![]() |
|
Do listy Corgara dopisałbym od siebie:
ef - tale of memories fate/stay night Full metal panic! Hanbun no Tsuki ga Noboru Sora Ouran High School Host Club Shakugan no Shana A jak juz sie na ogladasz tego co napisalismy, to ogladaj Lucky Star'a i Genshiken. Potem mozesz umierac spokojnie ;P |
Cytuj:
Cytuj:
Anyway, aby byc "zapoznanym" powinienes byc w stanie rozpoznac wszystkie nawiazania w tym obrazku. http://i41.photobucket.com/albums/e2...1223265338.jpg |
@Que
DN nie wstawiłem, bo osoba której polecałem DN widziała ;p A Higurashi trzeba obejrzeć całe i koniec. @Tomp-chan Czemu moje propozycje zawsze są traktowane dwuznacznie.... o piwko mi chodziło, żadnych seksualnych podtekstów. Wyjątkowo... Nipah~! Frizz-kun |
Jasne, jasne. Przecież od piwka się zaczyna, czyż nie? ; P
|
Cytuj:
A co do obrazka: Naruto, Hellsing, One Piece, Inuyasha, Trigun (okularki?), Code Geass, Bleach. Więcej grzechów nie pamiętam ;) |
Te okularki bardziej pasują mi do Tengen Toppa Gurren Lagann.
Nipah~! Frizz-kun |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Właśnie miałem się spytać gdzie Ty tam Hellsinga widzisz :D
Gro jesteś nominowany do puszczenia tematu, taki poważny błąd... nie wybaczalne! |
@Koszyk
Pff, nie oglądałem Hellsinga ;> A baj de łej, ja nie Illya, mnie się nie pozbędziecie (zapłakalibyście się)... @Topik Kto się poza mną, Rayzą, Frizzem i Kumą wybiera na BalCon? |
@Gro
O ile mi wiadomo to nic oprócz Geassa z tych anime nie oglądałeś. |
Ja się raczej nie wybieram...
@bleach224 średniawy odc. Ale za to zapowiadają się ciekawe walki ; ) |
Cytuj:
|
ja oglądałem tylko Dragon Balla :cup:
teraz to raz na rok Hentai :evul: |
Dziękuje za to, że mnie oświeciłeś. Od lat szukałem tej wiedzy =).
|
Cytuj:
|
Niestety... takie są minusy bycia na bieżaco i oczekiwania na odcinek przez tydzień który w końcu i tak nie spełnia Twoich oczekiwań...
|
Brakuje mi chwil, gdy jeszcze przede mną było ponad 150 odcinków tasiemca, a manga wydawała się czymś tak odległym...
|
koszyk poczekaj poczekaj będzie JESZCZE lepiej,to nie ironia
|
Od wybielacza wiele nie oczekuję, będą przeciągać wszystko, żeby nie dogonić mangi.
Co do Naruto, to jestem pewien, że się rozkręci, jest świeżo po fillerach. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:57. |
|