![]() |
|
PACC ED 34lvl 40mlvl Eq: b robe, hat of the mad, p legs, boh, vamp shield... Gdzie ? I z jakim rodem ?
|
----------
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A co myślicie o DC -2 poziom czyli assasiny, witche dark monki itp?? Ad Kokomoko A mugł byś podać jakąs mapke z respem bo na tibia.pl jest stara mapa Z GÓRY DZIĘKI Sam nie moge jej znaleść proponuje chodzić tak jak ja na x-ray'u bo można bez niego "przypadkiem" wejść do GS (pojedynczy resp) , na dragi (też pojedyńczo są ) lub do guarda i geomancera hehe Oryginalnie napisane przez loonyxd 35 Palek (30% do 36 więc praktycznie zaraz 36lvl) 10mlvl 67/51 B robe, b legs, bohy, crown helmet, vampirka, rski, p ammy. W depo Golden armor i demonka ale nie zaloze bo sie boje ze padne od braku pradu/kicka/etc.. ;d Gdzie expic ? FACC Tylko prosze nie Guardy. Kolega na podobnym lvl siedział na DC -2 i mówił że loot super po 5-10 life crystali przynosił w 1-2h (a z nich za free life ringi ) do tego kilka stell helmetow i dużo kasy tylko tam waste może być duży jak bedziesz wchodził na full respa radził bym wziąć kilka gfb na wszelki wypadek i stalagmity/hmm na ghosty jest tam ich cały pokuj ale nie trzeba tam isć i może byc gdzieś jakiś pojedynczy . Przec prawie tydzien kolega tam siedział i mówił że nikogo tam nie było wolny cały resp więc myslę że DC przerzyło już czasy swojej największej świetlności ;P . Ps: weś jakby co time ringa bo Gs możesz spotkać po drodze . |
Prosze o usunięcie tego posta!
|
27 pall 9 m lvl skille 62/45 eq: crown helm, dragonka, p legi, c helmet, rski
gdzie expić ?? |
@Max_33:
Jesli pacc to polecam banute sam tam chodzilem od 16 lvla i dawalem sobie rade i zawsze byelem na plus. Musisz tylko uwazac na merkliny i wieksze grupy potworow. Jesli Facc to guardy. |
Cytuj:
Zadałem podobne pytanie tylko że o 29 lvl a 2 lvl to w sumie w expieniu mała różnica więc chłopie czytaj choć ostatnia strone a potem pisz |
33 knight
69/69 4mlvl Knight armor, Plate legs, Leather boots, Crusader helmet, Crown shield, Platinum amulet Zostało mi 12 dni pacc. Gdzie mogę efektywnie expić żeby w te 12 dni wbić minimum 45lvl? Expiłem już na cyclopach, siedziałem na dc, wczoraj poszedłem na zółwie ale miałem tam strasznie wolny exp nie wiem dlaczego. Poradźcie mi jakąś dobrą miejscówe żebym mogł cały czas siedzieć na expie a nie w dp i mysleć gdzie by tu pójść. |
@Karol4722
Powierzchnia Banuty + mniejsze cytadele, minosy na Darashii (do -2), scaraby w Ankrahmun. |
31 RP
skille 70/55 11 mlvl Pacc eq:crown helmet,blue robe,blue legs,vampire shield Gdzie expić żeby sie mi to opłaciło? |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Pacc: Tomby, Scaraby, powierzchnia/jaskinie tiq. Cytuj:
Knight: Tomb pod DTD, PoH, DC, Soldki, Ghostland, EF. Pall: Skilluj do 50, potem możesz iść na roty, trolle, dwarfy ip. |
Mam pytanie ...
Gdzie expic drutem 19 lvl FACC moze byc waste chodzi mi o lvl pvp i gdzie expic knightem skile 71/69 cluby k set lvl 44 non pvp oraz :D gdzie expic od poczatku paladynem ?? 8lvl 10/15 ;s chodzi trolle ale gdzie ? AB czy moze kolo d bridge ? |
71 ms 52 mlvl
gdzie szybko expic? mam 100k na waste świat pvp |
asy, tomby (polecam stone -4), necro, cale hero cave (bez grimow i demow ofc, warlocki tez omin), bog raidery, gsy
|
^^
Zapytam inaczej: są jakieś niezaludnione miejscówki dla Knighta o lvl. 37 ? (FACC)
btw. Mount Sternum, Shadowthorn odpada. Dawno nie byłem u krasnoludów i na lodowych wyspach, oraz nigdy nie byłem w mieście Mino :] edit. może źle zadałem pytanie <mysli>, więc: Gdzie ekspic wyżej wymienionym rycerzem ? Eq mam hmm.. imo bardzo dobre (i takie info powinno wystarczyc :P) |
Master Sorcerer, 22 poziom doświadczenia i 17 poziom magiczny. Gdzie szybko i efektywnie osiągnę 26 poziom? :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
43 Ms 41 Mlv
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:35. |
|