Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Broń i przedmioty (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=15)
-   -   Co najcenniejszego wypadlo wam podczas śmierci (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=3299)

Karino Han 06-10-2005 13:36

Mi wypadało dużo rzeczy, najczęsciej uhy, hmm i kasa (raz mi wypadło 7k na niskim lvl),ale najważniejsza strata to knight amor i plate legs na gsie w ghostlandzie, do którego się przytoczyłam przez przypadek :P no i jeszcze 2x strata fsa :P

Demon_2210 08-10-2005 16:54

Mi royal helmet bo mnie typek ubił i mam 44 level ;( ale potem go znalazłem i odzyskałem :) bo dednoł :D

Kościorwij 08-10-2005 19:28

moją największą stratą był fs na dość niskim lvl [ nie większy niż 20] , potem musiałem się nieźle natrudzić aby go odrobić
najgorsze w tym było to że zawalił mi go mój "kolega" gdy dedłem na ds'ie ;/

Smutny Misiaq 08-10-2005 21:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Entar Srebrna Tarcza
Ja jeszcze nigdy nie zginalem wiec nie moge odpowiedziec na to pytanie :)
Ale rozpaczalbym gdyby wybadl mi moj scale arm albo longsword lub dark helmet lub brass legs
Po prosty lubie swoje rzeczy

heheheh Zawsze msui być ten "PIERWSZY RAZ" ;) Mnie wypadł 2 razy bp z uha,i i jak wylazilem na mainia zabil mnei mino mielm 800gp... Dla mnei to duzo :] Moj rekord w lvlu to 13 ;D pzdr

Angel of darkness 08-10-2005 22:01

buuuuuuuuuuuuu

mi jakies koloesie weszli na konto i wszystko zabrali w tym:
plate armor ;(
plate legsy ;(
dragon hammer ;(
zwykle buty
dark helmet
dwarven shield
serpent sword
longsword :]
4bronze amulety
2 silver amulety
7k
25uh's
45hmm's
18sd's
i takie tam śmiecie
z hak'owali mnie X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( X( ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;(

Kyron Salen 09-10-2005 09:53

Ja stracilem:
- raz na Dragon Lord huncie bohy...
- i raz mnie 97 lvl pk dopadł...golden armor...myslalem ze sie powiesze :/

Mati Stef 10-10-2005 14:02

Mi wypadł p-armor (wiem że to nie duża strata) ale dla mnie wtedy to było dużo. B)

lukikolczan 05-11-2005 09:38

jestem knajtem, szedl do mnie DS , tibia stanela , po dwoch minutach udalo sie odpalic spadl mi: Dragon Scail Mail ;( ,Dragon lance , bp uhow, t ring , 3k,2 axe ring fajne loty na sell.Wyc sie chce ;( . no ;( nie?

Szymon Knight 05-11-2005 14:14

Mi wypadl tylko medusa shield (nie mowie o reszcie bo to tylko jakies platy i 700gp na rooku buaahahaha). A ten DSM... ja pie***le jak by mi taki armorek wypadl to bym miasto C4 wysadzil chyba...

Ricky 05-11-2005 14:57

Fire axe ,bp uh,noble armor...

podczas treningu na rotach ogladalem stronke(tibia.pl oczywiscie ) gdy wrocilem bylem jush martwy... Od tego czasu jush nie gram w tibie =(

New Server plx

Grzehoo 05-11-2005 17:05

Miałem kiedyś postać (Weird Pain), którą niestety hacknęli. Ubiłem jakąś gościarke na 6 lvlu, potem ktoś mnie zabił i straciłem spike sworda (lol) ;)

Alid 05-11-2005 19:27

heh ja raz w miescie bilem sie z kumplem na party z lmm :p potem byl missclick na a dalej mozna sie domyslic wypadly mi: k armor, p legi i t shield ;(

Mizol 05-11-2005 19:34

Zalamka;/;/

Mi przy smierci wypadlo raz : ;( ;( ;( ;(
noble armor
plate legs
scarf
bp of hmm i uh
2,5k
soldier helmet
bronze i silver amulety
2 dvarven i sword ringi

Po tym czasie przestalem grac w tibie na miesiac X( X(

Elite Mati 05-11-2005 19:47

hehehe jak pamietam jak 1 raz kupilem fire sowrda i plate armor to poszedlem se nowe eq przetestowac mialem wtedy przy sobie bag ihuw idac expic spotkalem pk byl to 14 druid ja bylem 16 knightem to se mysle pokonam go bez problemu z fire swordem B) ale mylilem sie nie stety on mnie zabil stracilem wtedy f sworda i p arm to bylo ze 2 lata temu byslalem ze sie wtedy zaj... a ostatnio stracilem chyba tylko p legi bo mam pala na 53 lvl i chodze z p setem :cup:

K.Banan 06-11-2005 07:47

;(

nieprzeypominajcie mi - tydzień temu kupiłem 20bp z hmm w Ab'Dendriel a mieszkam w Carlin więc dałem 5bp do depo w Ab'Dendriel bo więcej uniesc niemogłem i szłem z tymi plecakami i jakiegos kola spotkałem on powiedział: hi ja :hi i 3 ataki i 1 studed deat wystarczył = padłem odebrało mi tylko plecak w którym było 5 bp of hmm ;( ale nic poza tym :)

sek300i 06-11-2005 09:13

X( mnie dopadl jakis pk i wypadly mi knight legsy! Tak to przewaznie tracilem jakis plecak albo takie tam gowna

Bakteriusss 07-11-2005 10:28

ja pier****

Mi jak zginelem po dezercie(mialem 10K)i muj najlepszy frend X( mnie zaje**l wypadl mi bp z okolo 1K magic light wand protection amulet

P.S. 10 K nie wypadlo bo w mijscu na strzaly mialem :cup:

Anatol 07-11-2005 11:17

Huntowany...

Bohy, cruzader helmet, k legs i dużo UH ;(
Byłem huntowany za zabicie członka jakiejś gildi, zabiłem go przypadkiem na server saving a potem jego kumple podeszli do mnie i bili mnie w 5 więc dałem loga...Prawie 3 godziny później loguje się do gry i...tam gdzie byłem wylogowany był firebomb a oni stali i czekali na mnie, nawet bp nie otworzyłem a tu ded no i straciłem wyżej wymienione itemki ;(

Zelarz 07-11-2005 15:31

Mi dzis polecialo :( :( :( :( :( :(
k armor
k legsy
tower shield
platinum amulet
uhy
i
locik
ten pk chyba sie ucieszyl

Hunterr 07-11-2005 20:01

;/

Ja jak na aldorze gralem stracilem na demonie ( freeze ) g legsy ale mi kumpel oddal ;p . No i na thorii padlem na 20 lvl tracac gsa ale sedl moj kumpel ( ten co z demonow ) i mi go oddal xD

edit : no na trimerze stracilem b robie ale to rok temu ( moj 1 swiat xd)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:09.