![]() |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Moze Candidate for a Goddess? Cytuj:
Cytuj:
loli - skup, magazynowanie, archiwizacja, sprzedaz hurtowa i detaliczna, dystrybucja, spedycja na skale swiatowa. Your source of loli since 2005. Best source of loli award 2007 and 2008. Company awarded with Pedobear seal of approval platinum. Barack Obama: "(...) I use Q.U.'s only (...)" |
@up
Odezwal sie spec od loli. |
Dzięki, będziemy mieli co oglądać w wakacje ;P
|
Cytuj:
@Zoku SZS Nie mogę się przemóc i dokończyć oglądać. Pierwsza seria zdecydowanie lepsza, jedyne co mi się podoba w drugiej to opening (a jak!). |
bleach
Ukryty tekst:
|
@up
Masz już nowego chapa, czy tylko spoile przeczytałeś? |
spoileryyyy
|
Tompior no baka! Przez niego ściągam teraz FSNa i z moich drobnych wliczeń ściągnie mi się za jakieś 2-3 dni : p.
|
Narutard anime
Ukryty tekst:
|
Koniec fillerów? Wow... Postęp.
|
Wolny, ale postęp.
@topic Ja chce nowe ep. Naruto i Bleacha !!!!!!!!!!!!! |
Don't mind me! Just Passing BY!
http://i305.photobucket.com/albums/n...5356202976.jpg |
|
@up
Co ten obrazek ma wspolnego z ilya? |
@up
Nic, rayza ma -100 do wyczucia, oraz -50 do trafności obrazków. Nipah~! Frizz-kun |
nic niema ale chciałem sie pochwalić znalezionym artem :3
|
Czesc ludzie, jestem wlasnie po obejrzeniu 37 odcinka Death Note. IMHO to anime to poprostu cud, miod i orzeszki, myslalem, ze bede plakal pod koniec. Teraz rodzi sie moje pytanie: jaki anime polecacie, chodzi mi o cos w stylu DN. Tylko blagam, bez zadnych Bleachow czy Naruto, nie rajcuje mnie zabijanie jakas magia, mieczami etc.
A tak btw, to NEAR >>>>>>>> L |
Może Code Geass? Jeśli lubisz akcję trochę w przyszłości i mechy.
|
@Maldoryz
Zdecydowanie obejrzyj Code Geass. A ja poprosiłbym o tytuł jakieś fajnej komedyjki typu Seto no Hanayome :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:27. |
|