![]() |
|
lukasbochen
Banuta, Tomby -3 |
Palladyn:
21 lvl 60/42 - tortoise shield - belted cape - plate legs - steel helmet - xx spears lub arrows nie chodzi mi o duzą kase ani lootbagi, tylko zeby exp szybko szedl :-) i zebym mogl walic z spears lub arrows szukam jakis dobrych expowisk a nie typu "dwarfy" aha i zamek w ab odpada ;) |
@up
Mount Sternum - cyce i umarlaki , weź bp mp i jazda ;] |
Knight lvl 20
Eq Crussader Helmet knight Armor Knight legs fur boots tower shield skille 59/59 nie mam pacc!! Prosze o szybka odpowiedz |
@@@2x UP
Albo poh cyclops :D tam nawet dobra kasa :D i exp :D |
@JedzJogurt
To samo co napisałem 2up tylko , że możesz mieć większe waste niż jakbyś grał palkiem ale można spróbować. Radzę omijać większe respy Beho / Cryptow bo możesz paść ale na ten poziom gdzie są same Skeletony i Ghoule może spokojnie iśc. |
Czyli isc na tomb w Mt ??
|
Możesz iść ale mówię Ci , uważaj na spore respy.
|
A zeby nie miec sporegoo waste
|
Rotwormy na Fibuli, niedaleko Venore, kopalnie dwarfów do -2 włącznie.
|
37 najt FACC
67/66 ps. Coś oprócz Shadowthorn, wierzy mino i MS ;) Dragonit --> Pisząc MS miałem na myśli również Tomba :] Martka --> Dark Katedra- jak najbardziej, jak mnie ktoś tam eskortuje, 2 razy byłem- raz dedłem by GS :P Kopalnie- noo.. nie sądzę, imo za wolny exp (?za dużo ludzi?) A co sądzicie o Mintwallin ? ;> |
Darc Catedre, kopalnie dwarfów.
|
Albo facc tomby ...
|
Cytuj:
Jeżeli żaden exp Ci nie odpowiada, kup sobie PACC i szalej gdzie chcesz ew. przestań grać. |
Cytuj:
Mintwallin jest ok, ale postman niezbędny, bo inaczej nie masz raczej szans na wyniesienie lootbaga. |
A propo Foldy, nie byłem tam od Tibi 8.0. Zmieniła się ona jakoś znacząco, od tamtej wersji ?
Ef (shadowthorn) odpada, jak napisałem wyżej :] |
Lvl 17 druid
Gdzie moge szybko nabic lvl ? Prosze podać taką miejscówke do 25-30lvl.:baby:;(:cup:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
a może ktos mi podać droge na Tomby?
|
ludzie.. tibia.wikia.com
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:33. |
|