![]() |
kauczuk , gdzie zdjecie? (moze mi sie nie wczytalo , ale ja go nie widze o.0)
|
Cytuj:
|
.
Sieeeeema co tam slychac ludzie ;D
|
Zamiast gadac dalibyscie linka do cama
|
|
Cytuj:
|
Hurra Rev'ico hurra
|
Cytuj:
|
Cytuj:
PS. wymysl jescze jakies ciekawe bajki ok? |
Cytuj:
I niech nikt nie mówi że przegraliśmy.. przegramy jak nas nie będzie.. nadal jesteśmy nadal walczymy i wkrótce zwyciężymy... |
Cytuj:
|
Cytuj:
<<<< zobacz tam to zrozumiesz. |
Cytuj:
I mam nadzieje ze tak będzie. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
rakus i etan jesteście kretynami, mało powiedziane, -skończonymi kretynami, a każdym postem to udowadniacie, jak już pisałem gówno wiecie i w dupie byliście i to wy kozaczycie teraz najwięcej
a co do wygranej, kh NIE ma -kasy -lvli -pvp -inteligencji -umiejętności rozumienia komend na vt w języku angielskim a to że defiance doszło, wcześniej było 300-100, teraz będzie 900-100 :baby: |
Cytuj:
A POZA TYM JESCZE JEST ZETKA NIEEEEEEEE? Jestem skonczonym kretynem ;< ide sie powiesic, a no i kozacze najbardziej, bo jako jedyny z nielicznymi ludzmi sie odzywam to jasne, ze jestem przekozakiem, prawda jest taka, ze tibia.pl to najwieksze gowno, a jedyne liczace fora to tibia.com i gamigo.de |
Cytuj:
koniec off topu, kiedy jakiś openbattle?xd |
Cytuj:
|
Etan , tibia.com jest spamowana jak wiekszosc forow wiec tam tez specjalnie nie ma duzo ciekawych tematow(wyjatkiem sa tematy o wojnach xD)
btw. masz racje , mysle ze powinnismy sie powiesic , ale razem (zabawa tylko dla Ciebie?) , co Ty na to? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:48. |