![]() |
co¶ ode mnie...
Kotlety Truskawkowe (Julera)
|
;pp
Daje dupy za piataka - Iridia (best)
Tylko do gadania - nie wiem Cycki dody - Iridia char kumpla Miesnie pudziana - Moje dp na zywnosc ;p Zboczony genek - char kumpla Tania *****ka - nie wiem Zul spod sklepu - jak wyzej Roland kupojadca - tez moj :D o.O ale sie rozpisalem ;p __________________ Hail Meiyo Gisei __________________ Hail rookgard __________________ Hail ziomki |
Brudna Pala of Celesta
|
nie pamietam na jakim swiecie:
Raz Dwa Trzy Frytki |
Heh
To było chyba na Arcanii, siedze sobie na Rooku i bije raty x] a tu wyskakuje typ o nicku : "Zwaliłe¶ se dzi¶, prawda" to mnie rozwaliło :)
|
Lol
niektore nicki mnie rozwalaja :D
na harmonii widzialem to: Nizapomniania skarpetka (lol) Stefan Arka gdynia inf Premia (tego nie kumam) Smierdzaca runka Dianka of laska pozdro dla tych panstwa :D |
Jeden koleś z mojego osiedla na Calmerze:
Mietek zbiera kupe psa:p A to mój kolega na Celeście: Jajo mi sie chowa |
A ja takich widziałem:
Ładne mam dzis kalesony Swinskamorda Zamknij Dupe |
Ostatnia blacha makowca
(normalnie gleba) |
Gram teraz na amerykańskim serwie i s± tam same nicki typu "Menello di Srello de Nubbo di Brazyllo". Zdaje się że brazyle maj± u cipów fory (bo imho za taki nick powinien być z miejsca namelock - tibia to w końcu gra fantasy)
|
Nice nick
Fajnym nikiem jest "Troj smakowy trocik lodowy" -selena, albo "Daje dupy za 3 uhy" Duzo jest ludzi co maja rozne odchylenia od rzeczywistosci :] :p
|
No to ja wam coś dam : Koleś miał nick - Mam biegunke podaj papier :baby: (rubera) |
Wyzeracz kiszonych ogorkow
|
Moja postać ma wg niektórych moich kumpli fajny nick, sami oceńcie:cup:
http://i51.photobucket.com/albums/f3.../portrettr.jpg |
Nicki nie pamiętam z jakich światów ale zapodam (na srebrzystej tacy ;) )
-Nick Sam Se wymysl -Umyj Stopy -Pekalus (gościu miał kłopoty na mainie za swój nick :p ) -Qba Palladyn <mój kolega - name locka dostał i nazywa się Quin Loth [jeszcze gorzej xD]> -Tibia [na ots'ie] -Ziom spod monopolowego :) -Ali sobie zwali de'rove |
Głupi nick :)
No więc baaaaaardzo dawno na Isarze widziałam na rooku gościa "Ziutek pogromca prostytutek":D Pewnie go zbanowali :) Fajny nick to jeszcze "Wino tu wino tam" czy jakoś tak (na Isarze)
|
Sperf Idzie kiedy¶ był taki nick ale jak patrzyłem to jurz chyba nie ma tego nicku ;)
|
Ostatnio caly czas spotykam sie z panna o nicku "przyczepa kempingowa" na trimerze :) no i jakis "grzyb bojowy" tez mnie przesladuje
|
Pogromca Dziewic... :baby: (Nova):baby:
|
nie pamiętam na jakich to servach ale :
- Kupa Janusza - Pi..a pana mariana - Zupa ogurkowa -Toksyczna koniczyna -Ponury Rozqrwiacz |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 16:30. |