![]() |
Cytuj:
OWN3D~ WYBACZYSZ MI? :D:D:D:D:D |
Hard nie tłumacz sie ze nie bedzie walczyc w 18 czy w 30 wczoraj scykalisice i tyle i uważącie nie za "PRO" graczy.WES WKONCU ZAMKNIJ TE SWOJ ZAPCHLONY DZIUB.
|
Cytuj:
Asslicking? Wróg mojego wroga jest moim przyjacielem ^^ Co do wojny to my prawie zawsze jesteśmy gotowi w godzinach 17-24, a Was jakoś niestety nie widze :( |
Cytuj:
|
Czternasty. Skończ już z tymi postami, które nic nie wnoszą do tematu..
|
Cytuj:
|
Dziewczyny nie drapcie sie juz ...
|
Cytuj:
http://miasta.gazeta.pl/bydgoszcz/1,35608,4889877.html @down A z tym to chłopie nie do mnie bo ja nie z Częstochowy ;s |
Chill Out......
Ładna dziś pogoda , nieprawdasz ?? |
Cytuj:
Ale nie łam się, znajdziesz swojego 'kolegę' ;) |
Haha, pozdro dla pana up. ;)
|
@ up
I na ch*j sie pucujesz? |
czuje sie pojechany :/
@Hard a ta dupa twoja troche przypałowa jest, ale jak na Ciebie to w sam raz :) @Delarev wszyscy wiemy że chcesz być fajny :/ @Slovik A co Ty tutaj robisz lechisto ? ELO NAPINKA MUSI BYĆ_/ |
Cytuj:
@Nieznajomy 1. Wykaz chociaż odrobinę szacunku. 2. Nigdy jej nie widziales więc się nie wypowiadaj. 3. A co tam u Twoich kolegów? |
O jaka dupe chodzi? Pokazcie no fote :)
|
@Kafar
Jak lubie to sie pucuje, a szkoda ze tylko ta Twoja "gildia" tak odbiera a nikt inny. ;) @Aphydioon A Ty nie jestes i jest gorzej bo sie nawet sam siebie wstydzisz. W sumie nie dziwie sie ze piszesz anonimowo. Taki przypalowy nick pewnie masz ze polowa calego forum by sie zleciala zeby sie posmiac. ;D Szkoda ze nie wypada mi powiedziec o Was paru slow prawdy...niestety grzecznie sie nie da. :) |
Inni tez tak odbieraja mozesz byc tego pewien ;)
btw. http://pl.youtube.com/watch?v=eAODh3...eature=related Zazwyczaj mnie takie filmiki nie smiesza ale ten rozjebl mi watrobe XDDDdddddddddddddddddd |
Kafar, powiedz mi kto, no chyba ze Wasi @sslickerzy. ;)
btw. Filmik fajny ale nie wiem czemu Ty mi tego kola przypominasz. XD |
Cytuj:
Co do movie. Tam jest trzech typow ,a wiec nie iwem ktorego miales na mysli. Ty przypominasz mi tego ostaniego. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:00. |