![]() |
Troche sie zebralo ;D
Cytuj:
Pozatym... WY*******AJ KURWO Cytuj:
Cytuj:
WY*******AJ Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
NG, ELF, Blackd I nigdy nie dostalem bana A banuja ich bo sa debilami tak samo z reszta jak ty Cytuj:
Pizdo nie znasz sie na botach to pls nie odzywaj sie... i tak huj wiesz Cytuj:
I na huj bylo ci wylaczanie bota na ssa jak i tak bana masz leszczu Cytuj:
Cytuj:
|
Pixel zmienia ludzi haha ;d
|
jak nie dzis to jutro.
|
Najfajniejsze ze na palla dostalem bana orajac 8h dziennie, co by mi staminy starczylo do konca ferii, moneymakerem PACC tez oralem ale po 6h, bo staminy brak, a a noobcharem oralem po 20h ktory jest FACC i bana nie mam
to mnie dziwi troche, czemu nie zbanowali mojego FACC'a ;s |
Cytuj:
|
Bo chceli raczej pokazac, ze nie warto botowac na PACC'u... Bo straci sie rl kase jednak ;)
A watpie, aby wszystkie 5k kont jakie zbanowali, to byly PACC'e by w/w mysl byla prawdziwa... :o |
Witam wszystkich,
1. @KARO INC: Cytuj:
Jakby to powiedziec ? hm... Patrz uslyszalem od pewnego kumpla z nerany ,ze jego kumpel z guildi chycil bana ktory nie logal od 3 tygodni (dziwne,nie ?) Zainteresowalo mnie to,poniewaz dziwne by CipSoft zbanowalo playera ktory nie gra wogole. Nie mam zadnej teori dlaczego on zostal zbanowany tak jak i twoj noob char,ale mysle ze ja i Fuflis wiemy o co biega. Cytuj:
Znam na to odpowiedz pytanie. Ona sama sie ujawni jak wszyscy dostaniecie bana (kieruje sie do tych ktorzy jeszcze nie dostali). Cytuj:
Sluchaj,tu juz jest logika. Jezeli twoj noob char dostal bana,chodz botowales nim jakis rok temu to oznacza ze wiekszosc poniesie za to jakies konsekwencje. Mowiac prosciej wiemy kto jechal na bocie przykladem jest Sekbar,na ktorego sie kazdy skarzyl itp. Chodz przestal botowac to i tak dostal bana. 2. @ESPRIT: Cytuj:
Tutaj bym musial sie z toba chwile popsrzeczac. ;s 3. @BODZIO'SZAJS: Co ja ci moge powiedziec ? ;s Szkoda mi Twoich addonow. ^^ 4. @KARO INC x2: Cytuj:
I tu proponuje sobie te slowa zapamietac. :) Cytuj:
Zacytuje cos z tibia.com co CipSoft napisalo... look - We know about more cheaters, however, the proof we have gathered so far was not quite enough for a punishment this time. They remain on our list, though. ____________________________________ CipSoft mialo juz dowody albo inaczej powiem... CipSoft ma dowody,lecz potrzebuje byc jeszcze pewnym by kogos zbanowac. Chodz to nie ma sensu ja to widze inaczej... teraz jak to powiedziales "lepsi" gracze dostana bany/delete. DO WSZYSTKICH : Moi drodzy,zawiedzeni nie mozecie byc banami,Cipsoft planowalo to nie od dzisiaj. Lecz od okolo roku. A tu prosze jeszcze raz zacytuje cos z tibia.com We wish a good year 2009 to all fair and honest Tibia players out there. To the cheaters, we promise that we will make it an exceptionally bad year. @FUFLIS: Fufek,powinienem wykorzystac teraz ta sytuacje i zrobic to co ty robiles ? Mam na mysli robienie threadu na tibia.com (na forum) jak to szlo hm ... Marhanti punished (etc.) ? Z guildi Deadly Dragons : *Lincor,Yuffe,Yotox Lecz patrz sie,tym sie roznimy. Ja nie mam zamiaru wam myc dupy,bo to mi przyjemnosci nie zrobi. Moge myc dupe ludziom ktorzy sa slabo psychiczni a przykladem jest Olson Spartan (#thread : ) . Nie mam zamiaru robic zadnych postow,mysle ze to uszanujesz,a jezeli ty zrobisz jakis krok w strone obmywania komus dupy na forum,to pamietaj ze ja tez istnieje i umie zrobic zajebiste zamieszanie. ~~ Co do Aleppego postow: On jest kurwa zalosny moim zdaniem,robi thready ktore sa na innych "boardach" ... czytam to czasami po 3x dziennie a on na na "Nerana board" to ciagnie mysle ze cos ciekawego pisze a tu to samo gowno. Nie wiem bije sobie posty,chce pokazac ze jest obeznany w FAQ ? rotfl Takie raporty co on jebie to czasami sobie mysle ze Gungir jebalby podobne. @MIGHTY XASZKIL: Sluchaj,nie przejmuj sie,Aleppe tak pierdolil zawsze mi grozil rok temu ze mnie ujebie,jak mu o tym przypomnialem to mnie zaprosil do SPQR. Soreczka za dlugi poscik,ale lepiej nie spamic tylko napisac w jednym poscie. Pozdrawiam, |
@ twoja stara ma kutasa
a co ty taki niewyżyty jesteś ? w pizde dostałeś dziś czy jaki huj i chcesz tu byc koksem ? a może jesteś 12 letnim boterem który sie niezabil bo dostal bana ? jeszcze sa inne mozliwosci a nick tu rzeczywiscie masz zajebisty chyba zrobiles te konto w zlosci ? :( |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Karo może i masz racje ale jakoś nie będę tego przeżywać bo cały mój lvl to większość bot więc mi to wisi, co innego Bodzio bo już sam nie wiem czy bocił czy nie ale jeśli grał ręcznie to sam widać kto wychodzi na tym lepiej on tracił czas na lvl a ja się zabawiałem i jeszcze mnie nie trafiło xD
|
w sumie tu się z karo zgodzę nam tez cala gildie zbanowali oprócz jednej osoby :)
|
Cytuj:
Szczerze mowiac konto zrobilem tylko po to by rozpierdolic ten temat.... 100 stron to za duzo jak na takie pizdy jakie tu sa... a niestety Speedy sie nie stara |
Peta wy*******aj stad bo jestes idiota ;o
PRAGNE TYLKO PRZYPOMNIEC ZE TEMAT NEI SLUZY DO GADANIA O TYM KTO DOSTAL BANA... I O TYM DLACZEGO... TEN TEMAT JEST TYLKO DO ZDJEC ALBO KLUTNI WIEC WYKURW(I)AC STAD Z TYMI ROZKMINKAMI |
by korni,tarnuf team czy inne lizodupy:
"ej lantheos sluchaj tam damy ci z 5 milionow i 3 czekolady ale wez kurwa recon pobanuj rozjebali nam z 10 huntow ciagle nam sie wbijaja na miejscowy gdzie botujemy luruja na nas a my grac nie potrafimy cale zycie tylko bot albo lizanie dupy pod dp a oni lepsi od nas i w ogole boli nas to w chuj wez pobanuj tam dorzucimy z 3 miliony no dajesz ziomus" |
:D:D no to slyszalem otym karo ;p nas tez skurwysyny zbanowaly xd caly czas pisali raporty bo se niemogli z nami poradzic no i done ;d xd
|
Cytuj:
Cytuj:
|
http://i291.photobucket.com/albums/l...ex69/7mlvl.jpg
Kox... :o Prawie jak Goratel! E> Karo~ Pragne ci przypomniec, ze w Grudniu (a moze wczesniej?) mowiles, ze mam pograne juz i mam zmienic server :( Ani razu mnie nieodwiedzales jak botowalem, czy expilem manualnie... :( |
http://img220.imageshack.us/img220/2460/huntnobdk4.jpg
http://img220.imageshack.us/img220/h...pg/1/w1024.png Ja narazie nie czytam postów bo widze że sie jarają wszyscy tymi banami jak jakieś nooby zajebane zal.pl |
Na zakonczenie tych bzdur,i na koniec dnia ;)
|
|
A ja bana nie dostałem , o !
~ chce ktoś 91 ek na asterze + 81? rp na neranie qpic?;p |
Cipsoft zaliczył niesamowitego faila ,a postacie banowane były napewno selekcjonowane bo ja swoim 180 rpkiem śmigam z NG z pól roku i w tym czasie jeszcze ELFa włączałem. Powinli też się zastanowić dlaczego większość h lvli używa boty ,bo nie każdy z nich używa nałogowo cave bota. Większość używa tylko niewielu opcji np. looter (zbieranie gpkow jest bardzoo męczące :D) ,który w WOWie jest jako legalny addon. Ciposft musi się zastanowić czy chce upaść jako firma lub dodać coś nowego w update do klienta.
|
www.ronots.com zapraszam świat torgonia ots www.tibia.org.pl wiecej na forum w dziale faq i "czy wiesz że"
|
wy*******aj z tym otesem
|
Jak zrywna~ nie jest zbanowana, bo nie sprawdzałem, to może ktoś chce kupić? ;d
Btw. Będą banować - splajtują xd Nikt normalny po zbanowaniu 20 cashmakerów nie wróci do tej zjebanej gry, litości xD |
Szkapek, giepki czy rl?
Jak giepki, to moze.... ;> Zalezy ile bys chcial :] |
rl, po co mi kasa w tej grze? xd
|
By opchnac na allegro xd
A jak rl, to nie. Szkoda kasy :] |
Cytuj:
ktos pisal ze w wowie jest wbudowane ziberanie gpkow, raczej jak ktos palkiem biega na fro to tego uzywa czy cos :p @Dabledor ja sie nie przejmuje aleppem czy jak mu tam ^^ tylko taki koles firginia napisal ze mnie przegoni bo dostane Deleta :'( placze xD i tak koels nie wbije 230 lvla @Fuflis tak teraz sie cieszcie bo server "wasz" :D chociaz jakbys nie zauwyazyl wiekszosc moich nie gra od dluzszego czasu <wydorosleli> 17 latki a wy 20+ latki dalej w tym gownie siedzicie ^^ @goratel dojebal lvl bo sie czuje bezpiecznie (malo ludzi juz gra) @cip~ ja i bodzio delete z NErany + inne servery ja gralem 2 lata bodzio 2 lata 24x90zl = dobry zarobiek Cipsoftu a co im tam ^^ zbanuja chary nastepne bedzie wprowadzenie tego shitu ze lvle spadaja za zle zachowanie etc ja dostalem bana chociaz nie gram od miesiaca :) btw bana za bota ktorego pisalem na rl chacie dostalem dizeki fuflisowi ktory sam potem bana dostal ^^ teraz tez razem z bodziem banik ;] @DD czekam az was wytepia ;] @Nerana fajne chwile z Łebkami ^^ mam 3kk do sprzedania na allegro jak cos :p Sell Market Street 2 ^^ Xaszkil ;) |
Powiem wam tylko tyle.
Kiedyś były boty, ale ludzie expili manual. I było fajnie. Teraz też są boty, a ludzie nic nie robią tylko bocik i idziemy na dwór. Kiedy było lepiej? Kiedyś. Nie było tyle chamstwa, gówniarstwa, dzieci neo, które biegają 100 poziomowym graczem i myślą, że są zajebiści, a tak naprawdę są jebanymi szczylami. Powiecie, że teraz wychodzą na dwór, szczerze? Kiedyś grało się po 2-3h i ludzie mieli RL życie, a teraz? Botuja, ale i tak siedzą przed kompem i kij im w oko. Brawo dla CIP-Softów za tą akcję. Tylko co dalej? Za tych 5k osób, przyjdzie 10k następnych. Pozdro. BaxCrow. |
Cytuj:
Jak już patrzę na tego Wowa to tutaj są boty, tylko jak ktoś Cię złapie, to bez ceregieli deletują Ci wszystkie konta z Twojego IP i po kłopocie, elo, strzała, cze. A w tibii już się przyjęło, że bez bota grają cioty i tyle... |
Cytuj:
i bedzie srakaaaaaaaaa cipy robia co chca przeciez to jest ich gra..... To jest chyba jedyne forum na ktorym NIBY nie mozna przeklinac a mozna mowic slowo CIPY XD |
Tak baran zwłaszcza tobie dupe liże jak moge w szkole od goscia kupić sobie po 1,4 wiec weź kur..wa pomyśl oszołomie co mowisz bo raz mi juz napisałeś jeszcze jak buszownik był że mi dojebiesz i pół roku w zielonkach chodziłem i cie spotkać nie mogłem jak cie spotkałem w odpust rok temu to żeś mi łape podawał sam wiec pomyśl bo cipa jesteś nikt cie nie lubi i mi dojebać miałeś wiec powodzenia ci życze
|
pobanuja a kase traca ^^
jak ktos wyzej napisal kiedys inaczej wygladala ta gra miala ten klimat a teraz tylko kazdy na*******a zeby lv jak najwyzszy miec skasuja wiecej kont wiecej kasy straca, chociaz to co zrobili z tym 5tys kont to fajna przestroga dla mniejszych lvli :) dobrze ze pokasowali/banowali :D ludzie wyjda z domu :p Xaszkil ;) |
Chcieli pokazac ze sie nie boja h-lvli banowac xd
W sumie ja sie ciesze bo wkoncu cos z tym zrobia ~Your Zoom'bo |
|
cipsoft sam sobie zaciska petle na szyi.niektorzy z nas pamietaja czasy 7.4,te stada wrecz 11'lvlowych druidkow na statkach czy isle of the kings na*******ajcych uhy i lowiacych rybki.widzial ktos wtedy cavebotterow? ja,nigdy. ale po updacie 7.6,soule,robaki zaczal sie gwaltowny rozwoj botow zeby i tak runemakerzy dzialali,czyli cavebot na soule+runemaker.
gdyby nie idiotyzm cipsoftu nie byloby wielu roznych sytuacji. za czasow 7.6 cavebot nie byl jeszcze az tak bardzo popularny wsrod knightow,rzadko sie owych spotykalo, 7.8 aimbot wbudowany w kliencie,manasy/runy na hotkeyu,kolejny sygnal ze trzeba ulepszyc bota,dodac pare funkcji. 8.0,potiony,balansacja profesji,drastyczne zmiany w ktorych knight byl takim kalekim magiem,mogl bic ale nie za duzo bo mimo ze mial wiecej hp to leczyl sie tak zalosnie...ci knighci ktorzy jeszcze nie botowali,kupowali,sciagali roznego rodzaju boty slyszac rady kolegow jaki to X jest zajebisty i ile lvli wbili lub po prostu patrzac przez godzine jak typ wbija tyle samo/wiecej expa na bocie niz dana osoba recznie. cipsoft probowal powstrzymac botterow a sam robil sobie smrod,teraz mysla ze cos robia a tylko sraja sami pod siebie-zbanowali 5k,stracili... z 70 tys euro? nie wiem nie liczylem,ktos wymienil taka liczbe na vent,zbanuja 10 tys? straca 140 tys euro,kolejna taka fala i beda sprzedawac tibie na dyskietkach single player ;x |
Do kasacji post -,-
|
2up^ zgadzam się kiedyś całkiem inne czasy. Knight był jeszcze jako taki na uhach ciężki do zniszczenia bez comba ;p Pamiętam czasy jak chodziło się w fajnych teamie na demki a nie to co teraz że 1 rp/ms/ed. Wtedy jak ktoś zlocił mpa to cały serwer wiedział :P Pamiętam też jak wprowadzili różdżki to nie mogłem się do magic shopu dostać xD
|
11:00 Ordfin Pall [99]: tell them in that board
11:01 Ordfin Pall [99]: to ask aleppe free items 11:01 Ordfin Pall [99]: to restart pozdro ludziska ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:44. |