![]() |
|
@ Safi
nikt mi tego nie udowodnił ze dałem komuś pasy wiec się nie sam sie nie udzielaj.. a tY się tutaj sam nam przyznałeś :) |
nom nie udowodnie ci bo nie robie ss z rozmow z twoim bratem :P
a ze passy do mojego acc mial ziomek z luminery to prawie wszyscy wiedza ;] |
a skąd wiesz ze z bratem a nie z siostra albo z babcią ? widzisz nie masz pewności co do tego i dlatego tak mówisz ;D
patrz ja nie wiedziałem ze ktoś miał twoje pasy, jakbym wiedział to zapłaciłbym mu nawet i 10kk za zrookowanie twojego żałosnego chara. |
nie lubisz mnie? :<
skad wiem? bo rozmawialem? ty zemna nie gadasz a drugi owner bardzo chetnie :> |
po prostu jesteś dla mnie zwykła szmata, której nawet szacunku nie trzeba okazywać... oj naprawdę baaaardzo dużo tych rozmów było, większość czasu miałeś u mnie ignora, możne rozmawialiśmy 2 razy od pory w której mnie ojebales:baby:
|
:(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):(:):( :)
|
@safi
naprawde miałeś haka czy jołk? @tadi ......................>.......................... @Silver - X to silver xavi? o ja pierdole to ty oprócz zaznaczania atak umiesz pisać na forum xd?! :D edit: naucz tego reszte gildi xd edit2: masz denny avatar xd @velder xDDD wczoraj w nocy jechałem pepe żego zabijesz z tadim tak się obsrał że przyszedł do mnie na respa Tinaq rev~~ z ekipa xd :D:D:D ss chyba mam na 2 kompie :evul::evul: PIRACI Z KARAIBÓW ROXXX kapitan Shadow Sparrow |
a po co mam pisać na tym forum jak tu syf jest... wole sobie popisać gdzie indziej albo wogóle ;)
@edit avatar to nie wszystko:) |
no tak ty tylko piszesz na forum redtube.com albo gejeihardsexwdomuubabci.pl xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD frajer
|
szadziu nie mialem hacka tylko zostalem ojebany xd
|
Ile godzin gra Empela, Ile z UE Anna strzela, Ile Velder ludzi trapnał, Ile Dedaw gleb zaliczył , Ile noobów jest na rooku, tyle szczescia w Nowym Roku
ELO NAABS |
WESOŁYCH ŚWIAT DLA WAS WSZYSTKICH FORUMOWICZE;P
Ile godzin gra Empela, Ile z UE Anna strzela, Ile Velder ludzi trapnał, Ile Dedaw gleb zaliczył , Ile noobów jest na rooku, tyle szczescia w Nowym Roku Jakieś dzwonki słychać z dala to mikołaj za*******a, za*******a aż sie kurzy bo zapierdol ma dość duży mimo wielkiej dziś roboty z równowagą ma kłopoty rozerwany ma swój worek i rozpięty ma rozporek spodnie całe wymiętolił chyba z sanek się spierdolił alkoholu czuć aromat najebany jak automat wysiadł z sanek głośno beknął i wielkiego orła jebnął wyskoczyły mu dwa jaja - jak tu wierzyć w Mikołaja. |
DHQ (praktycznie) solo own3d :D Mowie praktycznie bo teoretycznie to tam sa 4 demce i pare banshee, a ja ubilem 5 demcow i dalej sie respily oO
To Veldera poprosilem zeby wbil, za to mu dziekuje - i wyczyscilismy :D Mialem czyscic dla Krzyska, ale wbil z velderem przez przypadek i padl na 2 demach ... :< SS: http://img216.imageshack.us/img216/6449/uo0005wj5.jpg http://img210.imageshack.us/img210/7718/uo0007bm4.jpg Edit: Almadez to (chyba) Ziomster :* xd Edit 2: Wesolych swiat Gdy mikolaj sie dobija, otworz szybko daj mu w ryja! Wpusc do domu, wytnij jaja, bij go ****a mikolaja! Zlam mu nogi i kregoslup, niech nei dreczy innych osob! Wyjeb kopa mu w podbrudek, i wypierdol na ogrodek. Natrzj sniegiem skurwysyna, po prezenty niech nagina! |
Cytuj:
|
ta Almadez to Ziomster sam kiedyś mi dawał link do br forum i gadał że bedzie tam wstawiał moje ss z almadez konta i tutaj bedzie pisał
|
Z okazji świąt chciałem życzyć całemu forum zdrowia, szczęścia, pomyślności oraz spełnienia marzeń ale w pierwszej kolejności tych z prawdziwego życia a dopiero potem tych tibijskich:)
|
|
Możecie all myśleć ze to ja ojebałem Safiego,ale ja wiem ze tego nie zrobiłem,możecie mieć all za thiefa,nie bede reagowal bo wystarczy ze ja wiem ze tego nie zrobiłem. :) Strasznie głupia sytuacja i wiadome ze all beda myslec ze to ja,ale co poradzę :s
|
wszyscy wiedza ze to nie ty wiec ocb?
a jak jeszcze ktos mysli ze to smyq to sie odpierdolcie od niego ok? :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:18. |
|