Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

domin3x 26-09-2009 11:34

co to ma do wydarzeń sportowych?;/

K.Jay 26-09-2009 11:37

Ja się tylko zastanawiam nad tym, dlaczego w kadrze jest Dudek. Jedynym plusem wg mnie jest Smolarek.

K.Jay

Swiety 26-09-2009 19:13

Smolarek no kozacki ruch, testowany w HSV po to, by na ławce siedzieć i powołania dostawać za nic. Polczak z cracovii to jest kiepski żart. Bieniuk-bez komentarza. Stefan będzie uczył naszych piłkarzy zapewne jak mamy się ubierać na kolacje gdy piłkarzom schodzi paznokieć z nogi...

jakosiara 26-09-2009 19:16

Real 3 - Tenerife 0. Kiepska 1. połowa, dobra druga. Cieszą gole Karima i przełamanie Kaki ;d

@up
Smolarek nawet jakby się złapał do HSV, to za wiele nie pograł. Tam jest taka konkurencja w ataku...

Faytah 26-09-2009 20:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Swiety (Post 2654586)
Smolarek no kozacki ruch, testowany w HSV po to, by na ławce siedzieć i powołania dostawać za nic. Polczak z cracovii to jest kiepski żart. Bieniuk-bez komentarza. Stefan będzie uczył naszych piłkarzy zapewne jak mamy się ubierać na kolacje gdy piłkarzom schodzi paznokieć z nogi...

Za bardzo chloniesz wszystko co na blogu Kowala.

Maggic 26-09-2009 20:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jakosiara (Post 2654591)
Real 3 - Tenerife 0. Kiepska 1. połowa, dobra druga. Cieszą gole Karima i przełamanie Kaki ;d

To ja nie interesuję się sprawami Realu i wiem że Kaka przełamał się juz w poprzednim meczu. : dddd

p.s pierwsze potknięcie Chelsea. ; dddd

Yoh Asakura 26-09-2009 20:53

Arsenal 1:0 Fulham

:D

Mój boże, Mannone zagrał dzisiaj lepiej niż Casillas czy Buffon :D

Straznik Monopolowego 26-09-2009 20:55

Mannone ratuje Arsenal w meczu z Fulham =o kto by pomyslal

domin3x 26-09-2009 22:27

Barca wygrywa z Malagą 2:0. Patrząc na stan murawy, to i tak nieźle klepali. Henry kontuzja, mam nadzieję, że nic poważniejszego. No i kolejny gol Zlatana (5/5;>)

Articuno 26-09-2009 22:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez jakosiara (Post 2654310)
Byłem wczoraj na siatkówce. Jechałem za free(ze szkołą), tylko 2,6 zł na bilety ;d. Trybuny tak w połowie zapełnione, ale głównie przez ludzi w moim wieku. Z samej mojej szkoły jechało ponad 100 osób, a kilka szkół było. O meczu wam za wiele nie powiem, bo nim się nie za bardzo interesowałem xD(nie lubię siatkówki). Ale za to widoki na trybunach ;d, nawiązałem trochę, hmm znajomości : D. Ogólnie opylało się jechać xDD
@down
Bardziej... żalę ;p Chciałem temat rozruszać xdd

To jest właśnie żenujące, nie dość, że na mecze przychodza dzieci, to do tego jacyś lanserzy. Widać teraz rangę tej imprezy i tego chorego sportu(ŻENSKIEJ siatkówki). A później będą się podniecać, że była pełna hala..........................
Sampdora 1-0 Inter. Wisła 2-1 Groclin/Polonia. Kupione bilety na mecz z Wisłą. To miłe.
Odniosę się jeszcze do powołań. Po jaki ch powołany został Dudek, POLCZAK, BIENIUK, Wilk i Pawelec(on jest dobry na srodek obrony, ale stefan powołał go by grał na lewej obronie)? I wyrzucenie Żewłakowa i Boruca :D Chciał być fajny, a wypieprzył naszego najlepszego obrońce, kapitana i jakby mentalnego lidera reprezentacji(wszystko o Marcinie).

Faytah 26-09-2009 22:49

Zewlakow krytykowal pzpn wiec wiadomo. Powolanie dla Wilka imo wporzadku z tych co wymieniles jako negatywne.

jakosiara 29-09-2009 09:36

Alonso na 99% w Ferrari. Raikkonen w McLarenie, a Kubica pewnie w Renualt. Jeszcze Rosberg do Browna ^^

Rav 29-09-2009 22:06

Belgom dziekujemy za dobry mecz ; )

domin3x 29-09-2009 23:06

Barca ogrywa Dynami Kijów 2:0. Dobry mecz, posiadanie piłki 75/25-70/30 na naszą korzyść. Mimo gola bardzo przeciętny występ Messiego. Ten Shovkovsky fenomenalnie dzisiaj bronił, gdyby w jego miejsce postawili bramkarza w przeciętnej formie byłoby co najmniej 5:0.

Swiety 30-09-2009 08:55

@up

To tylko faza grupowa, ty się módl, aby w finałowych nie złapali zadyszki.

@edit
Ogółem ciekawie. Fiorentina ogrywa Liverpool, Inter remisuje z Rubinem Kazań Murawskiego. I tak niszczy sensacja w PP. amica odpada ze Stalą hahahahaha. Niech trzymają Zielińskiego aż do końca meczu z Lechią, to będzie kolejna niespodzianka

jakosiara 30-09-2009 13:36

O kur...

Articuno 30-09-2009 15:06

A Rengifo przesunięty do ME :D
Co to ma znaczyć, że Polsat pokazuje mecz Real - OM zamiast Bayern - Juventus? Paranoja...

Yoh Asakura 30-09-2009 15:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez domin3x (Post 2656759)
Barca ogrywa Dynami Kijów 2:0. Dobry mecz, posiadanie piłki 75/25-70/30 na naszą korzyść. Mimo gola bardzo przeciętny występ Messiego. Ten Shovkovsky fenomenalnie dzisiaj bronił, gdyby w jego miejsce postawili bramkarza w przeciętnej formie byłoby co najmniej 5:0.

No, ja mogę to samo powiedzieć o meczu Arsenal - Olympiakos, gdyby nie ich bramkarz, byłoby z 5:0, a Arszawin pomimo gola jakoś super nie grał :P

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2656991)
Co to ma znaczyć, że Polsat pokazuje mecz Real - OM zamiast Bayern - Juventus? Paranoja...

Bo zarówno Real jak I OM mają świetnych ofensywnych zawodników i po prostu będzie fajne widowisko. Na pewno lepsze niż przy okazji meczu Bayernu z Juve.

Royal_Michael 30-09-2009 15:27

Wrzesień się nie skończył a Zieliński przegrał już Lechowi wszystko co było do przegrania. Niektórzy mówili po Levadii że ten sezon jest dla nas już stracony, to teraz mogą zobaczyć co to znaczy stracony sezon.

Arka_Sath_Wielki 30-09-2009 15:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Articuno (Post 2656991)

Po meczu Realu masz mecz Bayernu xD

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:57.