![]() |
Re
[quote=Ciri the Witcher;1743739]
Cytuj:
Blisko byłeś mistrzu,ale nie aż tak blisko.Char może i mój ale grał nim mój bro z rla.Czasami właziłem dla jaj to tyle. Sigg Każdy wie jaki Cors jest-chyba zbędna jest już rozmowa o nim.Wkońcu to człowiek któy już wszystko wie Cors-kompleksy? Chyba ocipiałeś-albo i nie? Pozdro guys Adam |
No panowie, wkrótce święta może czas zakończyć wojnę i podpisać rozejm? Śnieg już pada, spadnie temperatura i można poszaleć ;D Jak kto woli, na sankach/łyżwach/nartach/rowerze, zostawcie to ścierwo zwane Tibią i wyjdźcie za firewalla zobaczyć jaki ten świat piękny ; ]
|
Cytuj:
Co do rozejmu, nie byłbym taki pewnien ... |
U kogo śnieg, u tego śnieg... -.- W ZG śniegu nie ma tak jak żadnych większych akcji na Azurze. ;p
|
Jak spadnie śnieg, to zapraszam chętnych z Opola na wycieczkę rowerową ; D
Teraz chlapa, więc nawet nie ma co ;( |
Cytuj:
"naszła mnie taka dygresja" ze powinienes sie pojawic na msn :P zwlaszcza jesli bedziesz wpadac na swieta do Polski :) bedziemy jakies spotkanko (raczej nie zlot) kminić albo przed świetami albo w czasie miedzy św a sylwkiem - jeśli bedziesz w kraju to koniecznie musisz "maczać w nim palce" B) pozdro głąbie :evul: @Franco - taka jest Magdy teoria - a ze duzo ostatnio z studentami psychologi przebywa to jej wierze :P |
Cytuj:
Yours Waszka |
Cytuj:
|
Wacha był na 1-2 akcjach ? Raczysz sobie żartować ? Nie raz było tak, że albo on po mnie dzwonił na akcję albo ja po niego, więc jeżeli nie znasz faktów zamilcz, bo brał udział w większej ilości akcji niż Ty masz IQ.
Pozdrawiam ... |
ciri to taki nowy grebol maciek ;)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Pozdrawiam ... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Lyoth
To najwiekszy lizodup w Wanted ! _/ :* @Yavi A ty mi przypominasz Corsa ;p Zawsze wiesz wszystko "najlepiej"? WTF ?A tak naprawde gowno wiesz ;) Ale kupa z tym :p Zycie na studiach rozkwitaaaa :0 _/ Studenci _/ PWR :) @War Wykurzyc all szweduchow z serva ;) to banda noobow;p @Sigu Noobku wylas z tych zolwi ;p Bo Cie dojade tam hahaahahah |
eloelo Azura ;D
Grebol gra na Neranie ;O widzialem jego post w jakims temacie :) |
|
@Kiks
Polacy wukurzyli SWE z serwera - i to bynajmniej rownie duza zasluga polakow po stronie Wanted jak i Puni nie wiem czy zauwazyliscie prawidlowosc: ze Puni odnosilo zwyciestwa do momentu kiedy sie DoF i Numenor nie przylaczyli? po dolaczeniu ich do wojny - teorytycznie 2 razy wiecej osob, teorytycznie 3 razy wiekszy power bo duzo sorcow weszlo, teorytycznie... a jednak :D:D - a jednak od 1 dnia dolaczenia co bitwa to all sie sypie :P:P i bynajmniej nie mam na mysli kwesti szpiegowania Z pozdrowniami dla pewnych 2 panow ktorzy od swojego dolaczenia do wojny zasiali ferment i śrubka po śrubce rozebrali dobrze prosperujaca machine wojenna jaka bylo Punishers :D -- obecnie wanted ma lekko spokoj - to co sie dzieje inside LA to jest po prostu zal, litosc i trowaga :D |
Miter furax
Nov 15 2007, 22:16:12 CET Killed at Level 78 by Marjola tuz po nieduanym masslogu na mnie, stal se kolo npca na okolnir, wybieglismy i padl <3 |
@Cors
Moze i cos w tym jest, ale w wiekszosci to nasza zasluga. Duzo trenowalismy na otsach po pierwszej porazce na OB i jak widac efekty sa. Na pewno to nie jest ideal bo na wielu akcjach jest mnsotwo bledow, tak jak na ostatniej bitwie na Oil Tomb ;p Z naszej strony wspanialy rush, no coz ale pozniej bylo wiele bledow ;) ( czego ja byla ofiara :( :( ) No ale coz " Lets dance" ;) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:38. |