Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Morgana (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=188)
-   -   Hyde Park (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=204501)

J.Rabbit 03-06-2009 00:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Diablord (Post 2557692)
http://www.speedy-share.com/640689510.html <---- 175 RP view.

Znowu w dupe --.-- wkoncu sie zgramy.

chcecie ip fajnego otsa? Czy tym razem zgracie sie w ten sposob ,ze w 30 ludzi na venta wparujecie po passy?

Wiecznyodpoczynek 03-06-2009 01:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etun (Post 2556905)
btw myślałem że tęgie baty dostaniemy wczoraj ale nie było tak źle , Szkoda że zapomnieliście Rosiego leczyć ;p

No, no, wszyscy powinni na mnie heal mieć, UH, SIO, MAS RES, sistko!!!
xD

J.Rabbit 03-06-2009 01:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2557697)
No, no, wszyscy powinni na mnie heal mieć, UH, SIO, MAS RES, sistko!!!
xD

nie musisz nawet zmieniać tych stat co masz pod avatarem , niedługo wszystko sie zacznie zgadzać (:

Wiecznyodpoczynek 03-06-2009 01:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J.Rabbit (Post 2557698)
nie musisz nawet zmieniać tych stat co masz pod avatarem , niedługo wszystko sie zacznie zgadzać (:

Ja to za parę dni 150 wbiję. :]

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzarnyBratCzarnego (Post 2557008)
Do tej Pory BYlem Mily ;)
@Rosi Thern

Gorolu Pierolony Gdyby nie slask i nasze Kopalnie to dalej na*******asz w kamienie zeby ogien zrobic.... wiec sie kurwa nie odzywaj A wsie Sa W głab kraju Pedale ;)

Od pedałów to możesz sobie kolegów wyzywać, a do mnie proszę się per Pan zwracać, bo wódki ze mną lamusie nie piłeś. To raz.
Dwa.
Gdyby nie Śląsk to pewnie duża część ptaków z całej Polski mogłaby tamtędy latać, ale niestety nie są one w stanie posługiwać się maczetami do przecinania powietrza. :\
Trzy.
Gdybym tak jak ty, Hanysie za pięć dwunasta miał do wyboru - cięcie powietrza, nielegalny obrót siarką i węglem lub też pod*******anie z hałd już dawno rzucił bym się w gówno, albo pociął, by rodzicom lipy nie robić...

Grebol 03-06-2009 01:16

rzuć się w gówno to moje słowa :(

meravi 03-06-2009 10:01

gz robert frajerze...

xBardolekx 03-06-2009 10:40

Widzę, że od poprzedniej wojny nic się nie zmieniło. Znowu od nas ktoś odszedł, znowu ktoś doszedł, znowu 100:15 w dupę, znowu abcoki i inni się jarają, że mają szansę wygrać, znowu adde dostanie 3x z rzędu po piździe i znowu będzie płacz, że Flow wygrało, a we fragach na stronie przegrywa dwustoma fragami.

@Flow..
Tyle razy mówiłem, że Flow + Yalahar = almighty wpierdol, a wy nadal swoje i uporczywie chcecie tam walczyć ;< znikną pacce tygodniowe (o ile już nie znikły, nie wiem) to w ostateczności można tam pójść, ale teraz tam walczyć to jak biegać po ab - bez sensu.

Jaz 03-06-2009 11:05

Sorry Bardol, ale tym razem liczba naszych i Waszych nobczarów była porównywalna..

zambro 03-06-2009 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2555886)
Jak chcą, to chary będą oddawać, wyjebane w to mam. Sądzę, że mam na tyle umiejętności, by uważać się za lepszego niż przeciętny gracz, albo osoby, które dały popis na wczorajszej bitwie - pozdro Laska i Vilshion. :cup:
Są lepsi - nie neguję tego, a oceniać zacznę jak będę bardziej w temacie. :)

Nie chce flame tutaj czy coś, ale właśnie to pokazałeś na wczorajszym ob, ze nie jesteś przeciętnym graczem w PVP <3

CzarnyBratCzarnego 03-06-2009 14:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2557700)
Gdybym tak jak ty, Hanysie za pięć dwunasta miał do wyboru - cięcie powietrza, nielegalny obrót siarką i węglem lub też pod*******anie z hałd już dawno rzucił bym się w gówno, albo pociął, by rodzicom lipy nie robić...

Chłopcze Ogarnij Sie ;)

Oczym Ty Piszesz ? Moze Powietrze Nie Jest Czyste z Tym SIe Zgodze Ale jakos Mi To Nie Przeszkadza :) "obrot siarka" ? o.O Czy na Slasku jest jakis Wulkan ? Zeby MIec Tyle siarki Zeby nia Handlowac ?
A na Haldach Sa Gorole co Przyjezdzaja za Praca Ale Nie Znajda ja Tu i Zostaj na Haldach ;)

Wiecznyodpoczynek 03-06-2009 14:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zambro (Post 2557855)
Nie chce flame tutaj czy coś, ale właśnie to pokazałeś na wczorajszym ob, ze nie jesteś przeciętnym graczem w PVP <3

To nie rób, bo jak commander/lider mówi, że coś trzeba zrobić, to zazwyczaj to robię - tak jak wczoraj. Podszedłem i dałem możliwość wymiany mojego 150 ek za ich 210ek i 100~ rp, a że reszta nie ogarnęła do końca to cóż, bywa.
Poza tym ja sobie to na dniach odrobię, a jak nie na dniach to po wojnie, a póki co jeszcze na parę placków kasę mam, więc nie widzę sensu, by się przejmować. :)

@ CzarnyBratCzarnego
Jasna sprawa, ludzie wprost legną na Śląsk, by wspierać tamtejsze bezrobocie i średnio rentowne kopalnie. 8o :cup:
Poza tym z tego co wiem, to masa ludzi właśnie ze Śląska, czy z innych pipidówków (bez urazy :p) przyjeżdża właśnie do Warszawy, bo tu FAKTYCZNIE jest możliwość znalezienia praktycznie KAŻDEGO rodzaju pracy.

Także wracając do użytego wcześniej aforyzmu - w dupie byłeś, gówno widziałeś.
Idź i otwórz kantor, w którym będziesz obracał węglem, torfem, albo wodą w kostkach...

meravi 03-06-2009 14:18

wegiel prawie jak klocki lego

CzarnyBratCzarnego 03-06-2009 14:48

@Wiecznyodpoczynek

Tylko Gdyby Nie Slask Niemacie Czym Placic Tym Co Pracuja w Warszawie ;)

Bodajże 40% Srodków w Budżecie Panstwa Pochodzi z Slasku ;)

Gdyby Nie My To Ty Niemasz PACC'a :)

Amoniak50 03-06-2009 14:56

gdyby nie łaska reszty polski to mógłbyś cofnąć się wstecz o jakieś 30-40 lat wstecz i sellać węgiel ruskim z dopłatą,IO?

Grebol 03-06-2009 15:33

chłopaki nie karmić trolla :/

zambro 03-06-2009 16:42

Rosi Thern
Jun 03 2009, 15:04:33 CEST Killed at Level 148 by Arman Bloodhand
and by Oddi Feld

No Rosi!! Miałeś levelowac up a nie down ;(
Mimo iż Ci lvl nie spadł to teraz już masz więcej exp do 150...

Lavi0 03-06-2009 16:48

Taki offtopic..

Ktoś z ab team'u może mi powiedzieć jakie nagrania zostały użyte to tego wmv, które ktoś od was tam stworzył?

Yanne 03-06-2009 16:50

rosi jak sie wydygal zobaczyl evlima na screnie hotkey z exura przez 60sec spam
XDDDDD

Jaz 03-06-2009 16:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez zambro (Post 2558017)
Rosi Thern
Jun 03 2009, 15:04:33 CEST Killed at Level 148 by Arman Bloodhand
and by Oddi Feld

No Rosi!! Miałeś levelowac up a nie down ;(
Mimo iż Ci lvl nie spadł to teraz już masz więcej exp do 150...

160672505.html

Dla zainteresowanych.

Wiecznyodpoczynek 03-06-2009 16:52

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yanne (Post 2558022)
rosi jak sie wydygal zobaczyl evlima na screnie hotkey z exura przez 60sec spam
XDDDDD

Nie Rosi, tylko NG ;P

Ale i tak "Gamel rebel" miażdży xD

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez CzarnyBratCzarnego (Post 2557886)
@Wiecznyodpoczynek

Tylko Gdyby Nie Slask Niemacie Czym Placic Tym Co Pracuja w Warszawie ;)

Bodajże 40% Srodków w Budżecie Panstwa Pochodzi z Slasku ;)

Gdyby Nie My To Ty Niemasz PACC'a :)

A to na Śląsku są wszystkie mennice, ta?
I taka prośba, używaj języka polskiego, OK?

CzarnyBratCzarnego 03-06-2009 17:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Wiecznyodpoczynek (Post 2558030)
A to na Śląsku są wszystkie mennice, ta?
I taka prośba, używaj języka polskiego, OK?

o.O Kto z tego Forum Robi mi Spama na GG ?/;> Bo Ma Chłopak/Laska Humor Masakryczny ;)

Jawor131 03-06-2009 21:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lavi0 (Post 2558020)
Taki offtopic..

Ktoś z ab team'u może mi powiedzieć jakie nagrania zostały użyte to tego wmv, które ktoś od was tam stworzył?

Gadaj z Magrem on zrobil ten filmik.

Lavi0 03-06-2009 22:59

@Jawor

PO_dziękował :P ... możesz na priv mi wysłać gg do niego ? :)

Yanne 04-06-2009 15:54

@up wez od dizta on je ma lawl xDDD

Amoniak50 04-06-2009 19:18

Skillet-Rebirthing
Skillet-Falling inside the black
Soundtrack z piratów
what have you done - within temptation
Sailwork - stabbing the drama
sabaton - ghost division
skillet - whisper in the dark

Antichrist_ 04-06-2009 20:07

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Amoniak50 (Post 2558965)
Sailwork - stabbing the drama

Soilwork*

abcd

AxeVice 05-06-2009 14:57

Ja chciec battle...nanan

Jawor131 05-06-2009 15:28

Wczoraj mialo byc ale Flow na noobcharach wyszlo.

AxeVice 05-06-2009 15:30

No tak ale wyszli :baby:

:asd

Wiecznyodpoczynek 05-06-2009 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jawor131 (Post 2559520)
Wczoraj mialo byc ale Flow na noobcharach wyszlo.

No, nasze 45 wyszły, a wy do dp. xDDDDDDDDDDDDDD

AxeVice 05-06-2009 16:07

Mam zapytanie : Z jakiej narodowosci jest najwiecej graczy na Morganie z (Polska,Szwejca,Hiszpania)

vendor 05-06-2009 16:12

Baschkiria...

zambro 05-06-2009 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez AxeVice (Post 2559559)
Mam zapytanie : Z jakiej narodowosci jest najwiecej graczy na Morganie z (Polska,Szwejca,Hiszpania)

Wg mnie to raczej polaków jednak.

AxeVice 06-06-2009 09:00

Najs widze ze paru ludzi z flow sie przezucilo ;f

Bd sie dzialo ^.^

i jeszcze eter down w nocy ;f

Arav_ras 06-06-2009 09:44

Wydaje mi się że polaków jest najwięcej,największa gildia 95% polaków,Opus Vitae no i sporo w Take Over,Ab team no i na koniec te wszytskie nooby na trollach albo co w siedza w depo lub na rooku,może sie myle ale jak ja grałem to ciężko było spotkać hiszpanów/szwedów na mniejszych lvlach.

J.Rabbit 06-06-2009 11:31

Troche sie usmialem czytajac to. Macie dekalog flow:

Po1. SKRYPTY Przygotujcie sobie skrypty typu party healing, uh healing, jumpery, na parazlize itp. (niektore są na channelach)
Po2. SLUCHAJCIE SIE LIDERA jak jest akcja! Jak akcje prowadzi Andi, to sluchamy tylko i robimy co mowi, bez zbednych komentarzy i wrzaskow!
Po3. PLECAKI : Miejcie ogarniete plecaki (m wale, paralize, runy poison bomby, amulety, tiem i death ringi itp). Najlepiej jeden miec na sobie i dwa awaryjne w depo zeby szybko wrocic na plac boju
Po4. BUFY. Sorce koniecznie musza miec bufy na m lvl dla naszych ryckow z 8m. lvlem.
(Enchant Party - Utori Mas Sio)
Po5. JAJA miejscie jaja jak juz walczymy, wbijajcie pzty, zabijacie nobow, rushujcie jak jest takie polecenie, rzucajcie m wale jak trzeba!
Po6. PASY - Ci co moga i chca (zapewniam ze charom sie nic nie stanie) niech sie zglosza do Wade`ego i oddadza pasy. Chociazby zeby byly jak was nie ma!
Po7. NOOBY - robicie dostep nobami do miejsc typu yalahar, okolnir itp. Widzieliscie ile ich nobow tam wczoraj bylo i jak to sie skonczylo!
Po8. SD-KERZY. - osoby z nizszymi lvlami ( w okolicach 100 i nizsze) niech przygotuja sobie m-walerow i sdkerow ktorymi beda biegac na akcje - pamietac o questach i dostepach do wysp)
Po9. ENEMY LISTA - sciagnijcie aktualna enemy/friend liste ktora jets dostepna w commencie na vencie.
Po10. AKTYWNOSC - badzcie w miare mozliwosci aktywni. Powymieniajcie sie numerami telefonow z najblizszymi osobami i jak jest akcja wzywajcie sie na wzajem! NAD MA BYC WIECEJ caly czas !
Po11. EXPIMY - wszyscy normalnie expimy, nawet jak jednego z nas ubija, to 6 kolejnych wbije lvl...wiec my na tym lepiej wychodzimy!!!!!!!

Grebol 06-06-2009 11:58

@up

owned

Vassanti
Jun 06 2009, 11:56:12 CEST Killed at Level 181 by Rayven De'Fire

AxeVice 06-06-2009 13:23

hahaha kto to wymyslil ?;p

Punzhete,Vildingen,Vincenzo Capone x3,Adis Druidek,lavio Cold,Vessmunrah,jontek,Huo Yuandia,dilame

Jaz 06-06-2009 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez J.Rabbit (Post 2560105)
Troche sie usmialem czytajac to. Macie dekalog flow:

Po1. SKRYPTY Przygotujcie sobie skrypty typu party healing, uh healing, jumpery, na parazlize itp. (niektore są na channelach)
Po2. SLUCHAJCIE SIE LIDERA jak jest akcja! Jak akcje prowadzi Andi, to sluchamy tylko i robimy co mowi, bez zbednych komentarzy i wrzaskow!
Po3. PLECAKI : Miejcie ogarniete plecaki (m wale, paralize, runy poison bomby, amulety, tiem i death ringi itp). Najlepiej jeden miec na sobie i dwa awaryjne w depo zeby szybko wrocic na plac boju
Po4. BUFY. Sorce koniecznie musza miec bufy na m lvl dla naszych ryckow z 8m. lvlem.
(Enchant Party - Utori Mas Sio)
Po5. JAJA miejscie jaja jak juz walczymy, wbijajcie pzty, zabijacie nobow, rushujcie jak jest takie polecenie, rzucajcie m wale jak trzeba!
Po6. PASY - Ci co moga i chca (zapewniam ze charom sie nic nie stanie) niech sie zglosza do Wade`ego i oddadza pasy. Chociazby zeby byly jak was nie ma!
Po7. NOOBY - robicie dostep nobami do miejsc typu yalahar, okolnir itp. Widzieliscie ile ich nobow tam wczoraj bylo i jak to sie skonczylo!
Po8. SD-KERZY. - osoby z nizszymi lvlami ( w okolicach 100 i nizsze) niech przygotuja sobie m-walerow i sdkerow ktorymi beda biegac na akcje - pamietac o questach i dostepach do wysp)
Po9. ENEMY LISTA - sciagnijcie aktualna enemy/friend liste ktora jets dostepna w commencie na vencie.
Po10. AKTYWNOSC - badzcie w miare mozliwosci aktywni. Powymieniajcie sie numerami telefonow z najblizszymi osobami i jak jest akcja wzywajcie sie na wzajem! NAD MA BYC WIECEJ caly czas !
Po11. EXPIMY - wszyscy normalnie expimy, nawet jak jednego z nas ubija, to 6 kolejnych wbije lvl...wiec my na tym lepiej wychodzimy!!!!!!!

Hahahahahah no. 5 wymiata xD

btw.