![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
xD |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Dwa. Gdyby nie Śląsk to pewnie duża część ptaków z całej Polski mogłaby tamtędy latać, ale niestety nie są one w stanie posługiwać się maczetami do przecinania powietrza. :\ Trzy. Gdybym tak jak ty, Hanysie za pięć dwunasta miał do wyboru - cięcie powietrza, nielegalny obrót siarką i węglem lub też pod*******anie z hałd już dawno rzucił bym się w gówno, albo pociął, by rodzicom lipy nie robić... |
rzuć się w gówno to moje słowa :(
|
gz robert frajerze...
|
Widzę, że od poprzedniej wojny nic się nie zmieniło. Znowu od nas ktoś odszedł, znowu ktoś doszedł, znowu 100:15 w dupę, znowu abcoki i inni się jarają, że mają szansę wygrać, znowu adde dostanie 3x z rzędu po piździe i znowu będzie płacz, że Flow wygrało, a we fragach na stronie przegrywa dwustoma fragami.
@Flow.. Tyle razy mówiłem, że Flow + Yalahar = almighty wpierdol, a wy nadal swoje i uporczywie chcecie tam walczyć ;< znikną pacce tygodniowe (o ile już nie znikły, nie wiem) to w ostateczności można tam pójść, ale teraz tam walczyć to jak biegać po ab - bez sensu. |
Sorry Bardol, ale tym razem liczba naszych i Waszych nobczarów była porównywalna..
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Chłopcze Ogarnij Sie ;) Oczym Ty Piszesz ? Moze Powietrze Nie Jest Czyste z Tym SIe Zgodze Ale jakos Mi To Nie Przeszkadza :) "obrot siarka" ? o.O Czy na Slasku jest jakis Wulkan ? Zeby MIec Tyle siarki Zeby nia Handlowac ? A na Haldach Sa Gorole co Przyjezdzaja za Praca Ale Nie Znajda ja Tu i Zostaj na Haldach ;) |
Cytuj:
Poza tym ja sobie to na dniach odrobię, a jak nie na dniach to po wojnie, a póki co jeszcze na parę placków kasę mam, więc nie widzę sensu, by się przejmować. :) @ CzarnyBratCzarnego Jasna sprawa, ludzie wprost legną na Śląsk, by wspierać tamtejsze bezrobocie i średnio rentowne kopalnie. 8o :cup: Poza tym z tego co wiem, to masa ludzi właśnie ze Śląska, czy z innych pipidówków (bez urazy :p) przyjeżdża właśnie do Warszawy, bo tu FAKTYCZNIE jest możliwość znalezienia praktycznie KAŻDEGO rodzaju pracy. Także wracając do użytego wcześniej aforyzmu - w dupie byłeś, gówno widziałeś. Idź i otwórz kantor, w którym będziesz obracał węglem, torfem, albo wodą w kostkach... |
wegiel prawie jak klocki lego
|
@Wiecznyodpoczynek
Tylko Gdyby Nie Slask Niemacie Czym Placic Tym Co Pracuja w Warszawie ;) Bodajże 40% Srodków w Budżecie Panstwa Pochodzi z Slasku ;) Gdyby Nie My To Ty Niemasz PACC'a :) |
gdyby nie łaska reszty polski to mógłbyś cofnąć się wstecz o jakieś 30-40 lat wstecz i sellać węgiel ruskim z dopłatą,IO?
|
chłopaki nie karmić trolla :/
|
Rosi Thern
Jun 03 2009, 15:04:33 CEST Killed at Level 148 by Arman Bloodhand and by Oddi Feld No Rosi!! Miałeś levelowac up a nie down ;( Mimo iż Ci lvl nie spadł to teraz już masz więcej exp do 150... |
Taki offtopic..
Ktoś z ab team'u może mi powiedzieć jakie nagrania zostały użyte to tego wmv, które ktoś od was tam stworzył? |
rosi jak sie wydygal zobaczyl evlima na screnie hotkey z exura przez 60sec spam
XDDDDD |
Cytuj:
Dla zainteresowanych. |
Cytuj:
Ale i tak "Gamel rebel" miażdży xD Cytuj:
I taka prośba, używaj języka polskiego, OK? |
Cytuj:
o.O Kto z tego Forum Robi mi Spama na GG ?/;> Bo Ma Chłopak/Laska Humor Masakryczny ;) |
Cytuj:
|
@Jawor
PO_dziękował :P ... możesz na priv mi wysłać gg do niego ? :) |
@up wez od dizta on je ma lawl xDDD
|
Skillet-Rebirthing
Skillet-Falling inside the black Soundtrack z piratów what have you done - within temptation Sailwork - stabbing the drama sabaton - ghost division skillet - whisper in the dark |
Cytuj:
abcd |
Ja chciec battle...nanan
|
Wczoraj mialo byc ale Flow na noobcharach wyszlo.
|
No tak ale wyszli :baby:
:asd |
Cytuj:
|
Mam zapytanie : Z jakiej narodowosci jest najwiecej graczy na Morganie z (Polska,Szwejca,Hiszpania)
|
Baschkiria...
|
Cytuj:
|
Najs widze ze paru ludzi z flow sie przezucilo ;f
Bd sie dzialo ^.^ i jeszcze eter down w nocy ;f |
Wydaje mi się że polaków jest najwięcej,największa gildia 95% polaków,Opus Vitae no i sporo w Take Over,Ab team no i na koniec te wszytskie nooby na trollach albo co w siedza w depo lub na rooku,może sie myle ale jak ja grałem to ciężko było spotkać hiszpanów/szwedów na mniejszych lvlach.
|
Troche sie usmialem czytajac to. Macie dekalog flow:
Po1. SKRYPTY Przygotujcie sobie skrypty typu party healing, uh healing, jumpery, na parazlize itp. (niektore są na channelach) Po2. SLUCHAJCIE SIE LIDERA jak jest akcja! Jak akcje prowadzi Andi, to sluchamy tylko i robimy co mowi, bez zbednych komentarzy i wrzaskow! Po3. PLECAKI : Miejcie ogarniete plecaki (m wale, paralize, runy poison bomby, amulety, tiem i death ringi itp). Najlepiej jeden miec na sobie i dwa awaryjne w depo zeby szybko wrocic na plac boju Po4. BUFY. Sorce koniecznie musza miec bufy na m lvl dla naszych ryckow z 8m. lvlem. (Enchant Party - Utori Mas Sio) Po5. JAJA miejscie jaja jak juz walczymy, wbijajcie pzty, zabijacie nobow, rushujcie jak jest takie polecenie, rzucajcie m wale jak trzeba! Po6. PASY - Ci co moga i chca (zapewniam ze charom sie nic nie stanie) niech sie zglosza do Wade`ego i oddadza pasy. Chociazby zeby byly jak was nie ma! Po7. NOOBY - robicie dostep nobami do miejsc typu yalahar, okolnir itp. Widzieliscie ile ich nobow tam wczoraj bylo i jak to sie skonczylo! Po8. SD-KERZY. - osoby z nizszymi lvlami ( w okolicach 100 i nizsze) niech przygotuja sobie m-walerow i sdkerow ktorymi beda biegac na akcje - pamietac o questach i dostepach do wysp) Po9. ENEMY LISTA - sciagnijcie aktualna enemy/friend liste ktora jets dostepna w commencie na vencie. Po10. AKTYWNOSC - badzcie w miare mozliwosci aktywni. Powymieniajcie sie numerami telefonow z najblizszymi osobami i jak jest akcja wzywajcie sie na wzajem! NAD MA BYC WIECEJ caly czas ! Po11. EXPIMY - wszyscy normalnie expimy, nawet jak jednego z nas ubija, to 6 kolejnych wbije lvl...wiec my na tym lepiej wychodzimy!!!!!!! |
@up
owned Vassanti Jun 06 2009, 11:56:12 CEST Killed at Level 181 by Rayven De'Fire |
hahaha kto to wymyslil ?;p
Punzhete,Vildingen,Vincenzo Capone x3,Adis Druidek,lavio Cold,Vessmunrah,jontek,Huo Yuandia,dilame |
Cytuj:
btw. Powered by Akon? |
ludzie rzucajcie mwale jak trzeba! i miejcie jaja! jak nie macie to idzcie na bazar i kupcie mendel XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
edit : nie ma to jak dekalog... .(i 11 przykazanie) XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:37. |