![]() |
|
I tomby na niektórych nieźle kasa leci.
|
Mój exp:
8 lvl-16 lvl Folda- frost trole i rotformy 16 lvl-25 lvl Ghoule 25 lvl- 29lvl mumie, scrypty, beholdery, wyverny a tera expie na dragach i DS :) |
gdzie najlepiej expić ?
Profesja: Knight Świat: Candia Poziom: 37 Skille: 67/66 Poziom mag.: 4 Eq : Rh,b legs,dsm,demonka,p ammy,noble axe,bohy no i FACC :S gdzie najszybciej dobić mogę 40 lvl ? nie wiem czy dobrze robie bo expie na cyklopach ( mount stertum ) przy thais ale tam dużo ludzi i słabo troche , lepiej na elf forterst iść czy co? czekam na propozycje ;) PS: tylko nie dragsy bo waste lekkie i guardy lepiej nie ( chyba że exp najlepszy TO OWSZEM ;) ) odpowiedźcie najwyżej po Update jak coś się zmieni to zapytam ;p ( Wątpie że dla facc coś dadzą ) ;( |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Kiedy mogę zacząć masowo expić na dragach (myślę o d lair ankh i edron)?
info po lewo Poza tym potrzebuję sporo kasy, gdzie mogę zarabiać? Mój 1 pacc i nie za bardzo ogarnięty w tym jestem :P |
Gdzie expić palladynem lvl 31 skille 63\50 (słabe):P eq b robe b legi dragon shield.
|
Gdzie mam expic 62 knight skile 73\70 Szukam na facc
|
<>
gdzie mam expic 25lvl knight
skille troche słabe 55/52 moze wbije 6060 pacc;) |
Cytuj:
Jeżeli PACC to tomby na ank. Cytuj:
Przy okazji kasa leci |
Cytuj:
|
*Up
Wakacje, szybki log na wieży, jak ktoś był zajmowałem, a jak ktoś mi wbijał marnie kończył w pokoiku ze smokami :> Ty po prostu musisz wylogowywać się tam, a potem szybki log następnego dnia i już. Cytuj:
|
27 Paladin, 69/49, Facc
Co byscie poradzili? Guardy mi sie troche znudzily. Chcialbym troche efektywnie poexpic, najlepiej bez waste. |
elo ;d
Mam paladyna 18 lvl skile 53/50 (żałosne), nie wiem czy skillowac czy expic;/ jak expic to na czym i gdzie? dal bym radez cyckami albo nieumarlymi pod mount sternum albo elvenbaum (zamek elfow)? moje eq: b robie, p legs, crown shield, crown helmet, spears.
Z góry dzieki za odp. :D |
Cytuj:
|
Gdzie mam expic? Mam 35 lvl knight, skille 75/75 - FACC
Moje Eq to: bright sword crusader helmet knight set medusa shield fur boots Dziękuje za pomoc. Pozdrawiam |
@TibiaAutoPack
Mount Sternum (undeady), Darc Catedre, Elvenbane, kopalnie dwarfów. |
Na jakim poziomie Dark Cathedral
A dokładniej na jakich dwarfach? |
@TibiaAutoPack
Dark Cathedral - powinieneś dać rade na wszystkich poziomach. Dwarfy: zwykłe, soldiery oraz możesz spróbować swoich sił na guardach. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:21. |
|