![]() |
Cytuj:
Ponieważ znając życie stracisz czas na rozwijanie dwóch a rezultat będzie raczej słaby ;P Na twoim miejscu grałbym druidem, a palla zostawiłbym jaki noob chara i wtedy starczy ci i na eq i na przyzwoity exp (moja opcja przypuszcza ze kupisz pacc max. na 60lvl) |
Poziom: 80
Skille/Mlv:83/60 15 Posiadany Eq: crus helm, pal arm, b legi, bohy, dragon shield, scarf. Il. dostępnej kasy: 70k, ale mysle ze po sellnieciu z all dp loota bedzie 150k~ Co chcemy kupić: I tutaj wlasnie mam problem. Poniewaz w sobote jest poi service za jakies 120k to jak myslicie ? isc tam i wziac softy ? Czy moze teraz jakies demon helmet, d shield kupic ? Dodam, ze gram na hardcore pvp. Ale mam blessy. Chociaz gdy padne to potem juz tego eq nosic nie bede mogl :/ Ale poki co gram bezpiecznie (boce sobie spokojnie). |
Najlepiej cos takiego :D http://*********/zdjecia13 heh tylko czy pozniej sie odbijesz ;)
|
Witam,
posiadam 19lvl knight z takowym eq: steel helmet noble armor plate legs leather boots guardian shield serpent sword (w depo czeka wyvern fang :D ) Jakieś porady? Co kupić w najbliższym czasie? Kasa to najmniejszy problem gdyż bardzo szybko potrafię ją zbierać :P Pozdro |
mam do wydania 16k
palladyn 21lvl eq: dark helmet leopard armor plate legs dragon shield boots of haste... co by tu dokupic? myslalem o blue robe, ale podpowiedźcie mi, proszę czy oplaca sie zbierac na palladin armor, czy może lepiej kupic blue...? |
lepiej kupic paladin armor :)
|
250 elite knight n pvp
co kupic i dzie expic??????? |
Kup kasę na allegro i expij na frostach.
|
Cytuj:
|
znakiznaki
|
Cytuj:
1.Palladin armor 2.Bohy 3.Crown shield Moze troche kasy zabrkanac ale to dozbierasz Cena zalezna od swiata ;p |
steel helmet focus cape dragon shield plate legi szalik i zwykłe buty mlvl 18 poziom 23 druid bez paca 3483 gold balance
|
Druid
52lvl / 55 mlvl Eq: Hat of the mad Plate armor Plate legs Hailstorm rod BoH chciałem kupić jakiś armor , legsy i shield ( BoHy i Hotm myśle że dobre ) i co byście mi doradzili do wydania ok.80-100k i czy po eq dające do mlvl widać jakąś znaczącą różnice w zadawanych obrażeniach jeżeli już miałbym je kupić bo mam zamiar expić solo |
11 lvl Palek
Skille: dist:17(trenie na razie shielding na trollach) shield:zaraz 28 ilość kasy: 4k Mam: Dwarven shield, wszystkie itemki z island of destiny,viking helmet. Co w przyszłości kupić? |
Najlepsz EQ Druid
Mam do was ogromną prośbe :
Mam - 13 LVL ( dziennie wbijam 1 lvl ) - Profesja - Druid - M. lvl 4 ( ciągle rośnie ) - Kasa , W granicach 600 K - Miasto - Thais Potrzebuje : - Najlepsze EQ dla Druida które starczy na długi czas i spis rzeczy które mam kupić w przyszłości żeby nie śmiecić potem na Forum ( tarcza , Hełm , Buty , Zbroja ) - Moge z czegoś walić oprócz z różczki (Broń) ? jeśli tak to z czego ? - Jakiś może dodatkowy Ekwipunek lub coś ... - I coś co może mi sie przydać - Jakiś amulet ( W tym jestem Zielony ) |
Cytuj:
kup pacc'a jak masz 600k to dziennie bedziesz wbijac ok 5 lvli.. eq to focus cape, b legs, hat of the mad, demon shield, bohy, softy, magma set, galcier set, terra set - ale sety bedziesz mogl dopiero nosic od ok 40 i 60 lvl czy jakos. amulet to platinium kup i blessy. przyda sie tez ob knife. kup lepiej pacca albo za gp albo za zl-euro-dolary-funty i zobaczysz jak mlvl bedzie rosl i lvl |
Prof: Sorc
Lvl/skill: 26 Mam ok. 110k a postać jest czysta więc mam pytanie jakie eq kupić na ten lvl i ile zostawić na czary/poty? |
20 Knight
Eq: Soldier Helmet Plate Armor Plate Legs Battle Shield Knight Axe co zmienic? kasa nie gra roli.. |
52 pall
EQ: Pall armor, rh, bohy, blue legs, demon shield. Skille : 77/57, mlvl 12 DO wyadania 120k, co kupic? co zmienic. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
witam.
Mam 38 kine 71/70 , bez promocji, ale z paccem i 10k w banku. Miałem niedawno hacka i eq to steel helmet, epee,k-arm, p-legi, dragon shield, zwykłe buty, scarf. Zastanawiam się czy pierw dozbierać na promocję czy pierw włożyć kasę w eq. Czy lepsze eq czy promocja przyśpieszy mi zarabianie kasy na to drugie? pozdr |
Na twoim miejscu kupiłbym promocje, na pewno przyjemniej się z nią expi, a następnie leć na cyklopy (dobry exp i loot też niezły).
|
Cytuj:
|
Mój pierwszy post na forum więc witam :) Zastanawiam się między 3 różnymi rzeczami do kupienia: obsidian knifem, platinum amuletem a northwind rodem. Mam 22 druida, 18 mlvl, moje EQ: strange helmet, focus cape, blue legs, dragon shield, necrotic rod, leather boots, wolf tooth chain. Do wydania mam 7k.
|
41 EK 71/71, nubskie eq: crus helmet, k-arm, p-legi, epee, scarf, zwykłe buty, dragonka. Co kupić, żeby zacząć luźno ekspić na mobach odpowiednich na mój lvl (cycki, żółwie -3), nie mam też żadnych porządnych czarów. Do wydania na razie 16k, ale mogę dozbierać więcej.
|
Czyta ktoś jeszcze ten temat? Czy mogę już zacząć spamować gdzie indziej?
|
@up
1. P amulet Ci się raczej nie przyda, arm mało się przydaje takiej profesji jak druid. 2. Ob możesz kupić, ale opłacalność tego zakupu zależy na czym expisz. 3. Dobra różdżka na dragi i inne potwory wrażliwe na lód. Musisz sam zdecydować co Ci się bardziej przyda, mam nadzieję że chociaż trochę pomogłem Ci w wyborze. |
Kupiłem platinum amulet i przebił moje oczekiwania, w ab w więży bez uciekania zabijam berserkera i zostaje mi przynajmniej 100 hp (bez leczenia). Bez amuletu musiałem się leczyć bo prawie dedałem. Obsidiana miałem i mi wypadł niestety na 18 ale jak uzbieram to go odkupię. A co do różdżki to poczekam na tą po terra rod. Dzięki za pomoc.
|
Cytuj:
|
@Zerkala
ashashashashahshashahshashasha peas? :G @Pieroginio Armor nie potrzebny , potwory bijesz z dista , nie zbliżasz się do nich. Obsidian knife by ci się bardziej przydał na tombach itp. |
No niby tak ale 3 spotkania z berserkerem innymi druidami z podobnym levelem się kończyły dedem po 3 hitach a teraz nic mi nie robią (w porównaniu z tamtymi przypadkami). A jeśli chodzi o jakiś helmet bo chciałem zmienić to za ile bym coś lepszego z 7 - 8 arma kupił?
|
Hat of the mad to najlepszy helm dla druida i sorca , nawet nie kupuj tych co daja arma. Ciezkie i niepotrzebne.
|
A w jakich granicach go wyrwę?
|
Ok, od czasu kupienia platinum amuletu zaliczyłem dwa zgony (na berku ;() Szczęście że mi nic nie wypadło. Zastanawiam się nad zmianą butów i tarczy, cena nie gra roli. Proszę o pomoc.
|
Buty najlepiej BoHy(boots o haste) ale są dość drogie , 30k +
Tarcza vampire shield (16k~) albo najlepiej demon shield (30k+) jeśli nie masz kasy to dragon shield , jednak ona jest dość ciężka. |
Mam dragonke. Na bohy ciężko się zbiera ale przed 30 moze się uda. A może zamiast tarczy jakiś spellbook?
|
To zależy , jeśli expisz w takim miejscu gdzie potworki cię raczej nie dotykają , nie zblizają się do ciebie to spellbook jest dobrym rozwiązaniem jednak jeśli łapiesz często hity to shield. Sam wybierz :P
|
Ok to spellbook sobie daruję. A jeśli miałbym wybrać: bohy i demonka - co mi się bardziej przyda?
|
Witam
@Pieroginio Mi się wydaje że bohy, ale na magicznych profesjach się nie znam ; ) Poziom: 51 Skille/Mlv: 71/50 też rosna mlvl 14 Posiadany Eq: Hełm: Royal Helmet Armor : Paladin armor Legi : Zaoan Shield : Demonka Buty : Bohy Amulet: Platinum Royal Palek :p I tu moje pytanie: Co zmienić ? Mam 30k w banku + jakiestam itemki ew do sellniecia. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:41. |