![]() |
|
Cytuj:
Pacc: Tomby, Małpy, Żółwie, Barby. Cytuj:
Cytuj:
2. Da radę, jak jesteś gotowy na duże straty. Dodatkowo, tylko 1 wrl na raz i nic więcej. |
Do 35-40 lvl wiem gdzie expic.
Mam palladyna. Ale co pozniej? Myslalem o GS'ach ale jedyne znane mi miejsce gdzie wystepuje to POH, a tam jest duzo ludzi, demon skeletony potrafia bloknac i niezle uszkodzic a do okola nie ma duzo miejsca by ladnie spieprzac pallem bo niestety jest duzo ciekawych potworow typu Dragon, Wyvern, Berserker... Do tego dochodza wysokie lvl'e ktorych jest tam pelno i zawsze CI napisza "leave" bo byli tam pierwsi. Tak wiec gdzie expic? Najlepiej GS'y ale pojedynczo. |
jak gsy to na crusader helmet quescie : >
|
Ale czy na 40 lvlu da sobie tam radę??
Może tak skille i chociaż eq od razu będzie łatwiej Ci doradzić. |
Przeczytaj jeszcze raz co przeczytalem :/
Tam sa 3 na raz. Bylem tam juz i wiem jak to wyglada. |
Do 40 lvl na bank beda 80/65 skille.
Eq: cruzader vamp pall arm royale b legi bohy |
http://i195.photobucket.com/albums/z...n/11111111.jpg
27lvl knight 59/58 Gdzie expić zarabiając też z 1k/h @down sorka ze nie napisalem FACC(a skillowac nie bede bo mi zal czasu co to za zabawa siedzieć bezczynnie ;s) |
Cytuj:
A jak narazie to mysle ze na zolwiach bys tyle wyciagal tylko sie nie pchaj na duze spawny i luruj pojedynczo |
Cytuj:
Jesli nie masz zamiaru skilowac to polecam : Facc: Wieza minoskow kolo kazzo, dc-1 moze -2 nie jestem pewny czy dasz sobie rade. Pacc: Polecam ci zbierac kase na minoskach darashia, tomby (penisula -2 polecam sam tam expilem knightem ze skillami 65/65 i zsk byl dobry wedlug mnie), malpy ale ostroznie musisz chodzic, zolwie. |
@up
masz rację ;) |
Gdzie expic 44 palkiem skile 72/60
Eq blue robe,crusader helmet,boh,vampire shield,rski,p ammy Chce szybko 50 lvl,zeby mi duzo schodzilo manaskow ale zeby byl zwrot... Dragi sa do dupy... Waste przewaznie jest a exp sredni ! NIE MAM PACC SWIAT NON-PVP SECURA! |
@kromka123:
thx @Igim: -guardy, -poh (giant spidery z time ringiem polecam), -OF. @edit: Rada: Nauczcie sie korzystac s poradnikow tam sa napisane miejsca gdzie expic. |
gdzie expić 17 sorkiem :> ??? pytam bo grałem kiną i zapomniałem czym jest gra sorkiem :]
myślałem nad ghoulami pod mt :> ale nie wiem czy będą dobre ... |
@up
Kup se klucz na fibulę, tylko weź z 5 manasów bo mogą Ci DS'a zlurować... |
8 sorcerer
p set gdzies kolo kazordoon miejscowki |
Cytuj:
a coś mocniejszego ??? bo roty mało expa i nuudne już się robią :/ @up gobliny, elvenbane, valkirie |
Cytuj:
Wbij 19 na rotach, potem na MT :]:baby::baby::baby: |
66lvl 58mlvl Master Sorcerer (pacc)
Szukam miejsca, gdzie moze byc slaby exp, ale moge pozbierac troche kasy. Jesli mozecie, to napiszcie, gdzie owe miejsce znajde. Z gory thx :) @ down Dzieki =) |
Cytuj:
Roty są najlepsze dla ciebie w tym momencie, ani to niebezpieczne, a kasa leci. Z nową różdżką (którą kupisz na 19 poziomie, jak ów wbijesz) możesz iść na MS (lub pod Thais), albo zostać na Fibuli btw. DS'y są, ale ryzyko zlurowania takiego jest imo mało :) |
Cytuj:
Albo minosy na wiezy minoskow kolo kazz biedzie ci sie dobrze zarabialo a jak biedziesz wiedzial gdzie lootbaga chowac to ladny zysk. (miej tylko obsidian kife i przydalby sie postman quest) Albo chodz na necro i zabijajj je poki nie wypadna bohy albo skoncza sie mf. I tak w kolko. Sa jeszcze asy w ank. @down: masz racje zapomnialem o tombach jakby co to polecam ci tar tomba -3 sporo vampow przy odrobinie szczecia poleci ci vampirka i jestes sporo na plus. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:28. |
|