![]() |
|
Naruto 453
Dość fajny chapter, zapowiadają się całkiem nowe ciekawe wątki. Tylko za dużo osób ma czerwone włosy. A Bleacha dalej nie ma. |
Kurde, znowu się zawiodłem xd
Ludzie komentowali The Melancholy of Haruhi Suzumiya: "HAHAHA LOLOL OMGZZZZ SOO RANDOOM LOOL!1!11jedenaścietysiencystojedenaście" Obejrzałem... śmiesznych było może kilka momentów? @down NUDA. Jestem głupi, bo wolę shonen? =D |
@up
To jedno z najlepszych anime jakie sie kiedykolwiek pojawilo. I wcale nie musi byc smieszne. Jest CIEKAWE! |
CG DN Haruhi nie są dla śmiechu to jedne z najlepszych serii
|
i jest bleach; d
Ukryty tekst:
|
bleach
Ukryty tekst:
|
@Bleach
Ukryty tekst:
|
@けいおん!
To już jest koniec, nie ma już nic... NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! Jak ja przeżyję bez Mio i Azu-nyan! Jestem przekonany, że liczba samobójstw w Japonii w tym tygodniu znacząco wzrosła. Na pewno! |
@Up:
Na pewno nie tylko w Japonii. :< |
A mówiłem sobie: nie wchodź w ten temat, nie rób tego, nie bądź idiotą. A jednak.
Wszyscy, do reszty zbzikowani jesteście, wiecie o tym, prawda? |
No jesteśmy, ty widać też... skoro tu weszłeś.
@K-ON! Jaka szkoda że to już ostatni epek. Druga seria musi być, albo jadę z kumą do Japonii i polecą głowy. Nipah~! Frizz-kun |
http://www.manga-lib.pl/manga/read_online/goth,1.html
<spoko> 5 czapterow, fajnie sie czyta, jak sie ma chwile wolnego czasu, mozna obadac ;p horror/kryminal? |
@Najnowszy TLR
Ukryty tekst:
|
@Wyciszony
A co Twój post wniósł do tego tematu? @top Tasiemce Ukryty tekst:
|
wydaje ci sie co do bleacha czemu tak myślę?
spoiler Ukryty tekst:
|
@up i 2 up
Ukryty tekst:
|
Skończyłem Tsukihime. Koniec piękny i w ogóle, ale dlaczego wszystkie anime na podstawie eroge się kończą niemalże tak samo?
|
a ja czytam to love ru xd
jestem kolo 50 czaptera, niezle mi sie wkrecilo ^^ |
hi.
Jak cos, to ruszylem dupe i szukalem po stronach. Ogladaliscie kiedys anime po ktorych koniec was wzruszyl (dn <3, ja sie prawie rozplakalem : D)? Tak btw, to ogrooooomne dzieki za pomoc, jestescie bardzo mili jak na to forum. @edit Chodzi ci o to?: http://kreskowki.fani.pl/vid/kimi-ga-nozomu-eien/276 to ma tylko 14 odcinkow? |
@Up
Air i Kimi ga Nozomu Eien. @Edit Tak, o to. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:27. |
|