![]() |
Cytuj:
|
Cytuj:
Posłuchaj se ;) a potem przeanalizuj to, co napisałem w podpisie -.-' Dla ciemnych mas- sam refren kórwa ! Cytuj:
Pozdrawiam asslikerów i mame ;* |
Cytuj:
|
Cytuj:
hail jibav _/ |
Cytuj:
wybacz miszczu, ale niepotrzebnie wpierdoliłeś się tam, gdzie nie jesteś potrzebny... ja tylko grzecznie zwróciłem uwagę jibawowi ;) a ty teraz nie wiem co chcesz osiągnąć. Także skończ już tą propagandę ty mało inteligentny pachołku. 1 prośba- zamilcz ;) A w tibie nie gram od 1 stycznia 2007 roku... i miałem wyższy lvl od twojego masta Tokxulo Hail Jibaw _/ |
A ja lubie ciastka! <- Interesujaca wypowiedz swiadczaca o wysokim poziomie inteligencji oraz znaczym poczuciu godnosci.Swiadczy takze o wysokiej odwadze.Typowe dla osoby smialo wypowiadajacej swoje poglady.
|
Cytuj:
Dostaje sie słodycze od zająca (czytaj: rodzicow). @topic Nemtor nab |
gosciu, myslisz ze Toxulo to moj wyjebany char 33 lvl mial i kozak? to jest tydzien roboty wiec wiesz,sory za all ale nie chce mi sie klucic na forum przez te klutnie bysmy mieli 90 strone a jest 107 bodajze ;p
|
Cytuj:
Wiem, ze to Hemp gru, kretynie, chodzilo mi o to, ze "przerobiles" to na jakis beznadziejny podpis, co do ciemnych mas, nie mow do mnie jak do mamy... btw. sssij.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
hail jibaw _/ |
Cytuj:
to jeszcze raz bo odp nie uslyszalem: mozna na tym forum pisac po angielsku bez tlumaczenia na polski? |
Cytuj:
Hail EM |
Cytuj:
|
3 dni świąt i ~25 stron nabili..omg
gz fragów na Nemtorze.. to trzeba Wam przyznać ale i tak neutral jestem @dewyth ssij;>:baby: @bym zapomniał spóźnione życzenia przesyłam wszystkim:) indżoj |
Cytuj:
Hail EM |
skończmy już z tym ssaniem:)
|
Cytuj:
|
SSAJCIE
huhuh, ale urozmaiciłem temat |
A ja bede oryginalny i powiem wam "eSeS I J"
Pozdro. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:33. |