![]() |
|
Cytuj:
|
Co to jest DTD?
|
43 rp gdzie expic szybko do 50 ? ;c
71/50 Eq dobre Btw dam rade na najwiekszym campie barbow? ;c |
Cytuj:
@up na najwiekszym moze i dasz ale nie mozesz tam być sam, ja osobiscie radziłbym sredni, skill by sie przydal wyzszy ;s |
Pewnie że wiem co to moun sternum, bo sam polecałem w tym temacie tamto miejsce, ale nie znałem go pod nazwą DTD -.-
|
45 MS magiczne EQ w sumie z eq 45 mlvl, 2 BP SD do wykorzystania , gdzie bedzie przyjemny exp i odpowiedni dla mnie ?
|
Polecam ci asy,dragi.
|
40 knight
knight armor, plate legs, boh, p ammy, crown shield, crus helmet 70/70 mlvl5 3 dni pacc xD 1. Gdzie zarabiać? (mam postmana) 2. Jakie questy zrobić jeszcze na pacc? 3. Gdzie expić? |
Dla Karola...
1. Zarabiać możesz bardzo ładnie na mintwallin. 2.Zrób sobie Rashid, jeśli możesz... :P 3. Expić możesz na faccu na dragon lair koło Venore - pojedyncze dragi facc tomb -tomb pod mount sternum, lub na PoH. |
41 MS, 40 m lvl.
Eq: Blue set, boh, + arm, shield i hełm co daje +1 m lvl. (woi, woce) Mam 2bp gfb i 10k na waste. Gdzie najszybciej wbije 45 lvl wykorzystując te 10k? ale nie więcej. |
Cytuj:
Tomby: Black Water -3, Omruc -2/za tp (taktyka z gfb). Dragi: Edron/Ank. |
Cytuj:
Tomby? a dokladniej jakie bo jest ich kilka, które piętro. I gdzie na dragach? |
Ponawiam prosbe ;p
73 palek 80/65 b set demonka boh rh 25k na poty~~ blagam tylko nie d lair veno i gsy na pohu.Tak zeby z 30-60k/h~ mial. Sa wogule takie miejsca na faccu? xdd |
Cytuj:
|
Pytanko gdzie expić Paladynem 15lv-chodzi mi o okolice Ab'Dendriel-mam swoją miejscówkę, ale już exp za wolno leci, zamek na razie odpada-za daleko i spiry szybko się kończą, dodam, że tam gdzie gram sporo zabijają, natomiast gra tam mało ludzi więc zależy mi na szybkim expie. Skille 42/25, dosyć dobre eq.
Z góry dzięki za info. |
^up.
Wyskiluj 60 dista ew. 65 wtedy exp będzie ci szybko szedł... |
Witam
Od wczoraj ponowanie zaczołem grać mam 8 lv Palka skile 22/16 nie chce mi się skilować przynajmniej narazie xD Gdzie mam expić . Mam Pacc-a ! z góry dzięki |
Jeśli nie chce Ci się skillować z takim dystansem zawsze możesz expić na bugach w podziemiach...
Te 40 DF to takie minimum - wyskilluj to, a będzie się przyjemniej grało. |
50 knight 69/67 5mlvl z eq crown helmet, nooble armor, plate legs, bright sword, vampir shield - mam czego szukać na dc? jeśli nie to na czym mogę podexpić ?
|
Cytuj:
Mam już 11 lv i dist 32 może teraz coś konkretnego? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:06. |
|