![]() |
|
Tutaj Chce pokazać GEY Party byliśmy się przejść w Ab'derdinal...reakcja graczy Była różna " lol " " Buhahahaha " :>
http://img205.imageshack.us/img205/5...grzymkafc2.jpg |
Cytuj:
|
|
Cytuj:
I prosze Cię dziecko przestań, to jest celesta, i za takie słowa możesz sobie nie pograć, i nie wypowiadaj sie w imieniu wszystkich. Zeby nie było że bez ssa, jakiś tam stary.. http://i37.photobucket.com/albums/e88/refugiarlz/60.jpg |
Ty Kora to chyba masz jakiś zanik pamięci ale to nie moja sprawa.. I nie wiem dlaczego uważasz że jestem noobem , poprostu odwracasz kota ogonem bo jesteś tchurzem i i boisz sie przyznac jak naprawde bylo ! -.-
|
Qmarox - pyskuj dalej to sobie na rotach bedziesz expał ...
http://i18.photobucket.com/albums/b1.../60DQmarox.jpg |
Debile, Idioci, Kretyni, Luzusy, Downy! Tacy jesteście myślicie ze Yoozek da wam coś za to że mu dupe liżecie?? Tak wiem że on jest gejem ale kur** niepodlizujcie sie az tak bo to idiotyzm dorośnijcie idioci!
|
Up@
Ale my na tym Forum dzieciom neosrady mowimy nie, przykro mi.. Weź Wyjdz. Zabili Gostka to zabili, zabijali i zabijac będą, dajcie spokoj i idzcie zjesc obiad w koncu a nie denerwojcie sie o marne pixele.. #a ty Człowieku z postu wyzej.. Masz odwapnienie kosci od monitora? |
Gz Yooni :) :) :)
Oby tak dalej 8o |
Cytuj:
|
Idioto nawet noestrady nie mam :) Lizusy...
|
Cytuj:
w końcu* denerwujcie* wyżej* może zanim zaczniesz nazywac kogos dzieckiem neostrady, skonczysz z tibią i pójdziesz do szkoly? |
Jan 07 2007, 04:07:58 CET Died at Level 140 by Orshabaal
I mi loot z deda nooby zajebaly ;<< Stare dzieje... http://img409.imageshack.us/img409/4914/100lvlpm8.jpg |
Co do Qmarox'a... :)
Qmarox ja się bardzo cieszę, że padłeś (nieliże dupska komuś tam...), ale pamiętam jak byłem na początku w tej twojej gildii Vampires from Hell poprzednim charem (niedam nick'a) i to co zauważyłem każdym rzucałeś jak chciałeś, jedyne na co patrzyeś to jaki kto ma lvl i według tego się kierowałeś, wyrzucałeś ludzi kiedy chciałeś, byłeś typowym noobem, który dostał kompa i tydzień puźniej założył konto na Tibii, życze powodzenia twojej gildii.... jedyni normalni w niej to Vampire of Spirit, Aldmon Sion, Vlood, Meta Endus i chyba tyle, szacunek dla nich... ;)
Wiem, że post będzie usunięty, ale może ktoś to przeczyta xP @down Jak na tych guardach znajdziesz jakiegoś 53 sorca (lazi po 5-tej kopalni), który się boi zejść na piętro guardów (odrazu widać, że kupił chara) to go zajeb jak możesz, kiklo mnie i ukradł mi k-legsy z dead'a... xD |
ekhm... musicie zaśmiecać forum do tej pory były same piękne sski z celesty a tera robicie bałagan
co do trapów według regulaminu powinien być za to ban ale jak to udowodnisz GMowi?? a tak wogóle sam często trapuję :D fajna zabawa polecam a tamten knajt jak mógł być bloknięty na DLu?? to chyba ze 2 musiały być :P ale tak wogóle to GZ fraga, ja musze iść potrapować na guardy :P się przyda trochę kaski albo może poluruję GSy na drogę do Katedry bo już nOObki zaczynają się tam złazić a tak fajnie na początku się expiło :D a dziś prawie ded na vampie koło katedry vamp+witch+kilka ghuli=42 hp xD poszedłm bez UH myślałem że vamp słabszy shit a warlord mnie mniej chlastał |
A co do Orshabaala Jaki loocik z niego?
|
Cytuj:
Opamientajcie sie zdeczka nielizcie tak namietnie dupy h levelom. |
kurwa lizanie dupy weś się zamknij poprostu respekt dla niego że taki lvl potrafi nabić a nie jak ty 30 żeby każdy zamieszczał adv na 30 lvl to tu by było hui wie ile stron zresztą na 30 lvl ile 50k expa musisz najebać czy mniej a na h-lvl kilka milionów na lvl pewnie nabijasz po 500 expa dziennie i się cieszysz -.-
a może poprostu zazdrościsz że potrafią grać w Tibie ?? |
Chlopaki moze wreszcie skonczycie sie klucic i lepiej pozamieszczacie jakies screeny? to by bylo najlepsze wyjscie.....co do tego lizania dupy to czasem jest prawda ale nie zawsze.....wiekszosc gratulujacych zna swoich kumpli i im po prostu gratuluje
|
Kurczaj a tobie pewnie all kumple pomagali taki lvl wbić oto kolejny lizusek :) A co do R0y@l... tak oczywiście kupił sobie konto do tibi... Najpierw znajdcie jakieś dowody a potem żucajcie oskarżenia... ICE MAN Zgadzam sie z tobą :D zamiast grać w tibie lepiej niech idzie do szkoly -.- Potem sie człowiek dziwi ze takie bezrobocie...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:08. |
|