![]() |
dlugo tego trapa szykowaliscie? cf i oven poprostu pobieglo zeby zrobic odwet za joixhee, ale to nie zmienia faktu ze skladam wam gratulacje bo naprawde ladnie ownowaliscie. Bot nie bot wiadomo i tak kazdy go uzywa kiedy chce wiec nie ma sensu o tym pierdolic ;] co do filmu http://tibia.gamigo.de/forum/showthread.php?t=113545
powodzenia w wojnie xD |
Madria - Oct 19 2007, 08:59:06 CEST Killed at Level 115 by Caige
Nie ma jak poranny frag :) |
ad 1) Ej proszę, powiedzcie temu czy tam tej Madria, że jest co¶ takiego jak exiva. No bo praktycznie stali¶my sobie grzecznie a ona do nas tak sama wpadła ;(
ad 2) I teraz już widzę reakcję Boltera: u, o, byli¶my nieprzygotowani, taki nagły atak, wy to umiecie walczyć tylko jak macie przewagę, chodĽcie na następnego opena, uhuhuhu Wiesz co Ci na to powiem? Oven to jest gildia która jest wiecznie nieprzygotowana, a CF zwyczajnie którego¶ dnia nauczy się doceniać wroga. Atak był nagły, bo taki powinien być. Umiemy walczyć nie tylko z przewag±, ale tak jest znacznie sympatyczniej. Następny open? Po co, lepiej was u*******ać jednego po drugim =] Gratulację dla Vitality, Partyzantów i kogo tam jeszcze można spotkać. Oven, powinni¶cie zmienić nazwę na Fridge. Żar się wam wypalił |
LOL bedzie ciekawie:d
|
Cytuj:
Dlaczego Ty zawsze piszesz "MY" skoro Ty tak naprawde nic nie robisz? Dla Twojej wiadomosci pozno sie klade spac, a jak nie mam co robic w domu to zerkam na forum. Rano bylem umowiony to tez zerknolem zobaczyc jak sie podniecacie "ojej jestesmy zajebisci udala nam sie jedna akcja ktora ponad miesiac szykowalismy" |
No, troche przesadziłem z tymi shooterami, ale pisałem to 2 min przed szkoł±. I chodziło mi generalnie o sorców/druidów.
|
Cytuj:
|
Ej, nie Vilum, oni wiedz± lepiej :o
Scroopy, jak nie masz co robić w domu, to polecam przeczytanie jednej fascynuj±cej ksi±żki, nazywa się "słownik ortograficzny" i z pewno¶ci± zaskoczy Cię w niej nie tylko zakończenie... "To też", "zerknolem", dobre sobie. Czy Ty wiesz że to był prawdopodobnie najlepiej wygrany open w historii Titanii? Znaczy wygrany... w Twoim przypadku przegrany ;) A co do akcji, nie było mnie na niej z przyczyn czysto technicznych, i może to dla was lepiej bo by¶cie jeszcze bardziej ojebali ;> |
Cytuj:
|
Cytuj:
Ale openik i tak był piękny. |
Musze się z Tob± niezgodzić Aderku. Co do tego że Oven jest zawsze nie przygotowany się mylisz. Jak mieli¶my wojne z "Prouds" jeden telefon i z 7 osób na tsie robiło się ponad 20. I trudno nazwać wczorajsz± masakre openem, osobi¶cie wole nazwe "Monster trap". Gratuluje zabicia wszystkich osób ale musicie przyznać że troche się bronili¶my. Pozdrawiam :)
|
Hehe No tak 23-4 ? hmm 23/24 - 7
tak pozatym niemam zamiaru sie klucic byliscie na 3 roznychventrach 3 rozne combo boty ia atk na Mustaka tez byl odliczony ushasuahsuahsu pozdro niema co sie klucic Wywiecie swoje my swoje gratulacje i pozdrawiam powiem tyle (1 battle nie czyni wiosny przychodzi czas ze trzeba dostac w dupe :D ) |
Hehe No tak 23-4 ? hmm 23/24 - 7
tak pozatym niemam zamiaru sie klucic byliscie na 3 roznychventrach 3 rozne combo boty ia atk na Mustaka tez byl odliczony ushasuahsuahsu pozdro niema co sie klucic Wywiecie swoje my swoje gratulacje i pozdrawiam powiem tyle (1 battle nie czyni wiosny przychodzi czas ze trzeba dostac w dupe :D ) |
Nono Mustaka tez odliczali :P
Kiko ma racje, nawet najlepszym zdarza sie przegrac :P |
Cytuj:
Bolter czy 23-4 czy do 7 nie ma roznicy, tak i tak dostaliscie niezlego lupnia. @Oven czas poszukac nowego kominiarza bo wam sie komin zatkal xd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
a tak btw Purple Bard -Oct 19 2007, 22:01:55 CEST Killed at Level 81 by Lotos-Master of Unduriel and by Xoo Stanex |
Ale wy sporo gadacie ;p mniej pierdolenia więcej ruch .. mam duży szacunek dla ludzi którzy nie gadaj± tyle, tylko robi± swoje
Może nieodł±czna czę¶ci± wojny jest(wojna psychologiczna) ale niektórzy z was o¶mieszaj± sie swoj± but± i arogancj±. |
Cf to Pa a Oven to ich przydupasy?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:53. |