![]() |
|
Gdzie Expic kina 21?60/60
Eq: K Set,W Helmet,V Shield,Fur Boots,P Ammy,F Club Prosze nie kopy bo w ... ludzi i noobow:) |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Gdzie expić 42 kina skille 65/65, crusader helmet, k set, drgon shield i bright sword. :)
|
Cytuj:
najlepiej doskilluj do 70/70 i idz tam smialo |
Cytuj:
|
Cytuj:
na samym dole crypty + mumie + beho + ghoule mozesz dla sportu zejsc na dwarf geomancera (duz opotkow zejdzie) ale mi na 3 geomancery juz terra bootsy spadly mozesz wziasc kilof i na dragi ;) tylko uważaj i wez lepiej ponad bp potionow na 1 raz bo przy zesciach sa crypty |
Ja bym polecił jeszcze Mintwalin (mały Hardcore, ale z lootbagiem na + wyjdziesz), oraz EF (zbierasz holy i woce i masz kasy w Choy).
|
palek
19 lvl paladyn FACC:(
54/50 (do d**y) eq: crown helmet, crown shield, b robe, p legs expie na amazonkach ale mi sie znudziły;/ od ktorego lvl i jakich skilach isc na cyce, bho lub nieumarlaki pod mount sternum albo kolo wiezy minosów?? |
doskiluj 60 dist i lajtowo na cyckach możesz latac
|
Cytuj:
2. a gdbym chcial isc np. na nieumarle pod mount sternum lub beho?? 3. kiedy na guardy? 4. kiedy solo drag? |
mam sorca 13 lvl i 8 mlvl:cup:. Eq jest dobre jak na ten lvl:].
expie na fibuli i do kturego lvl tam expic. Co potem? |
Witam
jestem poczatkujacym tibijczykiem i nie znam swiata gdzie mozna poexpic, mam Sorca 27 lvl 24 m lvl eq: plate legs,guardian shield,woce,hotm,spirit cloack,szalik,2 life ringi bp manaskow,z 3 k w depo.na czym mozna poexpic tak zey bylo z 15k/h ? od 20 lvl expilem na tombie pod mt tam za manaski i life ringi z zwracalo bylem po 300 gp + 8o no ale tam od 12h duzo ludzi sie kreci i ledwo co 8 k. prosze o pomoc :) |
Cytuj:
|
Elo;d
Paladyn 19,
skile 55/50 eq: b robe, crown shield, p legs, crown helmet Expie na amazonkach ale one mi sie juz znudziły :(:(:( Mam kilka pytan :D 1. Czy na tym lvl i skialach moge isc na cyce ale rowniez cyce drone i smithy? 2. Kiedy n Dwarfy Guardy? 3. Czy moge już isc np. na beholdery na fibuli lub w jaskiniach kolo wiey minosów obok kazzo? Z góry dzieki :) |
Pierwsza rzecz to wyskilluj sie do conajmniej 70/60... ale to i tak nie bedzie cudnie. Przed expieniem wyskilluj sie na monku lub potworach!
1) Bedziesz bil wolno cycki, ale jezeli na odleglosc to nie padniesz. Drone powinienes ubic z odleglosci, smithy nie polecam, mozesz latwo pasc. 2) Jak sie wyskillujesz do 70/60 conajmniej. 3) Problem z tym ze z takimi skillami bedziesz bil beho za wolno, a przy Twoim lvl musisz je szybko bic zebys nie padl, potrafia walic mocno... a jak obejdzie Cie ich summon (8 skieleton) to masz problem. |
Cytuj:
|
Cytuj:
2. 60 dista na wyższe poziomy, 70 dista i 30 lvl na niższe. 3. Możesz. Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2. Dasz radę, sam tam expiłem, ale omijaj dragi (no tak, wtedy nie było za ciekawie jak mnie, 26 pallka 3 goniły S:); 3. Guardy - mógłbyś i z 60, ale poziomy, gdzie jest ich mało, żeby zejść niżej, minimum 70 dista i 30 lvl; 4. Teraz już ubijesz, ale musisz mieć miejsce do biegania oraz HP. |
Paladyn lvl 20 skile 60/52 eq: crown helmet i shield, b robe p legs
moge isc na EF?? |
slyszalem ze jak sie idzie na dc to jest gs:(
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:09. |
|