![]() |
Co do tego, że wri będzie miało kasę na wojnę to się zgodzę Toral.
150lv + maja tego bardzo dużo. A jak nie to od Arioca wezmą, obczajcie jego domek. humm @Lares ale jesli odpisujesz po kazdej odpowiedzi, to z 5 min robi sie 50, 500 i tak dalej. |
@Toral
1.A jak wy pingowaliscie Elaro?? Krytykujesz błędy innych a sam popełniasz te same. 2.Jak wri ma nieograniczoną liczbę kasy to czego wam nie kupi pacców? Ale co mi tam błaznujcie dalej. _____ Marian zbierz ekipę i jedziemy w wakacje do Gdyni nocleg gwarantowany ;] http://img364.imageshack.us/my.php?i...sc05737fv2.jpg |
Cytuj:
zaznaczylem przy mojej wypowiedzi dlaczego tam to wypominam. ad2 hahhaah joke? po 1 oni maja inny przelicznik niz my, pozatym nie maja podstaw do tego aby nam mieli cos takiego fundowac, a no i ja bym od nich pacca nie akceptowal bo po chuj mi od nich jakis marny pacc. (rzeczy nierealne) po 2 przeczytaj i przeanalizuj sobie to jeszcze raz. |
Podpisz moze zdjecie kto jest kto? ;>
Co do online na forum ciaglym, znaczy to jedynie tyle ze jest wlaczony firefox = wlaczony komp caly czas, nic wiecej. |
lag lag lag lag lag
|
yea, eneris, teraz podpisiki.
enerisku ja tez chyba na wakacje do gdyni z morisami i avnarami ;d |
Cytuj:
|
Cytuj:
ahahahahaha |
@Elyris
give your 'fat photo'. |
chyba lepiej byc grubym niz wychudzonym przez tibie ? haha
teraz wri wie z kim walczy, z zakompleksionymi malymi dziecmi pozdro |
ja pierdolę, jakim ty jesteś kiepem.
nie widzę tam nikogo poniżej 18 lat. żal mi cie stary, współczuję twojej mamusi. nie myślalem, ze kiedys spotkam większego debila, niż.. ah, niewazne. |
no ja raczej widze.... ELARO?!?!?!!?
zeby te zdjecia jeszcze byly podpisane to bym powiedzial kto jeszcze ;p |
haha ervinius widze ze jestes jeszcze na etapie wlazenia w dupsko, ale mniejsza z tym
nie wiedzialem ze 18 latki sa mniejsi niz gimnazjalisci lol normalnie wyglada moze tylko ten po lewej reszta to: jak to ty nazwales "kiepy" |
@high
ja juz nawet nie czytam co piszesz. |
@high
Dokladnie :D |
@Toral
Nie jestem fanem, ale nie mówię, że jestem ich wrogiem :> @Hight Od dziś jestem za testem na IQ przed każdym logowaniem. Jeśli chcesz się wypowiadać to rób to z sensem. To takie <<< na focie to chyba firkoszczak. Mój kumpel ma 19 lat i 172cm, ja ledwo skończyłem 16 a mam 193cm. Wzrost o niczym nie świadczy. |
@up
dryblas a ja mam 20 lat i 172 cm |
Cytuj:
|
Ale każdy siejnik się rodzi mając 2 metry wzrostu i 50cm w bicepsie to dla nich każdy jest małolatem a na dodatek każdy ma real life i jest ideałem piękności i inteligencji.
@Podpiski Na photobukecie mam więcej fotek i wszytki są podpisane. @edit Z wyjątkiem Elara, Kuunegundy i jednego typa która nie gra na elysii wszyscy mają 18 lat albo w tym roku będą mieli. :] |
byłem zobaczyłem i musze stwierdzić że ładne dziewczyny wam towarzyszyły :)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:54. |