![]() |
|
endriu obsrany na vt ROXXXXXXX o malo by kupke zrobil w gacie
|
dajcie nagranko z venta ;))
|
Cytuj:
Ogolnie to Różyczki ¶mierci nabiły truskawki, więc czekamy aż jajka niespodzianki się otworz±. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
HaHa, szkoda tylko że w tym chełmie z Vision \o/ nie ma od kogo uciekać... Jezu jak zobaczyłem Spidima na dni chełma my¶lałem że pierd_lne. Vesnil jest mocny w buzi ale jak go Dyjo złapał to morda spadła i z tekstem - Nie bij mnie o/. Za jedynego normalnego w tym mie¶cie uważam Mi¶ka [cyt. Nie będę się z kolegami kłócił o pixelki] Reszta to gachy. Wspomniałem tylko tych paru bo o reszcie nie ma co mówić. Fens o/ prosiak. |
to wy się o tibie chcecie biĆ ?:| podziwiam podziwiam..:|:|:|
|
Elvis Presley Żyje !!!!!!!!!
ELVIS spiewa o tibi Elvis gra w tibie Elvis sie bije o tibie Elvis jest bogiem !!! muzyki Ziomki poziomki ile STAMINY potrzeba żeby pół expa się dostawało !! ?? |
Cytuj:
|
|
|
Cytuj:
Moje lepsze! |
Cytuj:
to zobacz to :D |
ta diabllord miales scriny i nagranie z vt i pokazales do andrzejowi a powiedzial ze go to nie obchodzi ze liczy sie frag i na 100 % niechciales placic tylko jak bili cie to zaplaciles xDDDDDDD HAIL a teraz pewnie jestescie elo elo ziomki GL
|
Jutro Update :D
Yeah8o8o8o |
Ile się czeka mniej więcej po update na TIBIE NG ???
Proszę mnie nie wyzywać itd tylko udzielić konkretnej odpowiedzi. Z góry dzięki.:]:] |
Nuupie.... aktualizacja NG jest max. kilka h po upie.... wkoncu to jeden z najlepszych botow.
Zanim wrocisz do domu juz bedzie zaaktualizowana ; Zdazysz ustawic swojego mega ivul mastah pro elvisa EK na noc... |
Yakky , widze po podpisie ze zawodnik z ciebie
próbowałes juz dopalaczy- spice gold/diamond? legalne a kosi banie ostroo |
Ng jak ng a elf bot^^ bo to najwazniejsze;p
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:53. |
|