faktycznie, gratulacje - bez venta dali¶cie rade. |
Cytuj:
LR ma Venta , ma pvp (podobno) z Hiberny , ma niezle chary , ma/miało miec Pro Leadera (z k±¶ tam) , niektórzy(jesli nie wiekszosc) maja poszegolne boty (elfy,ng itp) i co z tego ? Jak ostatnio dostaja lanie , lub wygrywaja 2-4 fragami? W dodatku to oni ciagle traca na tej wojnie , nie Interregnum (ci chociaz odrabiaja).... |
Jak to co z tego ?
To, że nie ma sie czym chwalić. |
Yyy Czy Elfbot Rushuje za Ciebie ? Czy elfbot rzuca za Ciebie m walle? CZy Elfbot Biega Ci po mapie? Noo .... a chwalic sie mamy czym :<
nierozumiem was wole miec elfa niz oddac chara lol :| albo zeby moim leaderem był filush? lol:D |
zanim wyjda na ob to tak dlugo trwa, bo kazdy musi follow na drugim dac xd
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Haha i znowu placz ze jest nas wiecej, zamiast plakac moze poprawcie aktywnosc w swojej gildi.
|
Szefo to pies.
|
Cytuj:
|
dorobil sie na parowkach i mysli ze fajny :D
|
mam takie pytanie nie koniecznie dotcyz±ce wojny..
dlaczego niektorzy gracze maja w commentach jakies kody ? czy to ich pierwsze passy czy co ? ^_^ np. Comment: jjgwq35h |
@up
kod wykorzystywany na roznych stronach do potwierdzenia autentycznosci posiadania chara np tibiashop @ cry me a river, od x miesiecy jedynym waszym argumentem jest elf albo to ze mamy 1371782391948917284979129412 wiecej ludzi od was i gra na naszych charach polowa tibii |
Cytuj:
Co prawda to prawda, pamiecia nie moge siegnac kiedy to wy pierwsze zrobiliscie line up i kiedy bylo was mniej ;> o ile byl taki moment. Zawsze mimo ze macie 40 osob na vent, to i tak zbieracie ludzi i trzeba na was czekac godzine. Czyzby sie obawiacie ze przejebiecie <lool2> Koszyk, koca i krecik forum spamerzy pusci jak pustaki w dodatku bez ril lajfa :| "rl lajfa" <-- bez wytykania mi tu prosze ze sie doczepiam:] |
Cytuj:
|
Cytuj:
policz moje posty, a swoje posty w temacie o wojnie i sie wypowiedz kto tu jest spamerem lolol pozatym to, ze mamy 40 osob na vent nie znaczy, ze 40 osob jest online, sa tez ludzie ktorzy siedza na afk pozatym @up wiekszosc wyjasnil, wiec... i tak pozostajesz hipokryta x)) koles ktory na*******a miliard postow po kazdym battle o naszym elfie, thorii, novej nazywa mnie forum spamerem jeje.. brawo smokuu :) myslalem, ze chociaz troche myslisz, ale jak widac brak |
Cytuj:
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ a co do odwiecznego tematu elfa etc chyba juz nikt nie uzywa combo bota? albo jednostki ale na opence to raczej nie bardzo kopci ludzie ktorzy graja na charach LR tez uzywaja elfow blackd NG etc wiec o co tyle placzu? tak luki na opence na vencie (o ile vent dziala bo ktos moze byc na tyle spanikowany o losy wojny ze kombinuja nawet z tym) zeby nam sie nie nudzilo bo elf wsyzstko za nas robi (musze dodac ze czasami jak robie kanapki w czasie opena to luki cos tam podspiewuje) Serwer nawigacji - lolz nigdy tego nie uzywalismy na opence? ew na pierwszej ale i tak tylko kilka osob bo bylo za duzo smiecia na ekranie A co do przewagi liczebnej inte - najzupelniej w swiecie jebie mnie to ze was jest mniej. Sram na to ze nie umiecie ludzi zorganizowac, to jest wasz problem nie nasz. Bylo w przeszlosci zachowywac sie jak czlowiek nie gnebic ludzi etc to nie byloby tylu ktorzy chca sie na was odegrac - proste nie? |
ahua ja mam ziomka na moim otsie z braniewa tego od szefa xDDDDDDDDDDDDDDDDDD
|
Cytuj:
Ironica plx? Wiem po wipierdolcu na port hope 24:0 szybko wyciagneliscie wnioski my niue :(((((( 2 debili dobralo sie idealnie do jenego chara zal |
Cytuj:
|
Cytuj:
clap clap clap, kolejny popis inteligencji anonima ach i btw, nie denerwuj sie tak, bo literki gubisz :) |
@kamsz
ty jestes ten kamsz, co na otfans.pl fochnal sie na caly swiat i nie zrobili swojego ubermaster ots przez niego? @down znaczy, spamowalem duzo na otfans, czytalem pare artykolow itp to dawno bylo, masz racje napewno ;p |
Cytuj:
a ot byl juz kilkanascie razy odpalany i cieszyl sie popularnoscia, jeszcze od czasow mniej zaawansowanych ot'ow, widac, ze malo zainteresowany byles @ wojna trwa |
Cytuj:
|
Cytuj:
8ojoke8o frajer_/ |
To było sie nie poddawać i walczyć o 'lepsz±' Arcanie!
btw. uzywaj opcji edit a nie piszesz 2 posty pod sob±... |
Cytuj:
lepsza by byla bo mniej osob by sialo pa bo hiberna by przecierz niegrała ;> Wojnie Stop! cza czekac na wasz rozlam ? a moze Lr jeszcze powroci? Kto wiem?? Ja? Tak! Hail _/ :D |
Cytuj:
|
widze ze na forum wciaz trwa walka o to kto bedzie mial grabki w tej piaskownicy gogogo flejm:baby:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
tysioncsnakuf NVm.. |
up,2up bierzcie przyklad z innych dzieci i podnoscie rece abym wam udzielil glosu lby <><
|
Fayter Kupiles Chara Gardze TobOM
wojna trwa @edit pozdrawiam mojego fana Ferda Marto, ktory zawsze czyta moje posty i prosi mnie o wiecej spamu ;) |
Morgoroth own3d!
@topic Wojna trwa! |
loot jak na arcanie przystalo czyli huj wielki i dwie bombelki :))
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:28. |