![]() |
Fajnie, że Evil powiększyłeś obrazek. Nie podobają mi się te 2 pierwsze, bo są masakrycznie niewidoczne i rozmazane.
Btw, kiedy poradnik jak zrobić mebelki w pajncie :< |
Cytuj:
Punkt 3(ostatnia kropka) Cytuj:
|
Tu się akurat zgodzę z Paczem, że nie chodzi o żaden regulamin, a zasady moralne (o ile ten dział takowe zna, w co momentami wątpie). ;)
Ale co do outów, to całkiem ładne. |
http://img194.imageshack.us/img194/7127/pic1gtu.png
Taki mały image zrobiony chwile temu przeze mnie... |
Jak już się macie sapać to nic nie mówie
Ale chciałem się z wami pobawić ,ale ty pacz jesteś przewrażliwiony specjalnie zrobiłem podobne włosy.Robiłem je z głowy citizena a nie kopiuj wklej http://img19.imageshack.us/img19/7305/10514788.png |
@Arashel
Rozmumiem że ty sobie będziesz zamieszczać jakieś pojedyncze obrazki i zapowiedzi, a my mamy sobie z tego ułożyć fejka? fajnie... |
@Aragami
Widzisz, tak sie sklada ze jestes nie obliczalny. Malo to razy splagiatowales moj, Speeda czy Kopera outfit? Teraz po prostu nikt ci nie ufa i sam do siebie mozesz miec o to pretensje. Tak czy siak, nie mowcie mi ze te wlosy nie sa wogole podobne. Zywcem wziete z mojego outfitu, nawet jak robiles to piksel po pikselu w paincie... |
Cytuj:
@Arashel: Fajne... @Evil_Aragami: Cytuj:
I tak się głupio zachowałeś. * - częściowo ironia. |
Chciałbym zauważyć, że włosy Aragamiego mają inne ułożenie niż Pacz_knighta. Nie sądzę, aby były splagiatowane. Kiedy dwie osoby o zblizonych umiejętnościach robią out tej samej postaci, ciężko uniknąć dużego podobieństwa.
|
Ale ja chce udawać arashela (który udawał Aizena) Za dużo bleacha :D
@pacz No są podobne w *h*j :DDDDDDD Tzn no mało |
Cytuj:
Mój błąd, mogłem się bardziej zastanowić zanim to napisałem. |
Ice arrow!
http://img32.imageshack.us/img32/903...mistpower1.png @down Nie za bardzo rozumiem co ty tam belkoczesz... Rly. o.O |
out pro (dla obeznanych print screen oczywiście (oczywiście jeżeli pomyślałeś ,że to prawda jestes botem)) Efekt mi się podoba ale nie aż tak latny
|
Troszkę za ciemny "drzewiec" strzały, a rozmaz włóczni powinien być chyba skierowany w drugą stronę, bo nie wiem dokładnie jak on machnął. -> (wtedy jest źle) czy <- (wtedy dobrze, ale wygląda to głupio na obrazku).
@Aragami Ja też jakoś nie zrozumiałem twojego postu, ale pisze się " łaDny" |
Evil digimorfuje w trolla??
Ta strzała w ręce jest za długa. Jeżeli w Naruto (nie wiem czy to z tego, czy nie, bo nie oglądam), czy w innym animcu tak jest, to przepraszam za czepianie się o tą strzałę. |
Pacz co to za drzewa?
|
Mi się te drzewka bardzo podobają ;]
bardzo ładny też out. ;] |
Pierwsze użycie grafiki z nowego update. Ogółem, całkiem ładnie.
|
@Shivek
Zadna postac z Narutarda, ani innego anime. Postac wykreowana wprost z mojej wyobrazni. ;) Ta co trzyma w dloni to nie strzala, a wlocznia ktora walczy w zwarciu. ;p @topic Dla ciekawych, te drzewa wyciolem z najnowszego teastera, ktory znajduje sie w newsach... |
Przypomnijcie jeszcze raz jak ta Komputerowa czcionka się nazywała xd
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 12:52. |