![]() |
1726 Rapid W-Hamburg - mecz 1 4,06
1745 FC Brugge-S.Donieck - mecz 1 3,63 Do zapłaty 291,00 Zł EWK 3 859,85 Zł takie sobie dałem na czwartek ;] |
pics or didn't happened. Srsly myslisz ze ktos w to uwierzy? ;
a w miedzyczasie... na kolana biczez! http://images41.fotosik.pl/195/07bc4446a5aad377.jpg |
no risk no fun. hoom gz ; >
|
nawet nie wiesz jak osrany bylem, kiedy w 60' odpalilem flashscore'a i zobaczylem bayern 0-0, a 20 minut pozniej real 2-3 ;P
Najgorsze jest to, ze zmontowalem dzis sobie jeszcze na boczku kupon z kursem 11x, ale za leniwa pizda bylem zeby isc go puscic. I sie okazalo, ze weszlo -.- |
Cytuj:
btw. jutro na Kijów radzę czyściutką jedyneczke postawić ;) @Post na dole taaa ^^ Śmieszny jesteś :D Teraz to sobie też mogłem kartkę wyciągnąć i napisać jakieś cyferki. Idealny dowód, nie mam zamiaru dłużej konwersować. Bez odbioru. |
http://images40.fotosik.pl/195/2500a7fb961dc2cb.jpg
w przeciwienstwie do niektorych, i've got proofs na to co mowie @up takis madry? No to jedziesz, wyciagaj kupon i pisz cyferki. Maja sie pokrywac z DZISIEJSZYMI meczami. Wez sie kurwa nie kompromituj, bo widac ze ewidentnie nie masz bladego pojecia o czym mowisz. |
Ale Real człowiekowi krwi napsuł.... 2:3 do 89 minuty....
|
Kod:
Arsenal - Wigan - 1 - 1.25 Kupon z tak zwanej serii tasiemców, a ja jak widać napaliłem się żeby okroić buków z dużej kasy haha ; D |
Kod:
Pogon - Leczna 1 1.70 oh well, moze niedzielne typy beda lepsze: Kod:
Hiszpania - Serbia (+9.5) 1 1.90 |
Manchester U. no proszee! wygraj to!
62' Manchester U. 2 - 2 Manchester C. |
MU pewnie zremisuje albo wtopi ; < Nie żebym źle życzył. :x
Moje na niedziele. : D Kod:
Everton - Blackburn - 1 - 1.75 |
Cytuj:
Co jutro w Stsach obstawiac? |
Kod:
Hiszpania - Serbia (+9.5) 1 1.90 Na jutro od biedy mozna postawic: Kod:
Slavia Pr. - Ostrava 1 1.60 |
czekam na jutro i stawiam 15 meczy footballu amerykanskiego, miejmy nadzieje ze bedzie tak jak mysle.
|
Kod:
Everton v Blackburn 1 |
Cytuj:
|
No jest, jest, bo mi 5zł na sportingbecie zostało do poobstawiania ;(
|
Dopiero zaczynam zabawe w stsy... może mi ktoś powiedzieć czego te numerki meczów się ciągle zmieniają :D?
aa i na jutro moje typy, proszę o jakieś porady itp. Cytuj:
|
Kod:
Wigan - Chelsea - 2 i jeszcze jednego hardcora mam 9,5 kawałka do wygrania ale nie chce mi się pisać. :D anyłej luk an dis pozyszyns. juve za 2,10 milan za 2,20 newcastle za 2,20 psg za 2,30 bilbao za 2,55 valencie za 2,30 |
Prawdopodobnie Milan ci nie wejdzie.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:33. |