Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Berylia (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=197)
-   -   Forum starych berylian (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=130113)

saia 29-02-2008 13:30

kauczuk , gdzie zdjecie? (moze mi sie nie wczytalo , ale ja go nie widze o.0)

Etan Marth 29-02-2008 16:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dethmar (Post 1929643)
wezu

dobry battle dzisiaj z ziomkami z rl :D

szkoda ze przegrany =)

Widocznie moi rl sa lepsi od twoich ;D

Do zobaczenia na kolejnej walce

przeciez obie strony nic nie pokazaly ; D

Wezu_aka_Polc 29-02-2008 16:43

.

Sieeeeema co tam slychac ludzie ;D

R3T 29-02-2008 19:50

Zamiast gadac dalibyscie linka do cama

Etan Marth 29-02-2008 21:02

masz, ale nie ma na co patrzec ^^
http://www.***********.com/556652416.html
speedy share

Rev'ico 01-03-2008 02:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etan Marth (Post 1925953)
zadnego konkretnego zdania nie krytykowalem, bynajmniej sobie nie przypominam, wiec tutaj nie wiem za bardzo o co ci chodzi.
Wladzy nie mialem na pewno, nie mam, miec tez nie bede bo juz skonczylem z tibia, tak samo z lvl. Osoba, ktora musi sobie kozaczyc w grze, bo w rl by nie mogl, to moze (nie musi), miec problemy z wlasna osobowoscia. ja zazwyczaj podchodzilem do tej gry na lajcie, jednak czasem musialem sie w*****c przez niektore osoby. pozdro

PS. obecnie mam lvl nie wiele wiekszy niz ty. ZNOWU piszesz o rzeczach o ktorych NIE MASZ zielonego pojecia HEHE.

kodpocztowy 01-03-2008 08:42

Hurra Rev'ico hurra

Etan Marth 01-03-2008 10:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1931527)
PS. obecnie mam lvl nie wiele wiekszy niz ty. ZNOWU piszesz o rzeczach o ktorych NIE MASZ zielonego pojecia HEHE.

nie mam pojecia o tym, ze jestes ciota i musisz sie powyzywac w grze? no a z tym lvl nie wiem za bardzo o co ci chodzi, bo przeciez napisalem, ze masz wyzszy i prawie na pewno takiego miec nie bede >.>

Rev'ico 01-03-2008 18:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etan Marth (Post 1931722)
nie mam pojecia o tym, ze jestes ciota i musisz sie powyzywac w grze? no a z tym lvl nie wiem za bardzo o co ci chodzi, bo przeciez napisalem, ze masz wyzszy i prawie na pewno takiego miec nie bede >.>

powyzywac? O.o! hahaha zalosny jestes , co jescze ciekawego wymyslisz? Moze jeszcze ze zdradzilem POLSKE ? a moze po prostu spojzysz prawdzie w oczy ze PRZEGRALISCIE i teraz robisz wszystko zeby wytlumaczyc sie przed soba i poprawic sobie nastrój ?

PS. wymysl jescze jakies ciekawe bajki ok?

Mat_erialista 01-03-2008 20:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etan Marth (Post 1931722)

Pozwól że wyjaśnię.. Szanowny rev'ico.. jeżeli tak można o nim nadal mówić , sprzedał swoją postać.. bo by go wyjebali z serwera.. lepiej zawsze przecież zarobić parę groszy niż być retired.. No a z tym lvl chodzi o to że jako maniak tibijski szanowny dawny rev'ico zrobił sobie postać i po prostu jeszcze nie wbił większego lvl niż 88...

I niech nikt nie mówi że przegraliśmy.. przegramy jak nas nie będzie.. nadal jesteśmy nadal walczymy i wkrótce zwyciężymy...

Etan Marth 01-03-2008 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1932995)
powyzywac? O.o! hahaha zalosny jestes , co jescze ciekawego wymyslisz? Moze jeszcze ze zdradzilem POLSKE ? a moze po prostu spojzysz prawdzie w oczy ze PRZEGRALISCIE i teraz robisz wszystko zeby wytlumaczyc sie przed soba i poprawic sobie nastrój ?

PS. wymysl jescze jakies ciekawe bajki ok?

pewnie nie domysliles sie, ze mi chodzi o powyżywac, coz, pisze bez polskich znakow. Nigdy nie mowilem ze zdradziles polske, o tym, ze przegralismy mowilem otwarcie troche postow wstecz, a nastroju poprawiac sobie nie musze, bo tibia tak wazna nie jest ;x. a no i czemu ty sie tak podniecasz tym swoim lvl, jak duzo z tego nathocik wbil? nie bede pisal w twoim stylu "RZAL I BUL" bo to zalosne

Rev'ico 02-03-2008 17:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etan Marth (Post 1933582)
pewnie nie domysliles sie, ze mi chodzi o powyżywac, coz, pisze bez polskich znakow. Nigdy nie mowilem ze zdradziles polske, o tym, ze przegralismy mowilem otwarcie troche postow wstecz, a nastroju poprawiac sobie nie musze, bo tibia tak wazna nie jest ;x. a no i czemu ty sie tak podniecasz tym swoim lvl, jak duzo z tego nathocik wbil? nie bede pisal w twoim stylu "RZAL I BUL" bo to zalosne

Nie zrozumiales mojego posta kretynie.
<<<< zobacz tam to zrozumiesz.

Liper 02-03-2008 19:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mat_erialista (Post 1933216)
I niech nikt nie mówi że przegraliśmy.. przegramy jak nas nie będzie.. nadal jesteśmy nadal walczymy i wkrótce zwyciężymy...

I mam nadzieje ze tak będzie.

Etan Marth 02-03-2008 23:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rev'ico (Post 1935147)
Nie zrozumiales mojego posta kretynie.
<<<< zobacz tam to zrozumiesz.

przepraszam panie i wladco, ale od zawsze kiedy pamietam miales rev'ico pod avatarem, pajacu, twoj pierwszy char od 1lvl jeden owner?

Mat_erialista 03-03-2008 00:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etan Marth (Post 1936077)
przepraszam panie i wladco, ale od zawsze kiedy pamietam miales rev'ico pod avatarem, pajacu, twoj pierwszy char od 1lvl jeden owner?

Niee pewnie z bratem :D

whoos 03-03-2008 02:27

rakus i etan jesteście kretynami, mało powiedziane, -skończonymi kretynami, a każdym postem to udowadniacie, jak już pisałem gówno wiecie i w dupie byliście i to wy kozaczycie teraz najwięcej

a co do wygranej,
kh NIE ma
-kasy
-lvli
-pvp
-inteligencji
-umiejętności rozumienia komend na vt w języku angielskim

a to że defiance doszło, wcześniej było 300-100, teraz będzie 900-100 :baby:

Etan Marth 03-03-2008 06:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez whoos (Post 1936238)
rakus i etan jesteście kretynami, mało powiedziane, -skończonymi kretynami, a każdym postem to udowadniacie, jak już pisałem gówno wiecie i w dupie byliście i to wy kozaczycie teraz najwięcej

a co do wygranej,
kh NIE ma
-kasy
-lvli
-pvp
-inteligencji
-umiejętności rozumienia komend na vt w języku angielskim

a to że defiance doszło, wcześniej było 300-100, teraz będzie 900-100 :baby:

zebys wiedzial gdzie jescze oprocz dupy jescze bylem, hoho...
A POZA TYM JESCZE JEST ZETKA NIEEEEEEEE?
Jestem skonczonym kretynem ;< ide sie powiesic, a no i kozacze najbardziej, bo jako jedyny z nielicznymi ludzmi sie odzywam to jasne, ze jestem przekozakiem, prawda jest taka, ze tibia.pl to najwieksze gowno, a jedyne liczace fora to tibia.com i gamigo.de

whoos 03-03-2008 09:56

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Etan Marth (Post 1936257)
zebys wiedzial gdzie jescze oprocz dupy jescze bylem, hoho...
A POZA TYM JESCZE JEST ZETKA NIEEEEEEEE?
Jestem skonczonym kretynem ;< ide sie powiesic, a no i kozacze najbardziej, bo jako jedyny z nielicznymi ludzmi sie odzywam to jasne, ze jestem przekozakiem, prawda jest taka, ze tibia.pl to najwieksze gowno, a jedyne liczace fora to tibia.com i gamigo.de

brawo, inteligentką odpowiedzią tylko potwierdziłeś moje słowa...

koniec off topu, kiedy jakiś openbattle?xd

Rev'ico 03-03-2008 10:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez whoos (Post 1936378)
brawo, inteligentką odpowiedzią tylko potwierdziłeś moje słowa...

koniec off topu, kiedy jakiś openbattle?xd

probowalismy wczoraj , ale nie zrobili pzta ani nie chcieli wyjsc na battleee ;/

saia 03-03-2008 16:05

Etan , tibia.com jest spamowana jak wiekszosc forow wiec tam tez specjalnie nie ma duzo ciekawych tematow(wyjatkiem sa tematy o wojnach xD)
btw. masz racje , mysle ze powinnismy sie powiesic , ale razem (zabawa tylko dla Ciebie?) , co Ty na to?

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48.