![]() |
|
No i zes se poexpil....
|
Haha nie no myslalem ze hegza leje go za free acz ten cep skulla zrobil i wyszedlem na idiote i musze placic no nic porozmawiam z nim.Nie robie z siebie pajaca lol,w sumie mysl co chcesz acz nie uwazam ze tu zawinilem a,ze temat to wydarzenia ze swiatow to pisze,co sie u mnie wydarzylo i chce zadnej pomocy raz prosilem zostalem uznany przez poniektorych za wlazidupka wiec nie bede juz prosil o jakakolwiek pomoc.
|
i będziesz miał hunta pozdrawiam
a przecież możesz mu zapłacić, niedawno się chwaliłeś że chcesz sca kupić B) @down. n/c ile ty masz lat? |
No tak zastanowil sie i mam czas do wtorku rano 50k to nie az taki wydatek wiec ok:)
|
zaplacisz raz bedziesz placil caly czas, chciales pokazac swoja wladze i zobaczyles wladze furory, nie zaplacisz masz pograne = Masz pograne :d
|
popros imargama jak ostatnio xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD PO PRZYJACIELSKU HEHE
|
Cytuj:
Ime już prosilem,nawet nie raczył odpisac.. |
wybacz, jezeli jest to zbyt intymne pytanie ale... ile masz lat?
|
Cytuj:
|
Jest akcja
Leo Nitu'sho Ymy Dubikos Czipsu Digeff Fanquin Hekun Montura Pysiola Stigandi Thersox Apff Kerston Madsto Rambo Deathwish Dreamaxor Ai Shinayo Conan El Barbaro Aqo Fischkela Xespoz Drizer Mastah Cecieboh Sworagidok Flyn Kox Hageshi Maria Frezer Olip knight Predron Sempion Tomigol Tritii Alcifusso Seymon Creuex Drago Gago Helethus Kryhu'Drut Zoodix Talakim died http://www.***********.com/821373597.html |
wlasnie to jest glupie, ze sie caly czas z wszystkiego tlumaczysz xd a na Furorze co slychac?:D
|
Cytuj:
Ogarnij się troche |
Cytuj:
|
@up
Co do sytuacji na furorze -tak masz racje niepotrzebnie o tym pisalem co do kumpli jutro maja pisac dzisiaj już nie bylem w stanie zawracac dupy komukolwiek(oprocz Was) jutro bedzie gadane ale już mi sie nie chce pierd.olic po tych wszystkich osobach szczerze wole zabulic;) |
dobra koleś skończ...
|
azor - ban , lexornes - ban , cipsu padl x2 nie wszystkich wypisales
|
na szybko ;p
|
Tak czy inaczej niektore fragi to jest parodia. Ogolnie koledzy z Death Rose uwielbiaja jedna kratke, i straszie duzo osob mialo debuga. Ja nie padlem ( cale szczescie ) no ale niektorzy nie mieli tyle szczescia (czipsu, thersox...). Otwarty teren plix.
ps. my odrobimy a wy kampicie pi-zi |
kampio kampio, ale moze niedlugo wyjdo i nas zabijo ?;
|
Ja tego nie wie i nie rozumie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:06. |
|