Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Wydarzenia sportowe (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=121450)

Kele 04-10-2009 22:24

Każdy kibic Arsenalu uważa, że ich klub jeśli przegrywa, to ZAWSZE przez sędziów? To samo tyczy się wygranych innych zespołów? ; >

Fintex 04-10-2009 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2660114)
Owen już nie żyje. Park? Tyle razy mówiłem, że to leszcz i wszystkie mecze United w tym sezonie to dobitnie pokazują. Giggs jedyny dobry na tej ławce. Anderson? Beztalencie, manchesterowy Denilson. Scholes? Jedyne, co potrafi, to zbierać czerwone kartki. Hargreaves? Przecież on nie żyje, a sporo czasu mu zajmie dojście do optymalnej dyspozycji. Brown? To ten koleś, co cały rok nie grał i w sumie nadal nie gra? Neville? :D to paralita już jest. Evans? Z nim w obronie Sunderland strzela 2 bramki, no, świetny. Rafael i reszta - co, gnojki u-20 bez doświadczenia, bez niczego to ławka? :D

gnojki u20 bez doświadczenia... powiedział kibic arsenalu. ok, gdyby te twoje teorie mialy jeszcze jakiś przekład na rzeczywistość... przypomnij mi prosze kto wygrywał premiership ostatnie 2 lata?

real 1-0 w tył. do połowy.

Yoh Asakura 04-10-2009 22:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Royal_Michael (Post 2660153)
Owen nie żyje?
ManU-ManC
96"

Co do reszty to wskaż mi lepszą ławkę w Premiership.

Almunia
Sagna - Gallas - Verma - Clichy
Denilson - Cesc - Song
Rosa - V. Persie - Arszawin

(najlepsza ofensywa w Anglii btw)
Ławka: Fabiański, Senderos, Traore, Eboue, Diaby, Eduardo, Nasri, Gibbs, Bendtner, Wilshere, Ramsey, Watt, Silvestre, Mannone, Walcott + jeszcze paru z rezerw.

Nie muszę mówić, że boki obrony Arsenalu > boki obrony United. Na środek konkretny jest tylko Silvestre - ale żelazny Verma i Gallas są nie do złamania. Eduardo, Nasri - no sorry, ale gracze, którzy mieliby właściwie w każdym klubie z Anglii miejsce w pierwszym składzie grzeją ławkę - ich jakość jest wspaniała. Diaby to solidny CM, który potrafi świetne kropnać z dystansu, Gibbs jako LB albo ML to solidna zmiana, chociaż lepiej go dać na LB. Bendtner jako wieżowiec udowodnił już, że zmiany daje świetne. Eboue to pan uniwersalny, wszędzie może grać i często da naprawdę niezłą zmianę. Ramsey po wejściu w ostatnich 15-20 minutach zawsze a to strzelił gola, a to zaliczył asystę. Wilshere to największy talent, jaki ostatnio widział świat. Mannone i Fabian to kiperzy. Walcott - nie lubię go, ale zmiany dawał bardzo dobre bardzo często. Traore w Portsmouth spisywał się świetnie i warto dawać mu szansę.

Wszyscy pozwalają dowolnie rotować zespołem, dają dużo możliwości i rozwiązań taktycznych i na pewno po wejściu dają większą jakość niż młode owce Manchesteru czy inne Scholesy i Parki.

Maggic 04-10-2009 22:33

to ja Was znokautuje... Joe Cole, Żirkow, Deco, Kalou, Obi Mikel.

więcej nawet wymieniać nie muszę.

Xendriel 04-10-2009 22:33

Wiedziałem, że Real przyfarci:D

Yoh Asakura 04-10-2009 22:35

Cytuj:

gnojki u20 bez doświadczenia... powiedział kibic arsenalu. ok, gdyby te twoje teorie mialy jeszcze jakiś przekład na rzeczywistość... przypomnij mi prosze kto wygrywał premiership ostatnie 2 lata?
A kto wygrał ligę 20 lat temu? I co z tego? United nie ma już Ronaldo i nie ma Teveza - stracili od groma swojej jakości. Valencia, Park, Nani? No sorry, ale z czym do ludzi?

Cytuj:

Każdy kibic Arsenalu uważa, że ich klub jeśli przegrywa, to ZAWSZE przez sędziów? To samo tyczy się wygranych innych zespołów? ; >
http://i10.photobucket.com/albums/a1...fc85f00139.jpg
kthxbye.

Była nawet robiona jakaś statystyka i generalnie BAAARDZO często było tak, że United grało dopóki nie strzeliło.

Cytuj:

to ja Was znokautuje... Joe Cole, Żirkow, Deco, Kalou, Obi Mikel.
"jerk-off" nie zagrał ani jednego meczu i nie macie pojęcia, czy to dobry transfer czy nie. Cole to rekonwalescent, Deco jest stary, powolny i słaby (jak 3/4 pomocników Chelsea), Kalou nie potrafi nic prócz bezsensownego dryblowania, a Obi Mikel to mistrz podań w bok.

Kele 04-10-2009 22:41

Nie wątpię, że była robiona jakaś statystyka przez fanów Arsenalu ;) A ta fotka, dobra ;D Kwestia tylko taka, że to van Persie zawsze wbija bramke w ostatniej minucie ;D

Edit: Fakt, zapomniałem o LM w 99 roku. Wtedy też pewnie poszedł przekręt.

Arka_Sath_Wielki 04-10-2009 22:44

US Citta di Palermo
2 - 0
Juventus FC

74'

Je...ć juve oooooooooooooo jak bardzo jeeeeeeeee...........ć juve

Yoh Asakura 04-10-2009 22:48

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kele (Post 2660186)
Nie wątpię, że była robiona jakaś statystyka przez fanów Arsenalu ;) A ta fotka, dobra ;D Kwestia tylko taka, że to van Persie zawsze wbija bramke w ostatniej minucie ;D

Wiem, że jesteś ignorant w tej kwestii i że pojęcie "Fergie time" jest ci obce, więc ci wybaczam.

Swiety 04-10-2009 22:51

Dobra stary, to weź mi wytłumacz dlaczego Arsenal nie zdobędzie mistrza ani nic nie zwojuje w europejskich pucharach? Dlaczego tak jest od dawna?

Ide spać.

Kele 04-10-2009 22:55

http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...jury-time.html

Cztery mecze, w przeciągu 15 lat. Domniemany błąd sędziów, jeżeli chodzi o doliczenie czasu. Faktycznie, Ferguson to musi być jednak przekręt.

Edit: Należy także dodać, że czas doliczany jest tylko na stronę United. ^^

Yoh Asakura 04-10-2009 22:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Swiety (Post 2660196)
Dobra stary, to weź mi wytłumacz dlaczego Arsenal nie zdobędzie mistrza ani nic nie zwojuje w europejskich pucharach?

Nostradamus?

Bez DMa i porządnej ławki i bez Arshavina dotarli do 1/2 LM. Dla mnie to świetny wyczyn.

A mistrz będzie, w tym sezonie. Bo jest Verma, Arsza i wrócił Dudu i Rosa.

Cytuj:

http://www.dailymail.co.uk/sport/foo...jury-time.html

Cztery mecze, w przeciągu 15 lat. Domniemany błąd sędziów, jeżeli chodzi o doliczenie czasu. Faktycznie, Ferguson to musi być jednak przekręt.

Edit: Należy także dodać, że czas doliczany jest tylko na stronę United. ^^
Nie chodzi o doliczanie 3 minut, a granie do 96, tylko oto, że nie ma przerw w grze, a sędzia dolicza 5 minut z dupy.

Gagerr 04-10-2009 23:01

Fabregas to jest jednak prze chuj. Nie dość, że strzelił bramkę, to jeszcze 4 razy asystował :D

Yoh Asakura 04-10-2009 23:04

Thomas Vermaelen - 7 spotkań, 5 bramek. I to dwie przecudne z dystansu. Szczególnie ta z Wigan <3

Maggic 04-10-2009 23:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura (Post 2660180)
"jerk-off" nie zagrał ani jednego meczu i nie macie pojęcia, czy to dobry transfer czy nie. Cole to rekonwalescent, Deco jest stary, powolny i słaby (jak 3/4 pomocników Chelsea), Kalou nie potrafi nic prócz bezsensownego dryblowania, a Obi Mikel to mistrz podań w bok.

... rany boskie czemu Ty mnie do tego zmuszasz.

żirkow-tjaa może i masz rację.

j.cole-idąc twoim tokiem rozumowania, skreśl Eduardo ze swojej listy rezerw, dobrze że z Rosicky'm już to zrobiłeś.

p.s Cole vs Arsenal <3
1:20 - http://www.youtube.com/watch?v=wFXmQj3xeb4

deco-3/4 powolnych, starych i słabych pomocników Chelsea, jest sezon w sezon lepsza od szybkich, młodych i błyskotliwych talentów Wengera, kurwa to jakieś nie logiczne. :confused:

kalou- nie skomentuje.

obi-jeszcze jakiś czas temu wypowiadałeś się o nim w ciepłych słowach, jak bym się uparł to poświęcił bym ze 2 tygodnie i bym to znalazł.

Yoh Asakura 04-10-2009 23:08

Niby czemu? Eduardo większą część tego sezonu siedział na ławce i z niej wchodził, często zdobywając ważne gole lub asystując.

Rosicky jak tylko wyzdrowiał, to od razu wskoczył do pierwszego składu, ale nie wiadomo, na jak długo, bo pewnie jak wyzdrowieje Nasri i Eduardo, to będzie duża rotacja.

Cytuj:

deco-3/4 powolnych, starych i słabych pomocników Chelsea, jest sezon w sezon lepsza od szybkich, młodych i błyskotliwych talentów Wengera, kurwa to jakieś nie logiczne.
Każdy menedżer Chelsea trąbi o tym, że The Blues brak szybkości, takich pomocników jak Lennon, którzy mają przyśpieszenie i ten zryw. Ale no ofc - ty wiesz lepiej. :)

Cytuj:

kalou- nie skomentuje.
Racja, ten gość nie jest wart jakiegokolwiek komentarza.

Cytuj:

obi-jeszcze jakiś czas temu wypowiadałeś się o nim w ciepłych słowach, jak bym się uparł to poświęcił bym ze 2 tygodnie i bym to znalazł.
No ofc, że tak. Ale widziałem kilka spotkań Chelsea w tym sezonie i w każdym Mikel robił tylko jedno - podawał w bok albo do najbliższego. Nic więcej.

Maggic 04-10-2009 23:25

Cytuj:

Każdy menedżer Chelsea trąbi o tym, że The Blues brak szybkości, takich pomocników jak Lennon, którzy mają przyśpieszenie i ten zryw. Ale no ofc - ty wiesz lepiej. :)
Malouda - końcówka tamtego sezonu i początek tego pokazuję że jednak wart był tej kasy a cierpliwość się opłaciła. Francuz jest w bardzo dobrej formie, i odpieprza kawał dobrej roboty.

Joe Cole - jeżeli jemu brak czegoś co ma np. Lennon to przestudiuj filmik z mojego poprzedniego posta ze dwa razy.

Kalou - młody, szybki, błyskotliwy, ale oczywiście według Ciebie do dupy, a skoro Ty masz taką opinię o jakimś graczu to już na pewno jej nie zmienisz.
Więc nawet nie będe się wypowiadał, ale tak szczerze... ile meczy z jego udziałem widziałeś? 3?

Niewiadomą jest jeszcze to co wniesie Żirkow, więc nie wiem na jakiej podstawię twierdzisz że Chelsea brakuje takich graczy.

Cytuj:

No ofc, że tak. Ale widziałem kilka spotkań Chelsea w tym sezonie i w każdym Mikel robił tylko jedno - podawał w bok albo do najbliższego. Nic więcej.
W tym sezonie nie gra rewelki, ale poprzedni pokazał jaki ma potencjał i myślę że na pewno go wykorzysta. ; ]

domin3x 04-10-2009 23:25

Mamy lidera! Hej Barca mamy lidera!;d

Fintex 04-10-2009 23:28

a Barca samodzielnym liderem! to co robili gracze Sevilli na prawym skrzydle to poezja. a raczej to co robili gracze Realu na lewej obronie to partactwo. :D

Z tego co piszesz joh, to wynika, ze cały świat się uwziął na twój Arsenal.. bo jak to wytlumaczyc, skoro macie najlepszych zawodników a innym cały czas czegoś brakuje, ale jednak to tym drugim zawsze się udaję zdobyć jakieś trofeum?

Yoh Asakura 04-10-2009 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Maggic (Post 2660221)
Malouda - końcówka tamtego sezonu i początek tego pokazuję że jednak wart był tej kasy a cierpliwość się opłaciła. Francuz jest w bardzo dobrej formie, i odpieprza kawał dobrej roboty.

Malouda demonem szybkości nie jest. I do najlepszych typu Ronaldo, Kaka, Arszawin dużo mu brakuje.

Cytuj:

Kalou - młody, szybki, błyskotliwy, ale oczywiście według Ciebie do dupy, a skoro Ty masz taką opinię o jakimś graczu to już na pewno jej nie zmienisz.
Więc nawet nie będe się wypowiadał, ale tak szczerze... ile meczy z jego udziałem widziałeś? 3?
Młody, szybki, nieograny, bez doświadczenia, gubi się, nie wie, co ma robić, bez pomysłu na dobre rozegranie, bezsensowne i jałowe dryblingi, przeciętne wykończenie - pardon, ale to jest gracz na Everton, a nie na zespół z Top4.
Widziałem dużo meczÓW z jego udziałem. Lwia część w zeszłym sezonie.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:59.