![]() |
|
Cytuj:
|
54 elite knight skille 70/69 eq: DSM, RH, Noble axe, Demon Shield, Knight legs, BOh. Troche znudziło mi się expienie na lizardach, a barbariany wiecznie zajęte, więc chciałem spytać gdzie mógłbym jeszcze expić na pacc area?
|
Ponawiam prośbę o pomoc.
Dam rade na stone tomb? z 2 DSami?. Ile wziąść IHów żeby expić 2h?, ile mfów i czy jakieś runy brać?. Woce czy Woi? Nie będzie waste? I ile expa/h wyciągne. :) Pozdro. Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
55 paladyn,eq -p set,dwarven shield. świat non-pvp.
Potrzebuje zebrać kasę na bohy i resztę eq. Jak myślicie jaka miejscówka będzie najlepsza? Osobiście myślałem od dc. Mam 15k do dyspozycji w tej chwili. Nie posiadam postmana. Pytanie 2) Czy na gs lepiej chodzić ze zwykłymi boltami czy opłaca się inwestować w power bolty? |
ja pier@%^&*, myslalem ze ty chciaz normalny jestes.. patrz strone do tylu >.<
gon na orcland, wyciagniesz tma 3-7k kasy na godzine. 2) z r-spearami/enchantkami |
Cytuj:
|
wszystko w/w przeze mnie, na gorze masz . guardy itd.. mt sternum ef
|
Gdzie expić??
Mam 34knighta prawie 35 skile 56/51 slabe i 4 m lev
Świat : Honera non-pvp Eq:blue legs, dsm, rh, dragonbone staff + demon shield ew. war hammer, aol ewentualnie platinum amulet, bohy Kasa na wase 80k FACC |
Mam 26 drudka mlvl 26 i gdzie mugłbym wbić 30 lvl(w miare szybko) . Moje eq to b. robe, p. legs, c.helmet, dragon shield,
|
Witam!
Gdzie expić 29 lvl palek ( facc ) ? skille (wiem,wiem beznadziejne ) 64/48 mlvl 8 eq: Crown helmet ,crown armor, p legs , dragonka i royalki ;) Chodzi mi o szybki exp , ale również o opłacalnoścć expienia czyli żeby było na 0 lub choć na mały + |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Jak masz waste to może dragi?
|
20 MS /\/\/\ dobre eq /\/\/\ 22 m lvl
Gdzie wbić jak najszybciej lvl? (mam 10k na waste) |
tomby -1, larvy, roty, scaraby
|
32 knight
69/69 4mlvl Knight armor, Plate legs, Leather boots, Crusader helmet, Crown shield, Platinum amulet Pacc Świat PvP Gdzie expić żeby jak najszybciej wbić 50lvl? |
Cytuj:
Z GÓRY DZIĘKI |
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:55. |
|