![]() |
Ciekaw jestem jak teraz knighci wykonaja annihilator quest ze slabszym atakiem burstów.Zastanawial sie ktos nad tym ?
|
Cytuj:
Poza tym coś na pewno się wymyśli. |
Cytuj:
Jest jedna delikatna roznica, sork/drut moze siebie przyspieszyc mlvl pijac MF a knight niestety musi siedziec tyle ile musi zeby wbic skilla... Gralem sorkiem i drutem i NIGDY nie mialem many na full, zawsze ja spalalem wiec mlvl lecial w kazdej chwili, no a knight stojac w miescie skilla nie wbije... |
Nie narzekajcie teraz tak sorce i druidzi, bo gdy wy robicie runy to możecie je później sprzedać, a taki paladyn albo knight nie mają żadnego z tego pożytku. No może paladyn robi hmm, ale on musi mieć speary do skilowania.
Ciekawi mnie, czy jeśli mam paladyna z niskim levelem, bo oststnio tylko skiluję to, czy moje hity spadną... Chyba zacznę niedługo tylko expić chociaż chciałem wbić 80 |
A czy uhy będą dawały mniej hp ?? ;(;(;( o nieeee!!!! (joke :p)
A ja sobie tak myśle , ze update pewno i tak będzie w sierpniu bo to sie Cipom opłaca : Jednego pacca kupują na wakacje a drugiego zeby zobaczyc co nowego w update :P |
:p
Dobrze że uhy ,ihy,exurki nie ulegnom zmianie :) bo na 5 mlvl knighta co by uh uleczał ?!
|
Z tego co czytalem to zmieni sie calkowicie system pvp.
Przypuscmy 100 lvl druid bije 60 sorca... i co .... ten 60 (przypuscmy) ma przy sobie bp ston skinow (20*5=100)? czyli zeby zbic takiego sorca bedzie potrzebowal okolo 6 bp sd ^.-? uhm nie no fajnie... Bursty dla sorca i druida w odstawke? Moze teraz sorce i druidzi zaczna chodzic z kamieniami przy sobie zeby zabierac ladunki ze stone skinow? Nie widze tego... a co podbiega do niego 60 palek wladuje w niego 100 boltow i po bp stone skinow... Naprawde nie widze tego a co idzie z tym w parze jestem ciekaw co z tego wyniknie. A co do expienia na wrl... Druid na wrl ma tylko siowac?... tak sobie bil z burstow... czasem explo (na non pvp) Troche brak mi slow:baby: |
No wychodzi na to że drut będzie najgorszy teraz.
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@up
za to twojego wogóle(?)... |
Cytuj:
Facc ma minimum potrzebne do grania. A ten UP jak byś chciał zauważyć likwiduje magie palla/kinia i wprowadza czary zapewne dla pacca. Domyśl się dlaczego... |
Cytuj:
Niby masz racje ale... Dajmy na to że ktoś nowy chce grać w tibie, na początku wszystko wydaje mu się zrąbane i tak Cipsoft traci potencjalnego Klienta... Choć z w sumie masz racje, kto na początku kupi Pacca :/ |
Ta cała balansacja profesji to dobry pomysł, ale zobaczymy jak to się sprawdzi w praniu. Jedno mi się tylko nie podoba..., że pewnie nie będę mógł wziąć podczas przerwy w skileniu w-hammera albo dragon hammera(na oba samodzielnie zarobiłem) w rękę i odprężyć się tłucząc jakieś potworki... Pewnie do 20lvl będę skazany na jakiś szajs i roty :/
11lvl knight.. |
Jedyne co powinnni jeszcze wyrównac to PvP. NIe mam na to pomysłu ale nie jest fair, że 50 sorc nawala mnie biednego 8lvl knighta po wyjściu z rooka bez powodu :/
@DOWN Dlaczego?? Fakt jest trudniej skilować ale znacznie łatwiej jest utrzymac skille . Na światach pvp jeden dead i odrabiaj kilkanaście-kilkadziesiąt godzin straconego skilla. Na non pvp znaczniej mniejsze ryzyko. |
dyst...
No dobra dobra siła uderzeń bedzie bardziej zależała od dysta a wiec Paladynii na światach no-pvp będa jak zwykle do tyłu....
|
Cytuj:
|
x
@2up
Nie widze powodu dla ktorego non pvp ma trudniej skilowac. szybkosc jest taka sama, a na non pvp szansa deda jest mniejsza. @Goldscorpion A czy w realu jest sprawiedliwosc? Jak wg Ciebie mialo by zostac to wyrownane? |
Cytuj:
Dobre :D I niby z czego mam bic tego monka? speare? 3 speare i po monku |
| Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:46. |