![]() |
|
Mariusz Wlazły <3
|
Jacek Krzynówek <3
|
Ronaldinho krzywe zęby <3
|
Joh Asakura <3
|
Grzesiek Lato <3
|
|
Fifa 10 smierdzi
|
<3 pogoń szczecin
<3 lech poznań |
Cytuj:
Recreativo Huelva : ) |
Cytuj:
BTW. Strasznie dziwnie to wygląda (chodzi mi o SS) ;[ @Topic Czy mi się zdaję, czy po tej kolejce mamy 2 tygodnie przerwy? : / |
Nie dwa tygodnie, tylko tydzień. Głupie reprezentacje.
|
Cytuj:
Cytuj:
|
To ,że Recre spadło nie zaczy ,że przestałem sie
interesować ich grą poprostu uznałem ,że pisanie o meczach w SD nie jest ''Atrakcyjne'' dla użytkowników tego forum : ) Tyle z mojej strony : P |
Po grze z 1 i 2 seta nie bylo mozna sie niczego spodziewac, a w szczegolnosci finalu. Z taka gra jak dzisiaj (oprocz 3 seta, ktory byl przecietny) mozemy pomarzyc o medalu. Do tego M. Zenik miala dzis (bardzo) slaby dzien, ale wini sie cala druzyne. Wg mnie za malo gry srodkiem/z drugiej linii, ale czego mozna od nich wymagac...
Tak czy tak, nie lubie siatki w wykonaniu plci przeciwnej. |
Glory, glory czerwone indory :D
|
Cytuj:
|
Pogrom czy nie pogrom, cieszę się z wygranej i bramki Pedro, który jest bdb zmiennikiem. w końcowym rozrachunku imo, beda sie liczyły zwycięstwa a nie bramki. sezon jest dłuuuugi.
|
Męczyła się Barca dzisiaj strasznie, ale 3 punkty są i to jest najważniejsze.
|
Raul czemu mi to zrobiłeś... ; (((( Ja to chciałem cytować : D
|
Pogrom był :) W przewadze na boisku, posiadaniu piłki ... Pozwólcie nam Cules się cieszyć póki możemy, bo ta forma się kiedyś skończy. Wy też mieliście swoje 2 sezony!
BTW Ileś postów temu było o szamanie który mówił, że spowoduje kontuzję C. Ronaldo i się z niego śmieliście. Zagra Cristiano? Bo chyba nie ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:51. |
|