![]() |
|
do kasacji.....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
do kasacji, pomylilem tematy
|
imo real vs marsylia bedzie o niebo ciekawszy. i licze tu na niespodziankę. bo olympique ma naprawdę spory potencjał.
|
Cytuj:
EDIT: Alonso oficjalnie w Ferrari. Karuzela rozpoczęła się... |
Cytuj:
|
To się nawygrywali. Na następny raz bez nakręcania się.
|
|
Bramę sieknął piękną =d
|
Byłby to gol z pewnością ładniejszy(4:20): http://www.youtube.com/watch?v=nOrrUklrMSI
|
|
To ja go zatrudniłem , tego szamana ; )
@topic Nastepny mecz Barcelona vs Almeria Camp Nou 2009-10-03, godz. 20:00 Bbbbbbbędzie pogrom :] |
http://www.nba.com/lakers/news/093009_kelati_signing.html
o ja pierdole ;;;;;;;;;; Cytuj:
mujborze, dawac mu obywatelstwo juz w tej chwili. Nie trzeba kombinowac tak jak z Loganiqiem czy Perejro, fakt, ze TK ma zone Polke i dziecko pol-na-pol polskie powinien wystarczyc. Jezusmaria Gortat + Kelati + Lampe i rzadzimy ; |
|
La Liga
Niedziela 04.10.09 17:00! Sevilla FC - Real Madryt CF! No to będzie poważany sprawdzian Dla Los Blancos : ) Mam nadzieje ,że Trzy punkty powędrują do Madrytu! iHala Madrid! Niedziela 04.10.09 17:00! Villarreal - RCDEspanyol de Barcelona! No będzie Trudno ,jak narazie Villarreal nie gra jakiejś super piłki ale zawsze to poważny przeciwnik! .Myśle ,że Pericos sobie Poradzą! : ) iVamos Pericos! NO Ładnie Panienki Polska 3-1 Bułgaria no i Polki w 1/2 finału ME Gz Gz Gz A.Bednarek<3 :PP |
Najpierw pierwszy poważny sprawdzian miał być z Villarrealem, później z Marsylią, a teraz się okazuje, że dopiero z Sevillą. Trochę konsekwencji. Fakt, że mecz się łatwo wygrywa nie oznacza, że nie był on zdanym sprawdzianem.
|
Hanndo, komuś jeszcze kibicowałeś mam rację?
z weszlo.com: Wisła odpadła z mistrzem Estonii. TurboAmicoLech zawstydził Wisłę. Odpadł z najsłabszym zespołem 2 ligi. Ja od początku preferowałem obywatelstwo(jak juz musi byc dla jakiegoś Murzyna) dla Kelatiego. Jest od Logan zawodnikiem stokroć lepszym. Dziś Śląsk - Wisła :))))))))))))))))))) Niestety chyba bez dopingu |
Cytuj:
|
Iza Bełcik <3
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:58. |
|