Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Mooi 09-12-2008 19:25

Botery śmierdzące :D Ja tam mam blackd i NG i nie narzekam a powtarzam w kółko włącz bota ziom włącz bota ^^.

Borin 09-12-2008 21:40

21:03 Pirates are launching a surprise attack on Liberty Bay! Take care, they seem to be everywhere.
21:13 Pirates have invaded the fortress.

Był jakiś boss???

acid22 09-12-2008 23:30

@ up Twoja stara się pojawiła.

Yakky 10-12-2008 00:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biooolyy (Post 2369477)
Yakky , widze po podpisie ze zawodnik z ciebie

próbowałes juz dopalaczy- spice gold/diamond?

legalne a kosi banie ostroo

Ukryty tekst:

*diablo 1/2 - <a to polecam jak na 1szy raz
*spice diamond - <polecam (Jak cana (cana a nie chemiczny skun) a jest legalne
*salvia joint - <za drogie jak na coś takiego

Ukryty tekst:

Mam nadzieje, że sobie kodu genetycznego przez to nie zjebie i będe miał zdrowe dzieci. Ale zobaczymy.
Wszystko jest dla ludzi ale ja już zostaje tylko przy (%) i to też tylko okazyjnie.
Dlatego odradzam cokolwiek brać..., w szczególności, że w tym jest więcej chemii niż w proszku do prania

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez acid22 (Post 2370108)
@ up Twoja stara się pojawiła.

loot? 8o

Diablord 10-12-2008 02:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Glaca (Post 2368860)
Predzej ja skonczylbym grac niz pozwolilbym zeby Diablord wylecial z servera

Nie będe tego commentować bo na TYM forum są ludzie, którzy wiedzą lepiej od nas.
Cytuj:

Oryginalnie napisane przez grubas__oi (Post 2369266)
ta diabllord miales scriny i nagranie z vt i pokazales do andrzejowi a powiedzial ze go to nie obchodzi ze liczy sie frag i na 100 % niechciales placic tylko jak bili cie to zaplaciles xDDDDDDD HAIL a teraz pewnie jestescie elo elo ziomki GL

taaaaaaaaaaaaa, ziomek napisz mi na priv kim jesteś, bo narazie nie trafiasz z fantazjami...

grubas__oi 10-12-2008 13:26

ta ta diabllord co moze tak nie bylo ? czemu tyy sie wypierasz czlowieku ? teraz glupio co ? ze niedawno im 500k zaplaciles , pamietam twoje slowa niezaplace nigdy

Jucha Furora 10-12-2008 13:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez grubas__oi (Post 2370335)
ta ta diabllord co moze tak nie bylo ? czemu tyy sie wypierasz czlowieku ? teraz glupio co ? ze niedawno im 500k zaplaciles , pamietam twoje slowa niezaplace nigdy

To,że zaplacil/bądz nie to tylko jego sprawa,jego kasa i jego postac.
Nie żebym byl asslickerem bo jeb/ie mi ta wojna,bylebym ja nie byl w nia zamieszany;o

Elisabett 10-12-2008 14:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jucha Furora (Post 2370366)
To,że zaplacil/bądz nie to tylko jego sprawa,jego kasa i jego postac.
Nie żebym byl asslickerem bo jeb/ie mi ta wojna,bylebym ja nie byl w nia zamieszany;o

Dlatego liżesz im dupe zeby nie być w nią zamieszany.

Jucha Furora 10-12-2008 14:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Elisabett (Post 2370376)
Dlatego liżesz im dupe zeby nie być w nią zamieszany.

Nie mam potrzeby podlizywania się,nie znam ich niczym nie zawiniam-to raczej proste ze w wojnie nie uczestnicze,ciagle cos do mnie masz nie wiem o co Ci chodzi.;o

Sienx 10-12-2008 15:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jucha Furora (Post 2370395)
Nie mam potrzeby podlizywania się,nie znam ich niczym nie zawiniam-to raczej proste ze w wojnie nie uczestnicze,ciagle cos do mnie masz nie wiem o co Ci chodzi.;o

A jak lizałeś dupe na forum Ima, zeby Zwidek dał ci spokój ?

Yafls 10-12-2008 15:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sienx (Post 2370604)
A jak lizałeś dupe na forum Ima, zeby Zwidek dał ci spokój ?

to pewnie nie bylo lizanie tylko przyjacielska prośba

Fernandos 10-12-2008 15:52

Czy mi sie zdaje ale wasz ulubiony kolega Karol padl dzis?;D

Biooolyy 10-12-2008 17:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yakky (Post 2370169)
Ukryty tekst:

*diablo 1/2 - <a to polecam jak na 1szy raz
*spice diamond - <polecam (Jak cana (cana a nie chemiczny skun) a jest legalne
*salvia joint - <za drogie jak na coś takiego

Ukryty tekst:

Mam nadzieje, że sobie kodu genetycznego przez to nie zjebie i będe miał zdrowe dzieci. Ale zobaczymy.
Wszystko jest dla ludzi ale ja już zostaje tylko przy (%) i to też tylko okazyjnie.
Dlatego odradzam cokolwiek brać..., w szczególności, że w tym jest więcej chemii niż w proszku do prania

loot? 8o

Ukryty tekst:

Nie słyszałem o kodzie genetycznym - wtf?, z drugiej strony źle mnie zrozumiałeś, ja sie przezuciłem na dopalacze w sierpniu tego roku jak uslyszalem, wczesniej to tylko i wylacznie zioleczko=] Diamond kosi banie na troche mniej ale lepiej niż Gold wg mnie, Diablo to syf i te tanie wąsy >,> tak samo jak Salfia. Wg mnie Spice Gold i Diamond kosi mniej niż zielone - ale lepiej, większy chill i pewnośc opanowania samego siebie, a po zielonym tego nie mam

Yakky 10-12-2008 18:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Biooolyy (Post 2370875)
Ukryty tekst:

Nie słyszałem o kodzie genetycznym - wtf?, z drugiej strony źle mnie zrozumiałeś, ja sie przezuciłem na dopalacze w sierpniu tego roku jak uslyszalem, wczesniej to tylko i wylacznie zioleczko=] Diamond kosi banie na troche mniej ale lepiej niż Gold wg mnie, Diablo to syf i te tanie wąsy >,> tak samo jak Salfia. Wg mnie Spice Gold i Diamond kosi mniej niż zielone - ale lepiej, większy chill i pewnośc opanowania samego siebie, a po zielonym tego nie mam

O DNA mi chodziło.
Czytałem, że ładnie sobie można w tym namieszać. Potem będziesz miał braki koncentracji, przedwczesne przekwitanie, dzieci z wadami serca itp, albo nic zależy ... tylko ciekawe od czego to zależy... n/c
Poprostu wole już sieknąć 300 wódki i 2 red bulle, bo przynajmniej wiem, że przez to nic mi nie będzie a najwyżej zażygam spodnie albo przyliże jakiś pasztet który będzie mi się wydawał Jenifer Lopez.
Dlatego jak by nie patrzeć, to choć nie szanujesz Polski to ci powiem że odłuż ten syf bo to jest tylko biznes i oni tam ładują taką chemie że Maria Skłodowska-Curie by miała problem z pierwiastkami tam zawartymi.
Poprostu ja to powiedzmy zażywałem ale i tak żadko. A jak już musisz to zainwestuj w olejek haszyszowy i paczke mocnych, sieka w bazar (ja cię nie namawiam)...

Hydysz

Jucha Furora 10-12-2008 19:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yafls (Post 2370646)
to pewnie nie bylo lizanie tylko przyjacielska prośba

No raczej jeśli pytanie kogoś za co i czy mógłby to dla Was drodzy forumowicze lizanie rowa to Was podziwiam..
Szkoda tylko,że Zwidek pewnie hajsu ruszac z domku nie chcial i musiał od kogoś hajs wytargac.No cóz pomyślcie troche..;/

Borin 10-12-2008 20:34

Ale zjebany ten update.... nawet na yalahar nei mozna normalnei poplynoc tylko trza meic explorera.... ŻAL.

Jucha Furora 10-12-2008 20:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Borin (Post 2371351)
Ale zjebany ten update.... nawet na yalahar nei mozna normalnei poplynoc tylko trza meic explorera.... ŻAL.

Bo nareszcie tibia zaczerpnie garstke rpg nie ma hi/.../yes
tylko trzeba sie postarac i to jest dobre:)

Borin 10-12-2008 20:53

A najgorsze jest to ze nei ma botow jeszcze do nowego clienta :/

Rasta-Vandetta 10-12-2008 21:17

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Jucha Furora (Post 2371177)
No raczej jeśli pytanie kogoś za co i czy mógłby to dla Was drodzy forumowicze lizanie rowa to Was podziwiam..
Szkoda tylko,że Zwidek pewnie hajsu ruszac z domku nie chcial i musiał od kogoś hajs wytargac.No cóz pomyślcie troche..;/

Nie oszukujmy sie Fre'neter troche przylizałeś;p
Ale to nic złego nie jesteś pierwszym i nie ostatnim co da dupy by móc expić;p

grubas__oi 10-12-2008 22:00

Dec 10 2008, 21:22:21 CET Killed at Level 97 by Faliana Garkar
and by Vres

Zcoyan

cos na rozluznienie

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:30.