Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Kyra (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=189)
-   -   Wydarzenia Z kyry (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=80952)

Toressik 26-02-2007 23:52

na Servie jest Okolo 200 osob mowie o takich osobach juz liczacych sie 80+ i 90+ i wyzej z tego 50 osob to wy czyli wyrzutki...wiec co ty tu pi******sz o zabijaniu..Ty stara d**a jestes... B)

Tetrowy 27-02-2007 01:00

Ej mam dla was zlecenie.Tonny Kewl ;p Upierdolcie gnoja bo mnie wkurza.

Azeris 27-02-2007 09:27

Jak widać moje mażenia się spełniają
Patrz war Family Guys - Mo Murda

Open Battle 20 - 30 a i tak wygrywaliśmy.

W tej wojnie nie ma pare osób z Sunblade tzn Modoor , M~ nigdy nie pamiętam nicku tego knighta itp. jeśli WIW będzie atakowało tylko nas podczas expa to może we fragach będzie prowadzić ale to my będziemy wbijać więcej expa. A jeśli wyjdą kiedykolwiek do Open Battle to stanie się to co stało się już pare razy.

down\/ tak

paior 27-02-2007 10:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azeris (Post 1291484)

W tej wojnie nie ma pare osób z Sunblade tzn Modoor , M~ nigdy nie pamiętam nicku tego knighta itp. jeśli WIW będzie atakowało tylko nas podczas expa to może we fragach będzie prowadzić ale to my będziemy wbijać więcej expa. A jeśli wyjdą kiedykolwiek do Open Battle to stanie się to co stało się już pare razy.

Chodzi ci o Mandarigona ??

Funnys 27-02-2007 13:12

Valais ma sie dobrze i tu przesyła pozdrowienia ahhhhhhaaaaaaahaaaa

Lookhttp://www.mp3.xsite.pl/viewpage.php?page_id=22

haha tylko z dzwiękiem oglądać!

Toressik 27-02-2007 15:22

Azeris chlopie co ty mowisz... na ostatnim battle pzregraliscie wiec ci sie cos po*********o btw..nas bylo 9 a was ponad 15 Gwiazda waszego zespolu Masoj~ padl i paru innych noobow..;)

Skibo 27-02-2007 15:32

O ile pamiętam to FG/NF przegrało tylko jeden open z MM/WiW na ankh było 5:3 dla Wiw a OB odbył się 17 lutego 2007 roku.
Wszystkie wygrali a ostatni open? było po zero lecz Wiw dobrze nie zaczeło a już pouciekali do pz... Mooth dostał paraliża i pare sd i wszyscy uciekli... zresztą uciekają prawie z wszystkich albo z wszystkich OB.

Taka prawda...

Exodus 27-02-2007 18:28

Cytuj:

down\/ tak

Azeris , to nie wojna FG vs MM tylko NF vs WiW , i jakos nie widac abyscie expili ; d

Foriuss. 27-02-2007 19:17

18:12 Og'Thun [114]: 20k.
18:12 Vani Karge [68]: nie zapalce
18:12 Og'Thun [114]: to padniesz
18:12 Vani Karge [68]: dla nooba

Og'thun zbiera na blessy ale coś mu nie wychodzi xDDDD

18:14 Og'Thun [114]: dolacz
18:14 Og'Thun [114]: juz do Foriusa
18:14 Og'Thun [114]: guildi
18:14 Og'Thun [114]: albo zaplac.

Toressik 27-02-2007 19:31

siemka all.

powstała nowa gildia "Rest In Peace" wiekszosc w niej swe wiec polacy z tej gildi maja 24h zeby z niej wyjsc..w przeciwnym razie uznam ze chca pomagac swe..

Vankel 27-02-2007 19:35

cave bot

siemka. :p troche zmienie temat ... a mianowicie o to chodzi ze kumpel napisal do mnie ze expil sobie na rotowormach i ujrzal ze jakis typek gra cave botem ,zablokowal go i sie ciagle nieruszal wiec wbilem sie noobcharem i se go zabilem a ten poszedl po jakims czasie mnie zabic

Killed at Level 25 by Gobo Feagob <<78 RP boter

zal dupe sciska

qeenar lee 27-02-2007 20:44

2x up
z tego co mi sie wydaje rip istnieje dosc dlugo na kyrze ;o
The guild was founded on Kyra on Jan 02 2007.
ale coz ;)

Exodus 27-02-2007 21:07

No Gobo Feagob i Dark Furix to boterzy , kiedys nawet jednego zabilem jak mialem 12 lvl gdy trenowali na ank na bocie.

Ogólnie coś na Kyrze nudno , nic sie niedzieje . Albo po prostu jestem zacofany , bo nie chce mi sie logowac ;p

Zen 27-02-2007 21:28

forius z checia dolacze do was ale mam 58 sorc :/ podleweluje z 2-3 lvle i moge dojsc, chyba ze nie musze :P

Keonek 27-02-2007 22:37

@ up
nie lepiej zebys lvlowal caly czas i dalaczysz do nas na akcji? Po co masz teraz siedziec w dp i czekac na jakas wieksza akcje skoro mozesz tych kilka lvli wbic:)

Vlachyslav 27-02-2007 22:54

Siemka all.

Nie jestem na Kyrze od dawna ale mam do was pytanie. Jestesmy wszyscy z jednego kraju a w wojnie jestescie po dwoch stronach. Nie lepiej bylo by wykurzyc szwedow z serva? Po co oni maja sie wozic? Po dzisiejszym dniu z tego co mi wiadomo gildia Furions ma hunta od No Fear. Czy Polacy z tej gildii sa w stanie cos im pomoc? Powod to podobno to ze znaja Mooth~.

ps. Moim zdaniem jezeli nie maci powaznych powodow zeby nie byc ze soba powinniscie wypieprzyc jeba**** szewdow z serva ;p

thewojtek 27-02-2007 23:00

Tak Furions maja hunta z takiego powodu ze znam Magde aka Ayida aka Lady slodziutka, <3 swe.

Bongozzpl 28-02-2007 00:20

Cytuj:

down\/ tak

toz jak oni beda logowac i walic was wpizde to jak wy tego expa wbijecie wiecej? debil. a pozatym ty na open caly huj robisz , stoisz i uhasz sie ze wszystkich sil bo najtem to mozesz pomukac tylko na battle , wiec jesli chodzi o open to nie nawijaj tak o nim bo na battle teraz tylko sorce sie licza. morda

Red October 28-02-2007 00:50

Wynik wojny jest juz raczej przesadzony. Podczas gdy NF i ich soujusznicy sobie spokojnie expia to WiW (Tetro:bedziemy walczyc do 1 lvla!111) wygladaja na ludzi ktorzy sie ta gra juz znudzili. Mooth sie loguje tylko po to zeby zabic jakiegos nooba (co mu rzadko wychodzi) a Snox sa glosni tylko na tibia.pl :)

paior 28-02-2007 08:13

07:09 You see an amazon helmet (Arm:7).
07:09 You see a teddy bear.
07:09 You see a stuffed dragon.
07:09 You see a beholder helmet (Arm:7).
07:09 You see a yellow gem.
07:09 You see a violet gem.

Jest to 1 taki okaz na kyrze gratulacje Little'Fireman amazon helmet :} piekna rzecz ;]

Azeris 28-02-2007 10:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Red October (Post 1293167)
Wynik wojny jest juz raczej przesadzony. Podczas gdy NF i ich soujusznicy sobie spokojnie expia to WiW (Tetro:bedziemy walczyc do 1 lvla!111) wygladaja na ludzi ktorzy sie ta gra juz znudzili. Mooth sie loguje tylko po to zeby zabic jakiegos nooba (co mu rzadko wychodzi) a Snox sa glosni tylko na tibia.pl :)

Jedna z nielicznych osób którym można przyznać racje.
Na tibia.pl to Snox będą chcieli nawet rządzić Kyrą tylko oni nie wiedzą że zabijanie pierwszej lepszej osoby im tego nie da

Dwik 28-02-2007 10:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azeris (Post 1293343)
Na tibia.pl to Snox będą chcieli nawet rządzić Kyrą tylko oni nie wiedzą że zabijanie pierwszej lepszej osoby im tego nie da

ROTFL xD
Uwazasz ze red october prawi madrze bo tak w zasadzie mysli jak wy. Sadzi ze wojna jest przegrana, jednak NF zbytnio nie expi wiec nie mow ze juz jestescie triumfatorami.
A tak odnosnie gildii Snox to nie pierdol durnot ze ubijaja kogo popadnie. Ostatnio jak ubili jakiegos nUUba Q~, to sam miSZCZ propagandy Toonnnyyyy Aew chcial paymentu. Najlepsze ze jak nie zaplaca to co im zrobi skoro te osoby juz dawno maja status hunted od NF.
HHAHAHAHAHAHAH, dzieki Azeris za troche humoru z poczatku dnia.

Red October 28-02-2007 10:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dwik (Post 1293355)
A tak odnosnie gildii Snox to nie pierdol durnot ze ubijaja kogo popadnie. Ostatnio jak ubili jakiegos nUUba Q~, to sam miSZCZ propagandy Toonnnyyyy Aew chcial paymentu. Najlepsze ze jak nie zaplaca to co im zrobi skoro te osoby juz dawno maja status hunted od NF.
HHAHAHAHAHAHAH, dzieki Azeris za troche humoru z poczatku dnia.

Tylko ze pan Q~ zdazyl odrobic straty po deadzie i dodatkowo wbil 4 lvle wiec macie sie czym podniecac :)
Od siebie powiem ze z checia bym chcial zeby wojne wygralo WiW bo wiem jakie PA bedzie ze strony NF. Ja tylko obiektywnie stwierdzam ze WiW to banda noobow z wysokimi lvlami, ktorzy albo sie wyplacaja po pierwszej przegranej bitwie (jak bylo w mo murda) albo okupuja pz myslac, ze przeciwnicy sami sie pozabijaja.

Foriuss. 28-02-2007 15:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Azeris (Post 1293343)

To ty się nam może pochwalisz swoimi fragami ? Też byś zabijał osoby które pomagają nam w wojnie tylko tego nie robisz bo na ss Knighem Ci na to czasu nie starczy :) 5 minut dla Ciebie to zbyt mało by zabić 40 lvla+

Keonek 28-02-2007 15:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Red October (Post 1293367)
Tylko ze pan Q~ zdazyl odrobic straty po deadzie i dodatkowo wbil 4 lvle wiec macie sie czym podniecac :)
Od siebie powiem ze z checia bym chcial zeby wojne wygralo WiW bo wiem jakie PA bedzie ze strony NF. Ja tylko obiektywnie stwierdzam ze WiW to banda noobow z wysokimi lvlami, ktorzy albo sie wyplacaja po pierwszej przegranej bitwie (jak bylo w mo murda) albo okupuja pz myslac, ze przeciwnicy sami sie pozabijaja.

Skoro nie wiesz czemu WiW nie wychodzi z pz to stfu... na pewno nie chodzi o to ze sie boja bo to i tak tylko gra i nie wiem jak mozna sie bac czegos w grze... Wiw przeygralo juz 1 open i jakos nikt nie wyszedl czemu? Ale nie no jasne jasne to jest banda noobow z wysokimi lvlami.... najlepiej jakby tobie dac takiego chara bo sam tyle nie wyexpisz i wtedy bys pozabijal nie? wogole taki masta jestes i masz najlepsze pvp w calej tibii...

Uzu 28-02-2007 16:45

Opowiem Wam pewna historie :

Expilam sobie na cave z rotami , wbil mi sie Ashvalian i zaczal mnie lac .. nie mialam rzadnych szans w walce z nim wiec zaczelam uciekac o kilka kratek za cave odbylam z nim taka rozmowe:
Ashvalian [45]: you will die14:47 Mighty Agnes [30]: why? 14:51 Mighty Agnes [30]: 14:47 Ashvalian [45]: not your biznes if you come there i will kill you

wiec odczekalam z min po czym zobaczylam ze on dal loga wiec wrocilam na cave.. niestety tam juz Ingart ktory stwierdzil ze byl tam pierwszy i ze nie wiem kim jest Ashvalian.. Gdy zaczelam wyjasniac sytuacje dostalam msg na priv
15:05 Zerio of Zygus [138]: zabije cie 15:06 Mighty Agnes [30]: on mi sie wje*** na cave 15:06 Zerio of Zygus [138]: Nie onk urwa. 15:06 Zerio of Zygus [138]: ztego co wiem bil cie ashvalian 15:06 Zerio of Zygus [138]: nikogo nie bylo 15:06 Zerio of Zygus [138]: i masz wyjsc 15:06 Zerio of Zygus [138]: jak nie to znaczy ze robisz pa 15:06 Zerio of Zygus [138]: papa keszcze raz mi powie ze tam jestes

Po tym Zerio of Zygus dal loga a Ashvalian wbil ponownie i zaczal po raz 2 mnie lac .. nie mialam wyboru musialam opuscic swoj cave.. Mam takie pytanko co do jednego zdania :

15:06 Zerio of Zygus [138]: i masz wyjsc 15:06 Zerio of Zygus [138]: jak nie to znaczy ze robisz pa

Jak myslicie kto w tym przypadku ojeb*** PA ? ja ? Bo chyba kolega Zerio of Zygus za bardzo nie wie co to znaczy ..

Dla mnie ta sytuacja byla zalosna a wyzej wymienieni bohaterowie mojej histrori
bardzo nisko upadaja by zdobyc jakis cave na rotach.. jestem nowa na tym servie , niestey taka postawa Polakow nie rokuje dla mnie najlepszej wizji grania tutaj..

Jovere'xik 28-02-2007 17:07

to nie graj, taki swiat

Tetrowy 28-02-2007 17:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzu (Post 1293649)
Opowiem Wam pewna historie :

Expilam sobie na cave z rotami , wbil mi sie Ashvalian i zaczal mnie lac .. nie mialam rzadnych szans w walce z nim wiec zaczelam uciekac o kilka kratek za cave odbylam z nim taka rozmowe:
Ashvalian [45]: you will die14:47 Mighty Agnes [30]: why? 14:51 Mighty Agnes [30]: 14:47 Ashvalian [45]: not your biznes if you come there i will kill you

wiec odczekalam z min po czym zobaczylam ze on dal loga wiec wrocilam na cave.. niestety tam juz Ingart ktory stwierdzil ze byl tam pierwszy i ze nie wiem kim jest Ashvalian.. Gdy zaczelam wyjasniac sytuacje dostalam msg na priv
15:05 Zerio of Zygus [138]: zabije cie 15:06 Mighty Agnes [30]: on mi sie wje*** na cave 15:06 Zerio of Zygus [138]: Nie onk urwa. 15:06 Zerio of Zygus [138]: ztego co wiem bil cie ashvalian 15:06 Zerio of Zygus [138]: nikogo nie bylo 15:06 Zerio of Zygus [138]: i masz wyjsc 15:06 Zerio of Zygus [138]: jak nie to znaczy ze robisz pa 15:06 Zerio of Zygus [138]: papa keszcze raz mi powie ze tam jestes

Po tym Zerio of Zygus dal loga a Ashvalian wbil ponownie i zaczal po raz 2 mnie lac .. nie mialam wyboru musialam opuscic swoj cave.. Mam takie pytanko co do jednego zdania :

15:06 Zerio of Zygus [138]: i masz wyjsc 15:06 Zerio of Zygus [138]: jak nie to znaczy ze robisz pa

Jak myslicie kto w tym przypadku ojeb*** PA ? ja ? Bo chyba kolega Zerio of Zygus za bardzo nie wie co to znaczy ..

Dla mnie ta sytuacja byla zalosna a wyzej wymienieni bohaterowie mojej histrori
bardzo nisko upadaja by zdobyc jakis cave na rotach.. jestem nowa na tym servie , niestey taka postawa Polakow nie rokuje dla mnie najlepszej wizji grania tutaj..

Moze ten A~ to random pk a ten co wszedl do cave mail racje bo byla pusta.To ty robiles pa wy*******ajc go i zerio dobrze napisal.Co to kurwa jest ze sie wychdoziz z cave wraca po 10 minutach i dalej twierdzi ze cave jest jego?LOL

Uzu 28-02-2007 17:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jovere'xik (Post 1293692)
to nie graj, taki swiat

hmmm Galana _ swiat na ktorym rzadza szwedzi ustalaja swoje prawa i jak nie jstes ich asslickerm nie pograsz .. mam tam z nimi war
Thoria_ probowalam tam garac ale to mass PA I PK walka o przetrwanie nie bylo sensu.. zero znajomych .. nudy
Kyra _ z Tego co zauwazylam Polacy tu zachowuja sie jak Swe na Galanie chca zniszyc swoich chora faza..

Nie ma chyba serva na ktorym da sie spokojnie pograc .. wiec gdzies grac trzeba jeszcze z kyry nie zrezygnuje ^^

@Tetrowy
wrocilam po 3 min jak temu rs znikl pz i dal loga bo wczesniej nie moglam bo pilnowal zeby jego ziom badz jego 2 char na mc mi sie wrebal na cave .. wiec gdzie tu racja .?? btw dziwne ze jak zerio dal loga automatycznie po raz drugi wbil koles ktory chcial mnie wczesniej ujeb** i probowal to zrobic drugi raz .. zaplanowana akcja.. i w sumie nic nie moglam zrobic

Cool 28-02-2007 17:49

to proste:

kumpel zerio chcial poexpic . więc zerio wbil na noob chara zeby sie z tamtad wywalić i mu sie udało.jego kumpel wszedł do cave i zaczął tam expić a gdy zobaczył ciebie powiedzial dla zerio ze tam jestes. A więc zerio do ciebie napisał, potem sie przelogował i pewnie chciał zabić żeby nie było więcej problemów z tobą. Albo mu sie nie chciało iśc main charem ciebie zabić albo szkoda mu było pz/fraga.

Tetrowy 28-02-2007 17:59

Skad wiesz ze zerio wszedl jak rs loga dal?Raczej go w vip niemiales.
Moze zbieg okolicznosci.

Uzu 28-02-2007 18:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tetrowy (Post 1293797)
Skad wiesz ze zerio wszedl jak rs loga dal?Raczej go w vip niemiales.
Moze zbieg okolicznosci.

No wlasnie ze dalam do vip tych 3 kolesi.. bo wiedzialam czym to smierdzi.. sry ale glupia nie jestem.. i bylo dokladnie tak jak Cool to podsumowal

Vlachyslav 28-02-2007 18:26

Aga moze jedynym miejscem gdzie moglibysmy spokojnie pograc sa swiaty non-pvp hahahahahahah chociaz pewnie i tam bysmy hunta zlapali :D

pozdro :*

Uzu 28-02-2007 18:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vlachyslav (Post 1293864)
Aga moze jedynym miejscem gdzie moglibysmy spokojnie pograc sa swiaty non-pvp hahahahahahah chociaz pewnie i tam bysmy hunta zlapali :D

pozdro :*

Wiesz ze na non-pvp bysmy sie zanudzili.. poczekamy na nowy serv pvp i go rozjeb*** a do tego czesu pobalujemy troszke na kyrze ^^ no i pamietaj ze pewnego dnia Galana bedzie nasza jak te szwduszki sie powybijaja nawzajem ^^
wkroczymy do akcji i odzyskamy niepodleglosc ^^

Vlachyslav 28-02-2007 18:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzu (Post 1293882)
Wiesz ze na non-pvp bysmy sie zanudzili.. poczekamy na nowy serv pvp i go rozjeb*** a do tego czesu pobalujemy troszke na kyrze ^^ no i pamietaj ze pewnego dnia Galana bedzie nasza jak te szwduszki sie powybijaja nawzajem ^^
wkroczymy do akcji i odzyskamy niepodleglosc ^^

proste ze tak... a na kyrze nadal nikt mi nie odpisal dlaczego Polacy sie nie trzymaja razem.. :(

Celmir 28-02-2007 18:58

Tak czytam to forum i stwierdzam, że Kyra śmierdzi. Jak nie szwedzi na jakimś servie to dzieci z naszego kraju z wysokimi levelami. Nie chce mi się czekać na new server heh.:p

Toressik 28-02-2007 19:02

HAHAHAHAHA nie wnikam w to co Azeris powiedzial.. ze ubijamy kogo popadnie...zoabcz moje,Travela,Foriussa fragi to zobaczysz czy kogo popadnie btw wasz masta Og'Thun padl jak kupa w klozecie i idiota przylecial jeszcze raz bez blessow i bez utamo.Gdyby Travel Mate mial mane na ue to by sie polozyl na ziemie drugi raz...dostal sdka i mial yellow hp wiec o ubijaniu kogo popadnie STFU. A Querlo niech expi boze...wtedy padl na 3 ue to moze jak teraz zrobil 4 lvle na cave bocie oczywiscie tak jak polowa was nie widzialo Advenca od 50 lvla to teraz moze dostanie 3 ue i sd....

Uzu 28-02-2007 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Celmir (Post 1293947)
Tak czytam to forum i stwierdzam, że Kyra śmierdzi. Jak nie szwedzi na jakimś servie to dzieci z naszego kraju z wysokimi levelami. Nie chce mi się czekać na new server heh.:p

co proponujesz ? :)

Keonek 28-02-2007 19:06

No ta ;p widze tu kilka nie scislosci wiec pozwolcie ze sie ropisze troszke :p
po 1. Sprawa z Zerio~ mogl to byc zbieg okolicznosci chcialbym w to wierzyc bo jestem w 100% za WIW i nie podoba mi sie PA... Dalej bardzo mozliwe jednak ze rzeczywiscie Zerio~ uzyl power abusingu i wygonil cie z rotow... Nie wydaje mi sie ze to wina serva, na kazdym servie masz pa i pk (pvp oczywiscie) obojetnie gdzie bys nie grala czy to bedzie nowy serv jak wspomnialas czy stary, wszedzie znajdzie pa:D
po 2. ktos wspomnial czemu polacy nie trzymaja sie razem... Szczerze mowiac nie moge tego zrozumiec :baby: przed wojna myslalem ze mozna liczyc na wszystkich polakow jednak teraz widze ze nie ktorzy wola swe tlumaczac sie tym ze sa lepsi i wogole X( hehe ja nie widze w nich nic lepszego niz u polakow... to ze graja na botach? Wlasciwie tylko to ze trzymaja sie razem 8o chociaz wezmy takie WIW wiekszosc z nich trzyma sie od poczatku kyry razem i mozna o nich powiedziec ze sa lojalni... Po ostatniej wojnie nie ktorzy mowia ze oni tylko expic umieja bo mieli duza przewage a mimo to przegrali wojne... Nie wydaje mi sie ze to noobki na ostatniej wojnie nie brali pod uwage taktyki, wychodzili na open battle myslac ze ja wygraja swoja przewaga levelowa tymczasem przegrywali i nie wiedzieli dlaczego. Jesli WIW wygra ta wojne Kyra stanie sie lepsza, wydaje mi sie ze wtedy wezma sie za tych "nielojalnych" graczy i poki co na kyrze bedzie mozna smialo grac... W przypadku wygranej swe, bardzo sie boje ze bedzie wielkie PA i jesli wejdziesz w droge komus z nich zostaniesz po prostu zmiazdzony...
Uhh troche sie rospisalem :p
Pozdro ;*

Celmir 28-02-2007 19:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Uzu (Post 1293957)
co proponujesz ? :)

Hmmm. Selena??:)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:56.