![]() |
no ja moim drutem na 14 lvl i 14 mlvl zabiłem vampira z Fire Fieldów XD na asterze a loot :
skull o.O |
ja to sie przy Was chowam :) na 16 lvl knight skille 46/45 zabilem mino guarda z 3 ihami a na 22lvl z jednym uhem :D malo mam czasu zeby grac z tad u mnie tak cieniutko :(
|
ja zabilem na 12 lvl bersekera z uhami :> ale ciezko bylo
|
ja zabiłem na 15lvl druidem ds-a ( co prawda z niewidk±, ale to zawsze ds)
a na 13 lvl druidem zabijałem już zerki tylko z 1 uhem |
Cytuj:
|
Najlepszego potwora jakiego zabiłem - Demon skeleton i Fire Devil
Obydwóch gdy miałem: 15 Level 29 Magic Level (Uzylem pare HMMow) Profesja: sorcerer :) ________________________________ Jak zrobić obrazek obok posta pod imieniem? |
Demon Skeleton miałem wtedy 23lvl skille: 62/62 :cup: knight
|
Dragon solo na 20 lvl. 10 UH(dużo ;/), 0 inych runek. Skille 59/59. Z axe ringiem i Dragon Lance przywaliłem mu za 141 :D. Mam filmik jako dowód ale nie chce mi sie go pokazywać :P. Może innym razem.
|
JA raz zalogowałem się NA cycach niedaleko thais z 2-ma mino giardami na głowie, do tego blokowały mi ucieczkę 2 minosy wzykłe. Tylko dobrzy ekwipunek utrzymał mnie przyzyciu, ale mogę powiedzieć spokojnie. Zsolowałem 2 mino guardy :)
A mój najlepszy potworek to Demon Skeleton, był zlurowany na Fibuli |
ja pokonałem Draga na 15 lvl z boltuw skili niepamietam ale potem sie zdenerwowałem i zbiłem pala mojego do 15 lvl znowu :P
|
Ja swym druidem 8 lvl nawalam cyce i mino guardy.
A raz na solo 3 cyce 2 mino guardy 1 2 mino archery musialem kilka IHuw tylko rzucic, a walilem z hmm. |
Ja pokonalem slima jak mialem 13 lvl B)
(plz nie ¶miejcie sie :D ) Imie:Dziabag Eliminator Profesja:Druid:mag: Serwer:Celesta Skille:18/21 :cup: Lvl:15 Bez Komentarzy |
Hmm, ja solo zabiłem GS'a na pochu z pomoco parcelów na TEMPLE ale mialem 20 level wiec to niezly wyczyn :D :cup:
|
ja cycka ubiłem na 8 lvlku hmm'ami :D
|
14 sorc-Drag Sd Style latalem na utamo vicie i z sd przy eq blue robe,p-legs i w-helmet.c-shield,fs i niezeszedl mi jeden uha le 13 sd i 8 manafluid;P
|
mój best solo DS'ik :D
team GS'ik :] |
Banshee^^
___________ 46 Elder Druid Lord Niusia Server:Nova Magic Level:65 |
Dragon Lord , Giant spider , nekro , vampire , dragon i wiele innych :D hihihi :P
|
.
lvl : 124
voc : paladyn skills : 69/10 mlvl : 0 EQ : leather set , brass helmet, kusza, strzały, sandals, wolf tooth chain. Best solo: Rabbit Best Team : Pig |
knightem na 15 lev skille ponizej 45 Sworda + Ss Wiedżme.
U***alem draga na 21 lev skille 61 + Fs poszło około 20 uh potem knightem blokowalme 5 GS na 35 levelu.(BLOKOWALEM) Palkiem hmm.....Dragi na 17 levelu. 4 dragi na 25 lev+bloker DL na 26 + bloker Poza tym Gs'y VAmpy itp. Dzi¶mi DSm WYpadł ;d |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:58. |