![]() |
|
Shadow team ownuje - 2 brudne zagłodzone obszczymury w za krótkich gaciach xdddddd
|
Cytuj:
idz moze do tych swoich brów i się nie udzielaj, bo pierdolisz |
|
@ziomster
stul ryja przestałeś grać bo kazdy dowiedział się że botujesz na żółwiach? @ktoś tam dałem loga bo musiałem iść do sklepu jak już wcześniej wam pisałem btw. gdzie byli wali Gm'owie? :D:D:D:D:D:D gz VX @reszta? co? takich przydupasów jak wy się wybija jak zarazę gnoje :D:D |
|
uU Yen ! OO
xD |
Ehh Shadow, ciągle udowadniasz jakim jesteś dzieckiem :) wyjdź i zamknij drzwi...
|
@up
chcesz dostać wpierdol w szkole? o ile to Ty? nie zawsze się mówi rl że się wraca do gry :) :baby: @all teraz shadow po wielomiesięcznych staraniach zajmie się czymś innym co jak pójdzie po myśli zobaczycie w next update :P ( wysłałem projekt własnego questa do C.I.P zainteresowali się tym, ale muszę teraz napisać pierdoły typu gdzie hi -> mission itp. ) a więc do roboty :cup: |
@up
Jesteś za głupi na to _/ Co do Ziomstera to on nie musiall sie ukrywac ze botowal na zolwiach, bo kazdy to wiedzial. Pzdr gnoju. |
szadol ahahahahahahahahahahha
przeciez ty nie potrafisz 1 zdania po angielsku powiedziec :|||| |
szadol do 1 kwietnia jeszcze masa czasu ;)
|
@kubuś ( drath
może i nie umiem ale mam pomoc cya @paciorek sie zobaczy może coś z tego będzie jak narazie 1 misja gotowa prawie jeszcze drobne korekty i wymagania i zaczynamy 2 :P podpowiem że będzie 12 a 13 to finał gdzie radze zabrać DUŻĄ ekipe :cup: |
Shadow Armor(Arm:0,5).
It can only be wielded properly by shadows of level 10 or lower. It weighs 280.00 oz. Masz, zrobilem nagrode z tego twojego questa za ciebie :> Btw. Nie skumales o co mi chodzilo z 1 kwietnia chyba ale ok.. xd |
1 kwietnia prima a prylis xdczy coś takiego
spokojnie nie komentuj dopóki nie zobaczysz :) |
Dialogi? Napiszę za Ciebie.
Helo>Kwest>Yez i dostajesz Shadow Armor o którym mówił Pacioreczek Mam nadzieję że po queście zrobisz "Scener shota" z nagrodą ^^ I taka mała rada, nie polegaj TYLKO na darmowych translatorach :> |
To wy nie wiedzieliscie ze szadoł ma Super Inglisz?
Nie wiedzieliscie ze szadol jest GMem zeby proponowac co ma byc w next upie? :/ |
Cytuj:
|
@tadi
a wiesz że jest taki coś jak propozycje które się wysyła e-mialem do CIP? <3 eh tadi :baby: oo wiem co dam 17:51 Taddii [166]: some1 stole golden legs 17:51 Taddii [166]: from demon 17:51 Taddii [166]: no comment widzisz nawet debile kradną ci loota xD 17:54 Taddii [167]: teraz 3 osoby maja hunta ode mnie i veldera bo jedna z tych 3 osob ukradla g legi jak dhq czyscilem o ja bedziesz hancił ich? 17:54 Taddii [167]: Cuchiflido 17:54 Taddii [167]: Anarkoz 17:54 Taddii [167]: Monsterbezi wielki tadi idzie po was! 17:54 Taddii [167]: jhony already died on frosts 17:54 Taddii [167]: for that words 17:54 Taddii [167]: :D jhony żyje? pls nie hanc go on sie boi xd pozdro & naucz się grać edit: płaczesz o 32 pikselową rzecz xd? |
Shadow jak narazie to tylko ty sie tutaj podniecasz tibią jak dziewięciolatek.
Tak na marginesie, dasz spoila? plz Naprawdę jesteś tak naiwny, żeby wierzyć w to, że oni tego maila albo jakiekolwiek inne czytają? Pewnie też z rana dzwonisz na tvn żeby wygrać 50zl wystarczy przecież zadzwonić i podać dwuliterowe hasło XDDDDDDDDDDDDD |
http://img209.imageshack.us/img209/9...hisnoobas3.png
Shadow, a tu kto płakał i wołał kolege?:< 18:21 Robin Hood of Shaier [85]: byl na ice poi co to? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:42. |
|