Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Hyde Park (Furora) <- regulamin w temacie zaostrzony (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=144019)

Andarist 20-10-2007 21:15

@Do Wszystkich
Prosze o zameiszczenie gdzies jak najwiekszej ilosci screenow i filmikow .rec (linki do youtube tez moga byc) przedstawiajacych historie/zycie Furory w necie i podanei mi namiarow w tym temacie/temacie o Historii Furory badz na PW. Takze dla chetnych mam zadanie ;] spiszcie co mozecie o Furorze, wojnach itp.

Cel?
Zamierzam stworzyc w miare kompletna i obiektywna historie tego serva i oczywiscie zamiescic ja na stronie, nad ktora teraz zamierzam wreszcie zaczac pracowac. Jak uda sie to zrobic z Furora to postaram sie rozwinac projekt nad inne servy.

@Proszewas
czytanie ze zrozumieniem... :> napisalem trzecie LO w Polsce, nie w Gdyni, poza tym Lokalizacja wskazuje na to, ze jestem z Wrocławia ;]

DuRi_Zmc 20-10-2007 21:16

ciekawe co zrobi petro z pieniędzmi za taifuna B)

Fallathanu 20-10-2007 21:16

Fallathanu hacked, radujcie sie dzieci =D

Proszewas 20-10-2007 21:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Andarist (Post 1704345)

@Proszewas
czytanie ze zrozumieniem... :> napisalem trzecie LO w Polsce, nie w Gdyni, poza tym Lokalizacja wskazuje na to, ze jestem z Wrocławia ;]

wiem wiem tylko o co innego tu chodziło ; pp

Reloop 20-10-2007 21:21

Golfik 3 ;]

Glaca 20-10-2007 21:23

@Barles
Nie wnikam, sam zobaczysz ;)

Niby o kim jeszcze zapomnialem w tym opisie?

Your,
Zwidek.

sallceson 20-10-2007 21:31

Glaca aka Zwidek... biorąc pod uwagę ilość podszywaczy graczy na tym forum proszę o dowód tego że Glaca = Zwidek w postaci choćby krótkiego commenta choćby przez godzinę ;]

mam wrażenie że jesteś jakims fanem Vision który chce polepszyć im reputację, bo to jest aż zbyt kulturalne (patrzcie do czego doprowadza czytanie 'furora hyde parku' :D) jak na ten temat
co ofc nie oznacza że jest źle, bo jest o wiele lepiej :D

a jeśli jesteś Zwidkiem, to pytanie, czemu założyłeś konto* wczoraj i nagle zacząłeś aktywnie pisać? akurat kiedy zaczyna się nowa wojna
* - ofc 2 konto bo nie wierze zeby zwidek nie miał wcześniej tu konta ;d

a poza tym, DuskInshess do boju !!

Glaca 20-10-2007 21:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1704394)
Glaca aka Zwidek... biorąc pod uwagę ilość podszywaczy graczy na tym forum proszę o dowód tego że Glaca = Zwidek w postaci choćby krótkiego commenta choćby przez godzinę ;]

mam wrażenie że jesteś jakims fanem Vision który chce polepszyć im reputację, bo to jest aż zbyt kulturalne (patrzcie do czego doprowadza czytanie 'furora hyde parku' :D) jak na ten temat
co ofc nie oznacza że jest źle, bo jest o wiele lepiej :D

a jeśli jesteś Zwidkiem, to pytanie, czemu założyłeś konto* wczoraj i nagle zacząłeś aktywnie pisać? akurat kiedy zaczyna się nowa wojna
* - ofc 2 konto bo nie wierze zeby zwidek nie miał wcześniej tu konta ;d

a poza tym, DuskInshess do boju !!

Miałem tutaj kiedyś konto, ale dostałem bana czy cos takiego tutaj. Nie wnikam chyba nie bylem kulturalny. A zaczalem pisac od dzisiaj poniewaz przeczytalem to co skopiowal Pizaro z tibi ;-). A ludzie z gdanska nie sa tacy zli :-).

Your,
Zwidek.

Eldruinek 20-10-2007 21:35

Zwidek wiesz co? tak szczerze to Ty wniosłeś na to forum porządek:) Szacunek Ci za to bo tutaj co drugi post to były wyzwiska, a jak zacząłeś Ty pisać to sie nie wyzywają już :p

Z tego co piszesz to spoko ziomek z Ciebie: :) Wątpie żebyś kłamał bo od dłuższego czasu nie expisz, więc nie masz czasu i piszesz, że na siłke chodzisz. (ile na klate brałeś jak zaczynałeś, a ile bierzesz teraz?)

Pisałeś wcześniej, że niektórzy myślą, że jak masz 175lvl i jesteś nieuk... ja tak myślałem :P ale zmieniam zdanie B)

Odpisz na moje pytanie. Pozdro -.-

Glaca 20-10-2007 21:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldruinek (Post 1704406)
Zwidek wiesz co? tak szczerze to Ty wniosłeś na to forum porządek:) Szacunek Ci za to bo tutaj co drugi post to były wyzwiska, a jak zacząłeś Ty pisać to sie nie wyzywają już :p

Z tego co piszesz to spoko ziomek z Ciebie: :) Wątpie żebyś kłamał bo od dłuższego czasu nie expisz, więc nie masz czasu i piszesz, że na siłke chodzisz. (ile na klate brałeś jak zaczynałeś, a ile bierzesz teraz?)

Pisałeś wcześniej, że niektórzy myślą, że jak masz 175lvl i jesteś nieuk... ja tak myślałem :P ale zmieniam zdanie B)

Odpisz na moje pytanie. Pozdro -.-

No 4 miechy temu nie moglem podniesc 60 kg;p A jak mierzylem jakis czas temu to wycisnelem 80. Teraz zmierze za miesiac ;).

Your,
Zwidson.

sallceson 20-10-2007 21:39

fajnie, ale sprytnie ominąłeś moja 1 prośbę ;d
to ci zajmie 3 minuty ;d

co do wpływu na forum.. widże żę Glaca ma dokłądnie odwrotny jak Te-besqe (czy jakos tak :D) czyli jak wchodzi Qel to rozróba, wchodzi Zwidek - kultura :D

Glaca 20-10-2007 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez sallceson (Post 1704417)
fajnie, ale sprytnie ominąłeś moja 1 prośbę ;d
to ci zajmie 3 minuty ;d

co do wpływu na forum.. widże żę Glaca ma dokłądnie odwrotny jak Te-besqe (czy jakos tak :D) czyli jak wchodzi Qel to rozróba, wchodzi Zwidek - kultura :D

No postaram sie zachowac kulture na forum :P.

Your,
Zwidson.

Eldruinek 20-10-2007 21:44

Tak myślałem... Zwidu masz NAPEWNO taką budowe jak ja :) tylko ja nie ćwicze ale jak sprawdzałem to ponad 60 na klate wycisne... a teraz zamierzam jeszcze na siłke iśc B) (wzrost 179, waga 65 :>)

Wigget 20-10-2007 21:51

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldruinek (Post 1704430)
Tak myślałem... Zwidu masz NAPEWNO taką budowe jak ja :) tylko ja nie ćwicze ale jak sprawdzałem to ponad 60 na klate wycisne... a teraz zamierzam jeszcze na siłke iśc B) (wzrost 179, waga 65 :>)

co to ma do tego tematu

ahhhh wchodzicie ladnie w dupe co poniektorzy

sallceson 20-10-2007 21:57

@up
no ja sie zaklinowałem i wyjść nei moge

@Glaca
czytaj ze zrozumieniem, która to była 1 prośba ;]

QuanChi 20-10-2007 21:58

Glaca i inni "siłowniowi" napinacze - wejdzicie sobie na forum www.kfd.pl i tam pogadajcie ile komu w łapie przyszło. Bo to trochę żałosne jest, jak będziecie wyciskać po 140+ to możecie się wtedy pochwalić. : )

Diablord 20-10-2007 21:58

Glaca udowodnij nam, czyli urzytkownikom tego forum, że jesteś Zwidkiem... Wystarczy, że np wkleisz w comment Zwidka "to ja Glaca" etc...

Eldruinek 20-10-2007 21:58

@Wigget

Pisze to co myśle i nie zamierzam nikomu sie podlizywać.....

Tu jest jakis temat, bo z tego co widziałem to tu pisali juz o wszystkim chyba, więc nie pisz "co to ma do tematu"

Pozdro.

Eldruinek 20-10-2007 22:11

@QuanChi

Człowieku wydaje mi sie, że nie miałeś nigdy styczności z kulturystką.... Według Ciebie na siłownie przychodzą odrazu wszyscy napakowani, że sie w koszulki nie mieszczą....

Jak nie wiesz to w każdej dziedzinie sportu i nie tylko w sporcie trzeba zacząć żeby osiągnąć sukces, więc daruj sobie takie komentarze "siłowniowi"

Myślisz że jak ktoś wyciska tylko 60 to jest cienias? To sie mylisz bo w 3 miechy może przy codziennym treningu dociągnąć do 100....

Pozdro.

ps. nie pisz więcej głupot bo na temat kulturystyki napewno wiem więcej od Ciebie :>

Pozdro.

Wigget 20-10-2007 22:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Eldruinek (Post 1704503)
@QuanChi

Człowieku wydaje mi sie, że nie miałeś nigdy styczności z kulturystką.... Według Ciebie na siłownie przychodzą odrazu wszyscy napakowani, że sie w koszulki nie mieszczą....

Jak nie wiesz to w każdej dziedzinie sportu i nie tylko w sporcie trzeba zacząć żeby osiągnąć sukces, więc daruj sobie takie komentarze "siłowniowi"

Myślisz że jak ktoś wyciska tylko 60 to jest cienias? To sie mylisz bo w 3 miechy może przy codziennym treningu dociągnąć do 100....

Pozdro.

ps. nie pisz więcej głupot bo na temat kulturystyki napewno wiem więcej od Ciebie :>

Pozdro.

Nie pisz ciągle Pozdro. bo wioske robisz to pierwsza sprawa,
a druga to skoncz pierdolic o niczym, jak masz juz pisac chłopcze to na temat

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:47.