![]() |
|
gdzie moge expic pallem 18lvl skille 67/42 na paccu tak zeby zarobic 3k/h minimum pacc bedzie jutro
|
Cytuj:
|
a tomby jakie dokladniej prosze
|
np. peninsula -2
|
a sa jeszcze jakies inne mozliwosci zarobienia 3k/h podczas expienia
|
Swiat: Non-pvp
Proff: Knight Skils: 69/61 Lvl: 51 Eq: Vampire shield, DSM, Warrior helmet, Bright sword, Knight legs Bez waste (Moge wydac max 4k na dzien) |
Cytuj:
@up z takimi skillami to nie masz gdzie expic, z 61 shieldem szczeoglnie.. tak to by byly guardy, wejscie ofa a teraz tylko soldy, dc -1, roty, mino tower, mint, ef? |
Gdzie expić?
Info 37 lvl , 4.5 mlvl , skille 67/66 Eq; RH , DMS , B LEGS , BOH , P AMMY ,NOBLE AXE , DEMON SHIELD FACC Już :// |
Cytuj:
|
@up
gdzie najlepiej??? |
Cytuj:
|
109 rp 94/73, licze jedynie na big profit ( nie na tzw. szczęscie ) tylko czysty zysk bez waste "only royal spear". Na lizardach dosyc dobrze idzie ale do czasu kiedy botterzy się nie zjawią...
|
@up
hydry z blokerem albo solo możesz |
Gdzie expić paladynem 50 lvl 12 mlv(:() skile 82/68 (bez paladin armor)
Eq: bohy, knight legs, crown helmet, vampire shield, paladin armor. A no i oczywiście jestem facc |
@up
gsy na pohy / d lair |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
27 knight
knight armor, plate legs, boh, p ammy, crown shield, crus helmet 70/70 mlvl4 pacc expilem na tarpit tomb ale zajete expilem na barbach na malym campie ale zajete expilem na zolwiach ale za wolny exp expilem na malpach ale tez za wolny exp Gdzie expić żebym miał szybki exp? |
Witam
80 Knight skile80/79 Eq:Demon Helmet,Dsm,Mms,K Legi,Justice Seeker,Bohy i Softy Mam kilka pytań: 1.Opłacało by mi się expić na hellgate? Potrzebne mi są beho eye a tam jest duzo beho i elder beho. 2.Da radę expć/huncić knightem na warlockach, jaśli tak to na jakim levelu/ skile. Jakie taktyki itp. Z góry dzięki :) |
to moze teraz ja zapytam :)
60ek, 82/81 eq: dsm, rh, mms, g legs, mystic blade, boh... czy jest sens isc na piraty? zalezy mi na szybkim expie bez waste :) @down czy ja pytałem gdzie mam expic? dzieki Voniek.. Robek mowil to samo ;p |
@up
drag lair/barby moje pytanie gdzie najlepiej 40 lvl wbić Profesja: Knight Świat: Candia Poziom: 37 Skille: 67/66 Poziom mag.: 4 EQ: p ammy,rh,demonka,dsm,noble axe,b legs,bohy |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:50. |
|